Aventurile lui Habarnam - Teatrul Odeon
Astazi am descoperit ca la Teatrul Odeon este prezentat spectacolul "Aventurile lui Habarnam" dupa Nicolai Nosov, in regia lui Alexandru Dabija.
"Aventurile lui Habarnam" este cartea preferata a copiilor mei si as vrea sa ii duc sa vada piesa - probabil dupa sarbatori, pentru ca joi plecam din Bucuresti.
Ati vazut piesa? Pot sa duc copiii sa o vada sau e un spectacol pentru adulti?
Raspunsuri
andora spune:
N-am vazut piesa. nu stiu daca e pt adulti, dar cu siguranta imi doresc enorm sa merg. Cartea aceasta a fost preferata mea si imi e tare draga.... Am vazut ca muzica e interpretata de Ada Milea, iar intr-un articol spectacolul avea drept public-tinta si copii si adulti... m-a dezamagit insa parerea unui oarecare vizitator pe un site, care nu recomanda acest spectacol nemotivand insa.... scenografia e laudabila... cam atat.
Imi cer mii de scuze daca nu mi-am expus propriile pareri, dar ma intereseaza direct subiectul si de aceea mi-am permis sa "gugalesc" nitel
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
contactnicole spune:
Sa va duceti!!!!
Va recomand din toata inima. Deschideam eu subiectul, daca nu erati voi. Cartea mi-a placut si mie, asa ca le-am facut o vizita.
Spectacolul e reusit si mi-a placut cu atat mai mult fiindca m-am dus la cel de la ora 11, unde erau si multi copii.
Muzica e de Ada Milea, dar fara nimic ironic sau morbid (mai are ea cateva melodii de acest gen pe albume). Replicile urmaresc cartea si actiunea nu se departeaza(va spune o iubitoare a cartii), costumele si decorul-parca sunt coborate din carte.
Copiii sunt atat de imprevizibili. La un moment dat se intuneca pe scena si dispar actorii, si se aude din sala un glascior cristalin : "Bau!". Daca m-as fi dus seara, cred ca ma plictiseam la un moment dat - cantecele sunt pentru copii si se repeta mult cuvintele.
E un spectacol facut cu multa daruire!
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
andora spune:
Nicole nu stii cat m-ai incurajat , eu ma duc sigur, pacat ca nu-mi pot lua maimutica, are doar 1 an si 2 luni si s-ar plictisi... dar nu pot rata asa ceva... Va pup !!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
sanziana72 spune:
Si fiica-mea are 1 an si 2 luni si as vrea sa ma duc cu ea cand ajung in tara.
Stiti cumva pana cand tine spectacolul pe afis si cat dureaza ?
Ca ma gandesc, chiar daca la un moment dat se plictiseste, ne mai plimbam pe acolo. E inebunita dupa copii.
Asta vara, cand avea vreo 10 luni, am nimerit la un spectacol gratuit de marionete si a stat si s-a uitat de nu mi-a venit sa cred. Ma rog, s-a uitat mai mult la copiii din sala si reactiile lor, dar nu s-a plictisit deloc!
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!