Aventurile lui Habarnam - Teatrul Odeon

Aventurile lui Habarnam - Teatrul Odeon | Autor: dori

Link direct la acest mesaj

Astazi am descoperit ca la Teatrul Odeon este prezentat spectacolul "Aventurile lui Habarnam" dupa Nicolai Nosov, in regia lui Alexandru Dabija.
"Aventurile lui Habarnam" este cartea preferata a copiilor mei si as vrea sa ii duc sa vada piesa - probabil dupa sarbatori, pentru ca joi plecam din Bucuresti.
Ati vazut piesa? Pot sa duc copiii sa o vada sau e un spectacol pentru adulti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

N-am vazut piesa. nu stiu daca e pt adulti, dar cu siguranta imi doresc enorm sa merg. Cartea aceasta a fost preferata mea si imi e tare draga.... Am vazut ca muzica e interpretata de Ada Milea, iar intr-un articol spectacolul avea drept public-tinta si copii si adulti... m-a dezamagit insa parerea unui oarecare vizitator pe un site, care nu recomanda acest spectacol nemotivand insa.... scenografia e laudabila... cam atat.
Imi cer mii de scuze daca nu mi-am expus propriile pareri, dar ma intereseaza direct subiectul si de aceea mi-am permis sa "gugalesc" nitel

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Sa va duceti!!!!
Va recomand din toata inima. Deschideam eu subiectul, daca nu erati voi. Cartea mi-a placut si mie, asa ca le-am facut o vizita.
Spectacolul e reusit si mi-a placut cu atat mai mult fiindca m-am dus la cel de la ora 11, unde erau si multi copii.
Muzica e de Ada Milea, dar fara nimic ironic sau morbid (mai are ea cateva melodii de acest gen pe albume). Replicile urmaresc cartea si actiunea nu se departeaza(va spune o iubitoare a cartii), costumele si decorul-parca sunt coborate din carte.
Copiii sunt atat de imprevizibili. La un moment dat se intuneca pe scena si dispar actorii, si se aude din sala un glascior cristalin : "Bau!". Daca m-as fi dus seara, cred ca ma plictiseam la un moment dat - cantecele sunt pentru copii si se repeta mult cuvintele.
E un spectacol facut cu multa daruire!

Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nicole nu stii cat m-ai incurajat , eu ma duc sigur, pacat ca nu-mi pot lua maimutica, are doar 1 an si 2 luni si s-ar plictisi... dar nu pot rata asa ceva... Va pup !!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Si fiica-mea are 1 an si 2 luni si as vrea sa ma duc cu ea cand ajung in tara.
Stiti cumva pana cand tine spectacolul pe afis si cat dureaza ?
Ca ma gandesc, chiar daca la un moment dat se plictiseste, ne mai plimbam pe acolo. E inebunita dupa copii.

Asta vara, cand avea vreo 10 luni, am nimerit la un spectacol gratuit de marionete si a stat si s-a uitat de nu mi-a venit sa cred. Ma rog, s-a uitat mai mult la copiii din sala si reactiile lor, dar nu s-a plictisit deloc!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput