Scandinavii stiu DC... (95)
Raspunsuri - Pagina 5
aschiutza spune:
Itsme, lasa mama ca esti mai frumoasa ca Nadia. Sic! Mama, da ce par bogat si cozi frumoase ai in pozele alea de tinerica....
Sabina, ce sa iti fac, traim cu 200 de ani mai tirziu decit trebe...ca acu 200 de ani erau pe acilea o gramada de monarhi micuti sau mai mari, care mai de care cu curtea si orchestra lui...Astia din Braunschweig se cuscrira si cu tarul din Rusia, asa ca d-ati seama ce party de party aveau...
------------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Adela99 spune:
stiati ca atat reniilor cat si renitzelor le crec cornitzele vara? renilor le cad cornitzele la inceputul iernii. renitzele isi pastreaza cornitzele pana primavara (cand fata) de unde deducem ca renii lu’ Mos Craciun is de fapt renitze. si asta ar fi trebuit sa banuim noi ca doar cine altcineva decat o femeie ar fi in stare sa traga un grasun in haine rosii in jurul pamantului intr-o singura noapte fara sa se rataceasca
iileana spune:
Renul Rudolph e, de fapt, o domnisoara-renutza? Si, ca sa dea bine in lumea asta a barbatilor, s-a travestit? Conspiratie!!!!!!
A, am intrat de fapt sa va spun ca stiam ca sinteti frumosi si interesanti cu totii, dar pozele din timpuri stravechi....fotografiile lui Itsme, Chatonel cu snitelele, imaginile de chef ale Adelei si ale lui Rayu, Lilanda la scoala..toate celelalte...m-ati facut sa-mi reamintesc de propria-mi copilarie/tinerete in alb si negru....mai sa-mi dea lacrimile....
Grozava idee ati avut!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
fetele, se pare ca unchiu Narancea are ceva [probleme cu forumelu
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63732&whichpage=9
:(
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Vikule, cum bre numa Sabinelu are poza de la pisiu, io-te aci
LA MULTZI ANI TATALUBUBU!!!!! Sa fii sanatos shi sa va dixtratzi bine
Io n-am gasit poznele Lenei
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Adela99 spune:
mey, stiti ce mi-am amintit io si sper sa nu gresesc. nu zicea lena acum intr-o zi ca ea a implinit 16 ani in 16 decembrie?
lena, La multi ani!
chatonel spune:
imi pare rau de narancea :(
Irenule, de unde luasi pernita aia de pus la spate?
Sabinuta, vad ca Gmail da reteuri in dimineata asta, da insist pina ia mailu....
Toulouse, la ville rose
tata lu Toma spune:
Renele trag sania lu' Mos Craciun iar renii trag sania consoartei sale, cea cunoscuta de prieteni sub numele de Mary Christmas.
In aceste conditii, io ma-ntreb cand, cui si de ce ii cresc coarnele ?
_
Sunt moderator dar ma tratez
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
mey, stiti ce mi-am amintit io si sper sa nu gresesc. nu zicea lena acum intr-o zi ca ea a implinit 16 ani in 16 decembrie?
lena, La multi ani!
Morgon :-)))
Adeluctza, sa stii c-asa-i...si noi nimica, bre!!!
La Multi Ani, lena!!! Sa fii sanatoasa si fericita. Mult noroc
Adelucci, vazui noutatile din albumul tau....mai ce blond ti-era flacaul!!! Si niste ochi de smecheroi ce-avea!!!
Le-am vazut si pe arborici si aschiuzta mici
iileana, nu-ncerci???
Io ma tot frasui de ieri sa-ncep a picta un tablou (am comanda de la o prietena, hehehe), da' nu ma trage ata diloc. Nici lumina suficienta n-am, da' nici inspiration
Rayu si adusca va asteptam cu vesti bune..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
LA MULTZI ANI, LENAAA!!!
Pai e frumos sa nu zici nika, noroc de fete c-au memorie buna
Chatonelu, pernutza e luata de la IKEA, taaare buna fu cin eram bortzoasa
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada