Scandinavii stiu DC... (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia la plimbare, plina de culoare

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Sarbatori fericite iileana!

Rayuela... te ocupi de copii dupa scoala la umplut timpul in mod educativ? Copii isi fac si lectiile acolo?
ups am depasit norma.. de unu pe zi... da-s frustrata in casa cand trebuia sa merg in oras la NY. Am trait sa o vaz si p-asta grva in New York.. ca nu-mi ajunsesera grevele la Marsilia toata luna lui noiembrie si ceva pe deasupra... auzi pana la 11 nu intra in Manhattan decat masini cu 4 persoane inauntru...S-au dus cumparaturile mele... noroc ca ne raman cozonacii care-s made in Queens
Auziti slogan: Bike Through the Strike!

Sabinelu hai ca-i mai zambareata Sofia, iar manuselele... ne tenteazaaa

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dadda,exact,despre asta e vorba.Un fel de pedagog de scoala noua,e o chestiune interesanta,eu am mai lucrat in domeniul asta,dar cu adolescenti.Mult mai greu!
Glumeam monsher cu mesajele,dar acu abia mai apuc sa citesc din urma,inainte era un chin sa-i adun pe poienari sa scrie si ei un mesaj de prietenie!.(era de fapt o lauda mascata mey,doar nu m-ati luat in serios,biata de mine,mai sint si cu capu avion dupe chefu de ieri)In alta ordine de idei,iilenutza,Andrada,valentina,uelcome!!,tatalutoma,ai un nevestiq dulcic,si are niste picioare frumoaseeee....iar puii de scandinavi sint pur si simplu DELICIOSI!!!!Nici nu stiu de care sa zic mai intai,pentru sint care mai de care mai haiosi si mai frumosi!
Am pus-o si io la panou pe BUBU.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Andreea, manusile sunt din Germania de undeva:) aduse de sorela mea.

Stiu cu Greva..Claire a facut o otita...ceea ce la ei a insemnat drum zilnic la spital, analize, antibiotic...azi au alte analize in vederea punctiei de maine.Noroc ca ei au taxi gratis, intra la pachet cu leucemia...macar analizele sunt bune de fiecare data, mai e un an de controala din 9 in noua saptamani, apoi la 3 l;uni, samd.
Dar in stadiul actual Claire e copil sanatos.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Bine am venit Am program de somn non stop, am intrat numa sa va spun ca am schimbat o setare la album care a fost PUBLIC pana acu .
Drumul a fost excelent si am avut parte de una din cele mai bestiale surprize din partea prietenilor mei care au venit la Bucuresti sa ma ia. (aventuri ca in filme, mashina "imprumutata" de la parinti, tot felul de imbarligaturi pe la aceiasi parinti ca sa explice lipsa de 12 ore de acasa - a fost prea tare. Plus ca io am coborat super obidita din avion ca stiam ca ma asteapta 7 ore fenomenale pe tren si i am gasit pe toti ciorchine la celebrul gard cu placuta cu numele meu. It s good to be back)
Iileana - sarbatori fericite Mai vin, lasati aprins.

Mergi la inceput

Annie, asa da prieteni!

Somn usor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Io am venit doar sa va spun: Ai lav iu ol! Nu ma mai satur sa ma uit familia scandinava cu pui cu tot...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Si vad ca ne indreptam vertiginos spre 100...Deocamdata, poftiti cu veselie la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892" target="_blank">96.

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput