Copilasi martie-aprilie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

M-am intalnit cu Mariana !!!!! A fost super dulce si draguta ! Pupici !

Iubitele mele, anul nou sa va gaseasca fericite, bine dispuse, sa va aduca putere de munca si multe multe impliniri, sanatate , soti iubitori si copii cuminti !

Va pup si vorbim maine, adica la anu' !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Uite ca va scriu aproape la ora 12 ora Romaniei! Noi intotdeauna bem un pahar si cand se face ora 12 in RO, asa ca ma grabesc ca avem treaba

Deci:

Va doresc din suflet un an nou fericit cu tot ce e mai bun pe lume - sanatate si intelegere in casa si tot ce va mai doriti voi!

LA MULTI ANI!!!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI 2006

LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele VASILE!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI dragelor!!!
noul an sa fie plin de bucurii si impliniri ,si sa ne crestem copilasii tot asa,la gramada,macar virtual,ca tare bine e sa ai cu cine sa schimbi o vorba,la bine si la greu,despre piticii nostri!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatosi impreuna cu toti cei dragi voua si sa aveti parte numai de bucurii in anul nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani! Sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

LA Multi Ani Fetelor sa aveti parte de un an mai bun mai generos cu multe bucurii si multa sanatae
VA pup pe toate si va doresc numai bine

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Chiar daca cu ceva intarziere, LA MULTI ANI si de la noi, fie ca noul an sa va aduca sanatate, multa bucurie, clipe de neuitat alaturi de cei dragi si tot ce v-ati dorit si nu v-a adus anul care a trecut.

Eu s-ar putea sa va vizitez din ce in ce mai rar, pentru ca de la serviciu nu am cum sa intru si deja de maine incep program normal, asa ca doar seara inainte de culcare, dupa ce adorm fetele, poate poate sa mai reusesc sa bag un ochi pe forum, asta daca nu cumva o sa adorm eu inaintea lor .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI 2006!

Fetelor, bine v-am gasit in anul nou! Cum ati petrecut de rev?

Eu am ajuns acasa azi, pe la 9.30 PM...de la Galati. Am avut niste zile minunate...nasii au fost super...Laura a fost super (ma bucur ffffffff mult ca ne-am intalnit!!!)...m-am simtit excelent, chiar daca a fost scurt.
In noaptea de rev ne-am culcat la 7 dimineata si am dansat pe rupere, ca in studentie, inclusiv pe muzica havy-metal ; dupa ce m-am trezit nu mi-am mai putut misca capul...aveam o febra musculara la gat...

Hana, imi pare rau ca nu te-am cunoscut si pe tine ; poate data viitoare (peste vreo 2 ani; dar daca nasii fac bebe anul asta, ne vedem mai repede, ca venim la botez )

Simo, ai fost o scumpa, ca ai baut sampanie si la ora 12 a Romaniei!

Si va multumesc la toate pt urarile pe care mi le-ati facut. Mii de si .

Mai pove maine; si inca o data LA MULTI ANI!

Ps. Astept povesti despre revelioanele voastre !

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Eu sunt deja la munca, trebuie sa depun dosarele mamicilor in CIC. Daria e acasa cu mama, din pacate face febra de trei zile...Ii ies ultimele masele de jos si are si putin rosu in gat, transpira foarte tare noaptea... Azi mergem la doctor sa vedem ce -i cu ea....

Va pup !O zi buna si un an excelent !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput