Copilasi martie-aprilie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 10

georgescu oana spune:
Buna fetelor .
Clau ti-ai depus dosarul ala pentru alocatie si ajutor? Daca da unde l-ai dus ce ai pus in el?
Te pup
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

vladhana spune:
Salutari tuturor! Am fost tare ocupata zilele astea,am taiat "pucelu'" la tara,am avut o multime de musafiri,am fost si noi musafiri...sper sa ne linistim de-acum.Asa e de sarbatori.
Claudelu',Raul e frumos foc! E barbat in toata regula.
Diana,dar ai o fetita f.desteapta daca stie atatea lucruri,de ce iti faci griji? Si Vladut stie cam 60 de cuvinte,poate si mai bine, dar intelege tot ce vorbesti,si are o memorie fantastica.Inainte imi faceam si eu griji,ca e agitat si nu are rabdare sa ma asculte cand ii vorbesc,ca nu are un vocabular f.dezvoltat...M-am mai linistit in ultime vreme pentru ca a intrat intr-o perioada in care reproduce aproape tot.Si acum vreo 2-3 luni a mai avut o astfel de perioada.Recupereaza.Cred ca trebuie sa va mai relaxati putin,sa lasati copilul sa se dezvolte in ritmul lui.Lauda-ti-o pentru fiecare cuvant! Ii dati incredere in ea.Vlad se lauda si singur acum pentru orice reusita.Bate din palme si spune"bavo".
Am vazut pozele,m-au impresionat ochisorii ei negri!
Mariana,multumim pentru urari! Un an nou fericit si familiei tale! Te asteptam in Galati,dar n-o sa-ti placa,au anuntat ploaie.
Laura,ce faceti maine?

diana76 spune:
Simona, merci...sa stii ca va fi o bruneta pe cinste, mai ales ca are sanse sa fie si mai inalta ca mine...o face mama manechin, nu alta!! Dar ce copil nu e frumos?? Mai ales ai nostri!
Pe de alta parte, nu stiti cat trag cu ea. Iar n-a dormit deloc azi-noapte.Si in nici o noapte...Am incercat sa-i dau si peritol..degeaba....,iar azi, am dus-o aici in Brasov la Macromall la kids'land, am mers prin supermarketuri, doar doar o obosi si o dormi...La ora 22 am incercat sa o culc si inchipuiti-va ca s-a sucit si invartit si carait pana la 11. Nu stiu ce sa mai fac. Ii dau ceai de tei, fac orice posibil numai sa doarma si ea ca omul. N-am nici o sansa. Credeti-ma ca din cauza asta sunt plina de nervi, pentru ca nu apuc sa ma odihnesc. Tot ce imi doresc e sa nu ma depigmentez din nou. Dar ce sa fac, incerc sa vad si eu partea plina a paharului, ca e foarte scumpa si isteata.
cam atat pentru azi.
va pup si eu
Diana

diana76 spune:
Hana, nu eu imi faceam griji ca nu vorbeste, ci Oana. Mariei mele nu-i tace gurita cat e ziulica de lunga. In plus are motoras la poponetz.
egat de ochisorii ei, sa stii ca toata lumea-i spune ca numai ochii-s de ea!
Si nu i-ati auzit rasul......e ca in filme. Radeti de rasul ei, daca o auziti....asta e norocul ei, ca e haioasa.....seamana cu tac'su'

Claudelu spune:
Oana inca nu mi-am depus dosarul...te tin eu la curent cu tot!
Diana, e dulce foc sora lu Raul! Mai ce mai avem doi "pacalici" de toata cinstea...frumosi si neastamparati si vorbareti
Mariana, un AN NOU fericit si tie!
Piciulica cum sa nu ne amintim de tine! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si ca mai dai din cand in cand pe aici! Sarbatori fericite si tie!
Claudia&Raul (01.04.2004)

Cosmy spune:
ANUL NOU CU BUCURII SI SANATATE!!!!!!!!
Va pupam cu mult, mult drag
Cosmina&Cristiana-Daria

Claudelu spune:
Fetelor pentru ca maine nu cred ca mai am timp sa intru va urez de pe acum un AN NOU cat mai bogat, mai fericit si mai linistit! Sa ne vedem cu bine in 2006, mai buni si mai sanatosi!
Va pup si ma bucur ca e al treilea Revelion pe care-l petrecem impreuna!
LA MULTI ANI!!!!!
Claudia&Raul (01.04.2004)

vladhana spune:
LA MULTI ANI!
Sa aveti parte de un an nou fericit,in care sa fim sanatosi,plini de viata si de chef de munca!

Nedda spune:
Fete dragi, la multi ani fericiti! Sa ne vedem cu bine in 2006!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

diana76 spune:
Si eu va pup pe anul asta si va spun LA MULTI ANI!!!
Petrecere frumoasa de REVELION !! Si anul 2006 sa va aduca numai bucurii, fericire, sanatate si BANI!!
VA PUPAM,
DIANA SI MARIA