Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana ma bucur ca sunteti mai bine, cam asa se manifesta si Bianca, are muci si ii tot sforcaie, in rest nimic. Mai scoate fata la vedere...scumpic foc rudolf, sa treaca si pe la noi cu niscaiva cadouri, dar musai cu mosul...am o curiozitate: pozele sunt la voi sau la nasi, in orice caz o casa superba si cu semineu...

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, mai!
Eu sunt acasa pentru ca planurile mi-au fost stricate de barbat, care a plecat devreme tare cu masina cu tot. Asa ca acum astept maseuza si poate dupa 12 sa plec pe unde am de plecat. In orice caz la 5 mi-am facut planificare la ginecolog(apropo, tare faza, Beatrice) si o iau si pe Mogaldea, sa vada produsul.
Sa aveti o zi buna! Ma duc sa fac un dus sa fiu proaspata pentru masaj.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA!

Gata curateniaaaaa! Azi vine si premergatorul.
La noi sunt -9 grade, eu sunt introznita la nas si la gat, asa ca azi numai la cumparaturile finale mai mergem, altfel pun de un craciun fierbinte, cu febra la capul meu dastept!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Simona l-am vazut pe Dragos si calare (pe namila) si pe jos, de mic il faceti dom'le 'entelectual'?! Sau ii scrie lui mosu'? O parte din poze sunt cam neclare, tremurande...poti face ceva sa le vedem mai bine?
Babygirl ce mititica e nepotica/nasica, ce schimbari in scurt timp se vor produce, sa ne-o mai arati...asa aratau si ai nostri bb, dr. cand mi-a scos-o pe Bianca mi-a zis ce frumoasa e si eu am zis ca ori zice asa la fiecare mamica ori sta rau la capitolul frumos, era un mosulica in toata regula iar el mi-o prezenta drept fotomodel . Dar in scurt timp ne obisnuim cu mutrisoara lor si le dam dreptate doctorilor.
Cine zicea pe-aicea?! Si eu ma asteptam sa arate la nastere ca un bb de 2-3 luni (din reclame) si am inghitit in sec cand am vazut-o atat de mititica si fragila si...stiti si voi, asta a fost primul contact, apoi totul a venit de la sine (aceleasi trairi si acum 7 ani), Dan mi-a marturisit nu demult ca la venirea acasa de la spital avea o stare de panica ori de cate ori i-o puneam in brate, ii era teama sa nu se dezmembreze dupa ce a vazut-o asa cum a venit pe lume, dar nu mi-a zis nimic atunci sa nu ma supar pe el, na ca ma supar acum, pai cum sa-ti fie teama sa-ti copchilul in brate???!!
Adina sa-ti traiasca nepotica, sanatate!
Beatrice ce mai face Anastasia? s-au obisnuit parintii?
Andreeaatan intreaba si tu fetele canadience cum sta treaba cu dovleacul, habar n-am da' sunt curioasa...
Va pup dulce!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Ioana atentie la prosop

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.

Multumesc lui Beatrice ca a scris despre mine.Si multumesc mult pentru urari .Situatia mea nu e prea pe roze dar incerc sa imi revin ca altfel nu se poate.Cum va zis si Beatrice am ulcer facut pe sistem nervos cu unul din pereti mai subtire asa ca m-au atentionat ca oricand se poate perfora .Cam asta e situatia mea.

Mara e bine nu ne putem lauda cu nimic nou.Nici dinti nici taraiala,numai un stat bine in cur si tipete cat o tin plamani.Culcat seara la 11 sau 12 de ma innebuneste si de la 8 e fresh ,asta e.Cu manutele am facut fizioterapie de 6 ori si e un pic mai bine.O sa vedem de la anul .

Multa sanatate la bebelusi,spor la curatenie la mamici.Felicitari pentru dintisori si pentru tot ce reusesc .

Eu v-am citit si o sa va citesc in continuare dar cu scrisu stau prost ca nu vreau sa aduc aici starea mea proasta in care am cazut,

va pup mult

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Aseara am reusit si noi sa facem bradul... dar n-am avut destule globulete sa il umplu
Am descoperit secretul mersului cu rotobilul: copilul trebuie motivat! Numai cand i-am fluturat mobilul prin fata ochisorilor, a devenit interesata instant! Si a luat-o la picior, asta vreau sa zic!!! ea un pas inainte, eu unul inapoi! Asa am tarat-o prin toata sufrageria
Loreen, e ditai tancul premergatorul asta (cred ca are vreo 6 ani, nici culorile nu mai corespund) dar e buuuuuun ! Chiar sa-l fi folosit numai ieri si m-am scos: am reusit sa spal geamurile, sa tarasc bradul in casa, sa il infig (cu chiu cu vai) in suport, si sa ma uit frumos la el pentru ca n-aveam cum sa-l ancorez calumea. De fapt, Carina sta asa cumintica in rotobil, ca imi vine s-o mananc. Ieri incepuse sa roada cu sarg jucarelele atasate, dar n-am fost pe faza sa ii dau cu blitzu-n ochi.
Am frunzarit si eu cateva albumase, si ma minunez cat de mititei erau copilasii nostri, si cat de mari sunt acuma.
Margott, tare util un cangur dintr-acela ... subscriu la ce zic fetele cu ciufulitul!
Loreen, Delia e o dulceata cum roade aparatoarea de pat!
andreeaatan, Thomas are o mutrita tare expresiva !!
Bea, ce rumen e Alex in obrajori! Iti vine sa-i mananci
Multa sanatate bolnavioarelor Oanei si lui Eli ! Si celor sanatosi, sa stea sanatosi!
Parca mai vroiam sa va zic ceva... hmm...

Mergi la inceput

Loreen, Beatrice, mygirl am o intrebare: cand va alegeti "glow"-ul la nume il puteti vizualiza inainte sau il alegeti si e bun ales, ca am cautat la FAQ despre aceasta treaba si nu s-a dat un raspuns din partea administratiei?

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gusta, suntem alaturi de tine. Ai grija de tine, faci tratament si gata...
Cred ca iti face bine sa mai schimbi o vorba cu noi, e mai bine, ca te mai descarci si primesti si incurajari. Iti tin pumnii.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gusta multa sanatate si ganduri bune!
Fetelor, radeti voi, radeti de frizura mea, dar in 5 minute am rezolvat-o.

La Multi Ani, CRISTINA!

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput