Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 2

patriciaRO spune:
Margott mama, pune sotul sa te ciufuleasca... Ia-uite! ii zice coafeza sa se ciufuleasca si ea nu gaseste solutii... Na solutii! Pai tu te aranjezi, parfumezi, etc si ii zici sotului... Hai draga si ciufuleste-ma... Asa mai dragastos!!! Sa vezi ce se conformeaza....hihihi
Corni, eu stau cu Alex mult la calculator si nu pare sa-l deranjeze prea tare lumina...
Florentina, mai tare mosul... Auzi si zi-mi e prieten cu voi?... Ca are si Alex cateva dorinte, poate ni le infaptuieste si pe ale noastre!!!
Loreen, mai ce rau imi pare cu Delia... ce a zis doctorul? nu se poate face nimic?
Eu tocmai ce am venit de la sala ca deh trag acum tare ca vin sarmalele pe teava, ia-uite bat la usa si n-am ce face trebuie sa le primesc... Mai ale naibii pofte! Cozonac, salata de beof, sorici... vai, imi fac pofta singura...
Beatrice, mami de Alex pifos

andreeaatan spune:
Loreen-incerc a 10-a oara sa-i dau vita si doar azi a mancat ca lumea si cu pofta, tot cu gurita deschisa statea. Ficatel de pui -nici vorba, poate mai incerc...
PatriciaRO-super idee de ciufuleala....Margott, ia lectii...
Noapte buna.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

loreen spune:
Beatriced ce crezi ca poate spune dr...ca de fiecare data..."las'ca-i trece...inca nu i-a crescut unghia"...unde puii mei nu i-a crescut unghia cand eu le tai in fiecare duminica...ele cresc si cand ajuns la piele parca se macina...am zis ca dupa sarbatori sa ma infig iar cu tupeu in cabinet la dr. ...
Am aruncat o pupila pe retete...sa mori nu alta de pofta...
Margott da' David n-ari fi amator de-o ciufuleala...a mea dac-o las imi face si suvite...una da zece le smulge...dar in rest e totul ok...
Andreea la mine-i invers...ficat mananca...vita ce sa ma ...pe mine ca nu i-am facut...am vrut sa-i iau file de salau...ce sa-i iau frate ca sa mor de orbeala...404 mii kilu'...tampiti sa mor io...si-apoi sa iau si sa nu manance m-ai bine ma abtin...Vita o sa-i dau de Craciun ca-i fac sarmale si vad atunci daca-i amatoare...
Hai ca va urez o noapte buna...ma duc sa adap vitelusul(noaptea-n somn bea lapte fara comentarii) si apoi ma pun si eu in pat ca am tras la jug azi
Delia sechestrata la...parter
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Pai ce sa patim in Cora! Era sa scapam copchilul pe jos. Mai precis barbatul!
Bine, ca si mie mi-a lipsit o doaga sa incep sa-i dau sa manance piure din borcanel (trecuse cam cu o jumate de ora ora de masa si mi-era sa nu o apuce istericalele), cu lingurita cumparata atunci din Cora si "sterilizata" cu un servetel antibacterian. In fine, mi-am amintit ca am uitat sa iau ceva si m-am dus sa caut acel ceva, iar barbatul a ramas sa-i dea in cioc. Dar cum foamea era mare si Mogaldea se bucura la fiecare lingurita inghitita prin sarituri in scoica, a alunecat cu tot cu ea si a cazut in cos, printre produsele achizitionate. In disperarea momentului, ca s-o prinda, barbatul i-a pus in poala + in scoica jumate de borcanel cu mar/morcov. Totul s-a terminat cu bine, copilul nu s-a speriat, a ramas nemancat, ba a si adormit bietul pana acasa, considerand probabil ca cele cateva lingurite ingurgitate au constituit pranzul
. Ce tampenie si diversificarea asta! Inainte haladuiam fara grija prin magazine si ii dadeam sa suga pe drumul de intoarcere. Acum insa nu vreau sa o mai zapacesc cu mese de lapte cand trebuie sa haleasca piure asa ca incerc sa respect programul.
Olga - multa sanatate! Si sa stapaniti casa fericiti, nu pune si tu raul in fata, ca pana si la noi creditele au ajuns sa fie o a doua natura si mai toti le ramburseaza.
Margott- iti sta f. bine. Si pozele de la botez sunt dragute, ce micut era David!
Bre, ma duc si eu la culcus (cu ocolire pe la masina de spalat si ce mai vad in drum nelalocul lui) ca de 3 nopti ma culc la 1 si nu stiu cat mai rezist in ritmul asta. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

patriciaRO spune:
Mai eu am incercat sa-i dau lui Alex, perisoare, adica carnea pasata amestecata cu piure din borcane si s-a inecat cu ea, ca n-a putut s-o inghita cu toate ca era pasata si a vomitat si ce mancase inainte cu 3 ore... Asa ca mai astept cu astea mai tari... Aveti idee cam de pe la ce varsta incepe sa manance si lucruri mai tari, adica cumva carnita si chestii din astea, fierte?

patriciaRO spune:
Bai cititi ceva aici ca muriti de ras:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62177

Florentina G spune:
Maya mananca cu placere orice fel de carnita, chiar si ficat. I-am dat carnita de pui si de vita in amestec cu piure de legume si vreau sa o incerc si cu peste sa-i mai diversific pentru ca am observat ca nu-i place daca-i dau doua zile la rand acelasi meniu.
Ieri i-am dat si iaurt si i-a placut tare mult. Am cautat de am innebunit iaurt Bifidus de la Prodlacta, pe asta ni la recomandat dr. ca fiind "cel mai natural". Mananca Maya cate un borcan pe nerasuflate!
Mai Beatrice, pai nu ai trimis inca scrisoarea la Mosu? Hai ca iti pun o pila sa o deschida pe a lui Alex prima! Ne cunoastem asa de bine cu el incat sotul meu i-a imprumutat ochelarii lui ca nu vedea sa citeasca etichetele cadourilor! Si pe urma al meu sot nu mai vedea sa faca poze!
Serios vorbind, Mosul din poze este sotul prietenei mele care presteaza acest rol de ceva ani incoace. Pana acum il insoteam cand mergea in vizita la copiii prietenilor nostri iar anul acesta se pare ca voi avea imensa bucurie sa-mi vina in casa cu darurile pentru gargarita mea!
Hai ca ma duc si eu la culcare, vad ca numai eu mai bantui pe net la ora asta!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

loreen spune:
Neatza...
La multi ani Cristina...sa fii sanatoasa si sa iubesti mult pe mami si pe tati...
Noi suntem in grafic...adica nani-papu-cacu...mare realizare pe capu'lu' fii-mea ...si-a crescut cantitatea de lapte de la 150 la 160 sau 170...de biberon.S-a obisnuit si cu salteaua jos iar noi ne lesinam de ras cand ii vedem mutrelele...
Beatriced cam de pe la 7 luni am inceput sa-i dau Deliei mancarea nepasata...si biscuiti sa roada...ce sa zic...pana acum n-am patit nimic...
Stefania ...asa am facut ,dar nu mi-ar fi dat prin cap...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

mygirl spune:
Neatza! noi suntem bine, numai cu net-ul nu stam prea bine, adica ne lasa cand ne e lumea mai draga, si atunci cand merge nu prea avem acces, ca e tati in concediu si el are intaietate...are forumurile lui despremasini.
Alex are muci in continuare, o chinui non-stop cu serul si pompele- de diferite calibre, dar ma bucur ca nu a facut febra si nu tuseste. Prca azi e totusi ceva mai bine.
Duminica am sarbatorit Craciunul cu nasii, pentru ca ei vor fi plecati de sarbatotori. A fost superb, au venit coruri de colindatori, au cantat si copiii invitatilor(si eu cu Alex pe langa ei), s-au impartit cadouri...am pus si cateva pozeaici.
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

elisor spune:
Buna dimineata!LA MULTI ANI CRISTINA! Sa fii sanatoasa, ince, incet cresti tu mare
Loreen asa-mi place...dimineata pe racoare...sa te vad aici (nu cu...vorba cantecului) ce-o fi-n capul Deliei cand s-a vazut sechestrata, are o mutrita de-mi venea sa o pup pe falcute...Da' stiu ca te-ai cadorisit de mos nu gluma, atatea zarzaveturi te-au costat ceva, ca doar si manopera te usuca, la partener nimic?...a, las' ca stiu...cutremur in dormitor
Ioana
la faza din Cora, cred ca e o aglomeratie, eu tre' sa merg doar dupa masa cand poate sa stea cu ta-su ca mi-e frica sa o iau cu epidemia asta. Ce mandru era bunicul cu Ana in brate...
Florentina bagai un ochi si pe la pozele voastre, bineinteles ca vizionai si nunta inca o data ca mi-a placut la nebunie portocaliul ala, vad ca Maya se simte foarte bine in compania mosului
Margott baga capul la David in poala si cred ca te va ciufuli cel mai bine, dar asa cum ziceau si fetele, cred ca si sotul ar face treaba buna ,acum pe bune ca freza e reusita si usor de intretinut, iar la botez arati super...David seamana cu tati cumva?
Beatrice asa am vrut sa o cheme pe fiica-mea, dar pana la urma am cedat in fata familionului, ca deh regina nu prea e agreata pe la ei (in vecini de tine). Alexutul e baiat mare, se vede treaba...te ajuta la spalat rufe, cu masina...se invarte toata ziua prin casa cu treaba, dar si fara, are o mutra de strengar pus mereu pe pozne, ha, ha...tare bancul ala
Olga sper sa aveti un Craciun odihnitor, ati facut bradul, cum a reactionat Tony sau nu s-a lasat el impresionat de niste luminite
Scriu la mesajul asta de azi dimineata, dar intre timp m-am uitat si la poze, am mai crosetat niste treaba, dar nu multa ca strica la ten...dar culc eu fata si intru-n ea ca azi e musai sa termin...vreau sa ies si cu maimuta afara ca avem niste troiene...dar i-am pus gand rau...vreau sa o tavalesc prin zapada
Eli, Bianca & Andreas