Bebelusi de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Stefania nici vorba...cred ca de la tigari mi se trage...ca le-am lasat de vreo saptamana...si falcile mele nu s-au obisnuit inca...

Beatriced in primul rand La multi ani sotului tau sa fie iubit,si al doilea rand ...vreau si eu reteta...ca d ecand am plecat din Ardeal gura mea n-a mai mancat asa ceva

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dadui enter din greseala...
Deci cum v-am zis m-am luptat pentru banetul meu si pana la urma mi l-au dat desi le-a cam tremurat mana.
Adina, iau crom picolinat de la vita care. Care ce? Care nimic, asa se kiama compania producatorare nu ma duc la o vita sa iau crom... dar se gaseste de la orice companie daca vrei, pe alese. Iau 2 pastile pe zi. Azi le termin, dar nu pot sa zic ca m-au ajutat de numa... La tine nu e in regula sa te ingrasi fara sa iti schimbi stilul de alimentatie, de viata etc. Aici tre sa umbli si sa afli de ce te ingrasi. Inainte de a te apuca de vreo cura, ca sa nu iti dai metabolismul si organismul peste cap.
Loreen, din lac in put cu alunele alea.
Mai, deci ca sa v-o spun p-aia dreapta deocamdata am pus dieta in cui pana dupa anul nou. Si mi-am propus ca dupa sarbatori sa merg neaparat la sala sau la inot. Nu de alta dar Cindy saraca imi da dar nu-mi baga si in traista. Adik ea nu poate sa ma ie de mana, sa-mi dea singura play la devedeu, si sa ma puna cu sila sa fac. Drept care o zi fac zece stau. Asa nu se mai poate. Asa ca socrella va fi in extaz cand va auzi ca de la anu o sa stea iar cu nepoc-su cateva zile pe saptamana. Sper doar sa trec sarbatorile fara sa pun la loc tot ce-am dat jos pana acum, ca e ceva si mi-ar parea tare rau.
Olga, cine a putut fi atat de prost incat sa-ti zica faza cu parintii rai??? Pai la 6-7 luni??? Nici nu se pune problema la varsta asta. Ce oameni idioti Nu stiu ce idei sa-ti dau, imi pare rau ca suferi, ca esti obosita, ca nu mai sti ce sa faci
Beatrice, la multi ani pentru sotz! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti! Iar faci bunatati?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, Reteta de Cremsnit!

3 pahare faina (75 g), 200 g unt, 1/2 pahar smantana (125g)

Crema: 6 oua, 1 1/2 pahar zahar, 1/2 pahar faina, 3 pahare lapte fiert cu vanmilie si racit...

Se pune intr-un castron faina si se amesteca cu unt, apoi smantana si se am. bine. Daca este prea moale aluatul se mai adauga faina, daca este prea tare, putin lapte ca se se formeze un aluat bun... Se imaparte in 2... Si se coace pe fundul unei cratite...

Crema: 6 oua intregi se freaca cu zaharul, apoi se adauga faina si se amesteca bine; se toarna laptele si se am. apoi se pune vasul pe marginea plitei la foc moale si se am. pana se face ca o smantana groasa. Se da putin deoparte si se lasa sa se raceasca. Cu crema se ung foile...asezand una peste alta. Adica foaie, crema, foaie... Se pune deasupra zahar pudra!

Chrisdun, stiam sigur de sf. Sebastian si astazi da, este chiar ziua lui de nastere...
Chris, Loreen, Androix, multumim de urari!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Merci Androix.
Sa inteleg ca tie ti-au dat salariul bonus?

Am citit si eu ordonantza cu CIC pt 2006 si am inteles ca aceasta va fi 800 RON iar daca te intorci la serv vei primi un stimulent de 300 RON.
Insa eu am inteles ca angajatorul are obligatia de a depune dosarul la primaria de sector de care apartine beneficiarul CIC si nu angajatul (eu). Asta pentru CIC.
Daca te intorci la serv si vrei cei 300 RON , tot angajatorul tre sa se ocupe.
Cel putin asa am inteles.
Corni, pe tine te-au pus sa depui tu dosarul la primarie pt CIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

La multi ani Beatrice pt sotul tau !
Sa-ti traiasca , sa fie sanatos si fericit alaturi de tine si Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tzumpiloi, multam mult de urari!

Mai imi doarme copilul pe burta de cateva ore bune si ma dusai sa vad ce face si doarme bustean, nu are el treaba! Foarte bun ca m-ai stau pe net!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ce de sarbatoriti avem zilele astea! LA MULTI ANI!sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu toata familia!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola mamici si bebici!!!! noi suntem in Maramu'. am calatorit cu trenul 14 ore iar bb a dormit fara probleme tot drumul. in general e cuminte dar de 2 zile se crede cantareata de opera. tipa frate de zici ca o taie careva. asistenta ne-a zis ca e de la dinti si asa o tratam seara cu nurofen. pur si simplu mi este groaza cand ma gandesc ca vine seara si incepe concertul de urlete. sper ca la intoarece sa apara si dintii. i-a cumparat buni premergator dar nu prea stie sa profite de el. a facut cativa pasi si atat. papa tot ce ii dau si doarme. azi s-a plimbat cu tati prin ninsoare si a adormit dupa 5 minute. hei sper ca n ne uitati! la lista aia nu nurori!!
noi va urma craciun fericit, linistit si fara evenimente.
va pupam dulce

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Ziua buna mamici si bebici!
Ma gindeam ca ma prinde seara pina reusesc sa termin de citit si de privit poze care mai de care mai frumoase. Imi place ca in casele voastre se simte deja ca vin sarbatorile si m-am hotarit sa iau si eu atitudine. Pai asa, asteptind nu stiu nici eu ce, ca poate, poate ne luam inima in dinti si plecam la Craiova - nu se mai poate.
astazi am facut vaccinul antirujeolic si ne rugam sa trecem cu bine si fara reactii zilele ce vin.
Vorbeati de dovleac, eu i-am dat lui Rares copt atit simplu cit si cu iaurt. super! si am mai incercat ieri o amestecatura de pilaf de orez cu sfecla rosie coapta. Foarte bun.
Cine ne explica si noua cum sa facem cind trecem de la tzitzii la lapte praf? Astept pina nu mai am deloc sau incerc sa-l obisnuiesc cu noul laptic? Il dau amestecat cu laptic de la mine pentru inceput? Ca lapte praf mi-a recomndat doctorita sa incep cu Lactana. A incercat cineva ca eu nu-mi amintesc sa va fi auzit.
deocamdata atit ca vreau sa-mi caut prin camara globuletele, instalatia sa vad ce mai e de ele. Nici anul trecut nu le-am folosit din pacate. Si gata sa vina deci sarbatorile.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

daca tot am intrat, hai sa ma laud si eu...Alyssa a binevoit sa manance 100 gr de piure de legume cu branzica si carnita...sunt super fericita! ...am stat cu ochii pe ea sa nu mai vomite si pana la urma a adormit linistita. a mai baut 100ml de lapte azi dimineata si un iaurt mic la pranz...Doamne ajuta!
va multumim pentru urarile de insanatosire si pentru complimente ...intr-adevar am o minunatie de copil (fiecare dintre noi avem!), mi-e nespus de draga si sunt foarte mandra de ea, cat despre muma-sa (adica io)...am noroc ca-s mai foto(i)gienica...in realitate-s cam maimutza!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput