Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Craciun fericit! fetelor, suratelor
pace si liniste sufleteasca si un Mos cu sacu plin va doresc...

la multi anisori lu David si lu Sabinuca! sa cresteti mari dragalasi scumpi!

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR MAMICILOR SI PITICILOR !!!

In dimineata asta a vazut Radu bradul impodobit,ca aseara dormea deja.A ramas ca la dentist si timp de 10 minute n-a scos un sunet.Dupa astea 10 minute si-a revenit si a inceput sa vocifereze si sa incerce sa ajunga la globuri,beteala,beculetze...sa traga de ele.Nici macar cadourile de la Mosu' nu l-au facut sa-si ia ochii de la brad.

A fost un moment superb,mie mi se umplusera ochii de lacrimi cand vedeam bucuria si incantarea lui.Nimic nu se compara cu bucuria din ochii unui copil.

Va pup pe toate si sper sa aveti un Craciun linistit in familie.

Carmen,cum se mai simte Daria?Noua aproape ne-a trecut raceala (sau ce-o fi fost).

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!

Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

CRACIUN FERICIT!
Cred ca nimic nu se compara cu bucuria oglindita in ochisorii scumpi ai puilor nostri.Eu cel putin m-am topit toata cand l-am vazut pe Robert atat de bucuros si cum topaia efectiv in jurul bradului.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

CRACIUN FERICIT !!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Am primit un cadou minunat, tot aici pe DC, si vreau sa-l impartasim cu voi, un bradut de la mos ....

iarta
iubeste
zambeste
exprima-te
relaxeaza-te
ajuta un batran
asculta-ti prietenii
accepta un compliment
reia un proiect abandonat
fii intelegator cu tine si cu altii
uita-te la albumul cu fotografii
picteaza un tablou si asculta tacerea
imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
joaca-te cu un copil, citeste o carte buna
aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur
spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
alege-ti o stea de pe cer, fii copil inca o data
suna-ti prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult
da-ti voie sa mai si gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute
renunta la ce nu-ti place, indeplineste-ti promisiunile
inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini,
gandeste pozitiv priveste atent o floare,
cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
respira profund
ajuta-i pe altii
fa-ti un cadou
iubeste!!!
Merry Christmas and a wealthy New Year!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, caldura si pace in inimi, impliniri sufletesti!!!!!

Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

CRACIUN fericit, dragelor!

Sa aveti parte de zile frumoase si pline de bucurii alaturi de cei dragi si un An Nou cu impliniri!

pupici!

Dana & Iris
pozele noastre
IRIS 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Fetelor,, Craciun fericit! Sunt o mamica de septembrie 2005 si vreau sa va cer ajutorul intr-o chestiune spinoasa! Baietelul prietenei mele face un an pe 28 si suntem invitati. Ce imi sugerati sa iau cadou? Ce a adus Mosu' la puiutii vostri, ce au primit de ziua lor? Nu pot sa intreb mamica cu pricina, ca ea o sa-mi zica sa stau potolita bla bla si nu stau asa de rau cu finantele incat s-o ascult! Va multumesc si

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Raluca ,o hainuta (pluovaras , pantaloni , o caciulita haioasa ,depinde de finante ) si o jucarie .Jucaria nu trebuie sa fie scumpa ,de Mos eu i-am luat baietelului meu o galetusa cu niste forme de lego ,nu stie sa le asambleze dar le pune in galetusa ,le zornaie ,mi le da mie sa-i construiesc ceva ,i-au stirnit interesul .

Ne-am plimbat azi cu Andreap si cu Mariuca ,am dus copiii la masinute in Oraselul Copiilor .Mariuca e o curajoasa ,sta singura in carusel ,Andrei n-a vrut sa stea fara mine .In schimb s-a indragostit la prima vedere de soacra Andreei si a vrut sa mearga numai cu ea de miina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by RalucaCostiurin

Fetelor,, Craciun fericit! Sunt o mamica de septembrie 2005 si vreau sa va cer ajutorul intr-o chestiune spinoasa! Baietelul prietenei mele face un an pe 28 si suntem invitati. Ce imi sugerati sa iau cadou? Ce a adus Mosu' la puiutii vostri, ce au primit de ziua lor? Nu pot sa intreb mamica cu pricina, ca ea o sa-mi zica sa stau potolita bla bla si nu stau asa de rau cu finantele incat s-o ascult! Va multumesc si

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Eu zic ca cel mai bine ii iei o jucarie,ca haine ii cumpara oricum mama lui.Copilul se va bucura cu siguranta de jucarie,nu de haine.

Cauta o jucarie pe care scrie ca e pentru copii de peste un an.Daca stai bine cu banii,eu cred ca de mare succes ar fi un calutz-balansoar.Erau in Cora la 1 milion.

O jucarie de care baietzelul meu s-a indragostit pur si simplu e un pian cu animale.Multe butoane colorate,beculetze,melodii,sunete de animale....intr-un cuvant toata ziua butoneaza la el.L-am luat din Cora si a fost doar 300000 lei.

Sunt multe jucarii care fac zgomot,au luminitze,beculetze...chestii de mare efect.

Stiu ca exista niste tablitze magnetice,pe care bebe "scrie" cu un creion special non-toxic.Am de gand sa-i iau si eu baietzelului meu.

Sper ca ti-am fost de folos.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65097" target="_blank">...99!

Mergi la inceput