Frigidere si combine frigorifice
Raspunsuri - Pagina 3
giul spune:
fetelor aveti vre-una frigider hyunday ?scrie clasa energetica tip B ,adevarul este ca are 450 l ,no frost ,pretul este 14 250 000 lei si de nou are geamul de deasupra cutiei de legume spart lipit cu scotch .cu geamul acela as descurca-o ,dar consumul nu-l stie nimeni din magazin ,nici pe site-ul hyunday nu apare.nu l-am cumparat dar parca ...am citit pe usile tuturor frigiderelor care mi-au placut turcia, slovenia, romania.am un gorenje care m-a adus la disperare,are 4 ani ,dar am avut probleme de la inceput ,l-as duce la munte ,pentru cat as sta acolo...maine voi suna la reprezentanta sa vad ,dar daca as afla pareri ,desi toata lumea e multumita de gorenje ,al meu s-a dovedit cel mai prapadit ...multumesc.
szivarvany spune:
Stiti careva, cunoasteti, aveti idee, de unde pot cumpara filtru de apa pt dozatorul de la combina Samsung ???
E filtrul care vine de la robinet direct la congelator, dar in Oradea nu este nicaieri ...
Eventual sa comand on-line ... ar fi si mai bine !
Merci.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
Tonia Antonia spune:
Buna, fetelor,
Am si eu nevoie de ajutor: are cineva experienta practica cu frigiderele ARISTON?
Ma gandesc sa cumpar un model care imi place dar nu stiu daca si din punct de vedere tehnic sunt OK...
Va multumesc!
kokiy spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Stiti careva, cunoasteti, aveti idee, de unde pot cumpara filtru de apa pt dozatorul de la combina Samsung ???
E filtrul care vine de la robinet direct la congelator, dar in Oradea nu este nicaieri ...
Eventual sa comand on-line ... ar fi si mai bine !
Merci.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
Ai incercat la un service Samsung?
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Tonia Antonia
Buna, fetelor,
Am si eu nevoie de ajutor: are cineva experienta practica cu frigiderele ARISTON?
Ma gandesc sa cumpar un model care imi place dar nu stiu daca si din punct de vedere tehnic sunt OK...
Va multumesc!
Iti dau un raspuns in calitate de comerciant .Din 20 frig.vandute intr-o luna 3-4 se strica, culmea chiar in prima luna.Unele reparatii pot dura si pana la 30 zile(lipsa de piese).Vad ca nu esti in Romania asa ca nu pot sa-ti spun daca cele de acolo sunt facute in alte fabrici decat cele aduse aici.Acum mai depinde si de noroc.
CristinaT spune:
kokiy, e vreunul care nu se strica? Si Artic si Beko?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
LiliaToma spune:
Daca tot e subiect despre frigidere, am si eu o problema: am o combina frigorifica Arctic. Mai nou, s-a infundat gaura de drenaj din frigider si se aduna apa in cavitatea aia dupa care incepe sa curga in frigider, de sterg in fiecare zi. Am crezut ca e de la gheata formata in congelator( e motor comun) si am decongelat totul, am sters frumos si peste doua zile am luat-o de la capat.
A mai avut cineva asa problema? Daca puteti sa ma ajutati cu o idee de la ce poate fi
Mentionez ca frigi e pe 2 ca nivel de racire, dar peretele din spate a facut o pojghita mica de gheata..
Merci de orice info
kokiy spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
kokiy, e vreunul care nu se strica? Si Artic si Beko?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Sincer, cred ca depinde mult si de noroc....arctic si beko sunt destul de bune.Mamei i-am luat Beko(comb.cu 2 motoare),dupa 4 ani a cedat un motor si a costat 2,8 mil.cu garantie inca un an,iar soacra are Arctic(1 motor)de vreo 2 ani si pana acum merge bine.eu am un Whirlpool(made in italy) de vreo 7 ani si nu am avut niciodata probleme. Depinde mult si de bugetul pe care-l ai ptr. a achizitiona un frig.Cel mai bun ca pret si calitate este Beko sau Arctic,iar la fite as recomanda LG sau cele side by side de la Whirlpool(made by USA).Cineva spunea in topic de Liebherr care intradevar e de top,numai ca cele de la noi(ex.Flanco)sunt facute in UE si nu prea exista garantia ca sunt cine stie ce.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Daca tot e subiect despre frigidere, am si eu o problema: am o combina frigorifica Arctic. Mai nou, s-a infundat gaura de drenaj din frigider si se aduna apa in cavitatea aia dupa care incepe sa curga in frigider, de sterg in fiecare zi. Am crezut ca e de la gheata formata in congelator( e motor comun) si am decongelat totul, am sters frumos si peste doua zile am luat-o de la capat.
A mai avut cineva asa problema? Daca puteti sa ma ajutati cu o idee de la ce poate fi
Mentionez ca frigi e pe 2 ca nivel de racire, dar peretele din spate a facut o pojghita mica de gheata..
Merci de orice info
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
pentru gaura de drenaj ar trebui sa ai o tija de plastic cu care sa cureti......daca nu ai avut poti sa folosesti tu ceva(o scobitoare,un bat de urechi fara vata)....mai poti sa tragi frig. de la perete, iar in spate la motor(pe el) exista o cutie de plastic care se poate scoate (e tava care colecteaza apa din frig.)si spala ,curata.... daca crezi ca nu poti sa o pui la loc mai bine nu incerci si chemi pe cineva de la service......eu una imi bag urechile cam peste tot.....chiar cu riscul de a strica ceva
LiliaToma spune:
Kokiy, merci mult
Uite eu sincer, nu stiam ca exista o cutie si in spate
Cu tija de plastic am scormonit eu regulat, dar nici un efect
Chiar azi ma duc sa trag frigiderul de la perete sa caut cutiuta
Merci