Frigidere si combine frigorifice
Link-uri despre frigidere si combine frigorifice:
Discutie la SoftPedia
trebuie sa-mi cumpar un frigider si ma bate gindul sa-mi iau no frost. cei care au, imi puteti spune daca merita investitia? este adevarat ca usuca alimentele? ce marci recomandati?
multumesc anticipat.
Raspunsuri
Irinusha spune:
No frost merita ... eu am un lg si sunt incantata ... s-a terminat cu descongelatul frigiderului, acum trebuie doar sa-l mai sterg din cand in cand (cu detergent din otet, sau chiar cu apa cu otet).
E adevarat ca usuca alimentele, insa nu prea cred ca le bagi descoperite in frigider ... nici in unul normal. Plus de asta, de cand am no-frost nu mai miroase urat in frigider.
Irinusha & Cris (03.05.04)
carola spune:
si eu am no frost.imi place.
Irinusha,trebuie spalat doar cu "detergent din otet"?ptr. ca eu il spal cu detergent de vase.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
dianette spune:
si noi ne-am luat un bosch no frost ! eu zic ca merita !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Vivi spune:
Si eu tot no frost am si merita. Daca ar fi sa-mi cumpar acum alt frigider, as alege tot no frost.
flafi spune:
Socrii mei au no frost e super. Zilele astea ne ducem sa ne luam i noi tot no frost
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by carola
Irinusha,trebuie spalat doar cu "detergent din otet"?ptr. ca eu il spal cu detergent de vase.
Poti sa-l speli si doar cu apa ... sau cum o faci tu cu detergent de vase ... dar io sunt din aia mai puturoasa si imi place ca detergentul de otet nu lasa clabuc in urma - sa mai trebuiasca sa-l si "clatesc" - distruge si bacteriile (bun si doar otetul) si lasa un miros de fresh in urma ... asta-i doar parerea mea! Toate cele bune! :)
Irinusha & Cris (03.05.04)
grati.ela spune:
Buna! Sunt pentru no frost. Nici nu vreau sa-mi aminmtesc cat de neplacut era operatiunea de dezghetare a frigiderului. Eu am o combina Ariston 45D1 total no frost de care sunt f. multumita. Este mare 1,90; 0,7; 0,65 si foarte incapator (atat frigiderul cat si congelatorul). Pret: 24,5mil. La 18 mil aveau in metro unul identic ca aspect, no frost dar avea mai putine functii (nu avea display cu afisare temperatura...)