Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cami, nu stiu daca te incurajeaza prea mult ce o sa-ti spun, poate ca acum nu, dar mai tarziu vei vedea ca vei gasi puterea necesara in tine, nu in altii... nu e vorba de fapt de putere aici, ci mai mult de RABDARE. Din experienta de viata pe care o am pana acum, am constatat ca numai daca perseverez reusesc (poate la altii e altfel, si le ies lucrurile pocnind din degete, dar la mine nu-i asa, tot ce am realizat in viata a fost cu eforturi mari)... de cand incerc sa am un copil am trecut prin toata 'gama' de senzatii: dezamagire, apoi speranta, iar dezamagire, apoi plans (in momente din cele mai inoportune, in timpul serviciului de exemplu), crize de furie, apoi mutenie (nu mai comunicam deloc, inchideam telefoanele saptamani in sir)... iar un firicel de speranta... asa ca ceea ce simti tu acum am simtit si eu... pana cand am avut o revelatie: iata ca ceea ce-mi doresc de data asta nu se poate obtine ca ceea ce am obtinut pana acum (cu energie debordanta), ci ca-mi trebuie rabdare si echilibru ca sa nu clachez... in momentul in care realizezi care-ti sunt sansele (asta dupa ce ai inventariat plusurile si minusurile, in cazul nostru avem un mare minus pe partea masculina) si care ar fi 'variantele' posibile, incepi sa le epuizezi, o iei metodic... de aceea noi am ales momentan inseminarile, apoi ramane varianta FIV (cat ne tin buzunarele), si apoi adoptia. Dar numai Dumnezeu de fapt stie DACA si CAND se va intampla sa avem copilasul nostru... Adevarul este ca A DA VIATA este un lucru sublim, dumnezeiesc... Poate ca vom da si noi viata sau poate nu... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu una m.as duce la o farmacie in afara orasului,ca astea de aici ma stiu si cred ca s.au saturat de mine si as cumpara vro 20 de bucati,sa fie acolo,da doamne sa nu trebuiasca,da eu nu mai vreau sa vad privirile pline de mila a donsoarelor care imi mai intind cate un test uitandu.se asa,cu mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Avalon ai perfecta dreptate si sincer ma regasesc in totalitate in cuvintele tale! Am trecut si eu prin toate starile in acesti aproape 2 ani, dar niciodata nu am incetat sa sper si cu siguranta NU VOI INCETA nici de acum inainte. La fel ca si tine, toate realizrile mele le-am obtinut cu efort si a trebuit sa ma zbat destul de mult pentru ele, dar AM REUSIT IN FINAL, lucru ce ma face sa cred ca voi reusi chiar sa am si copilul meu .

Cristinna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

"Nimic nu-i imposibil!"

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Liana, tu stii cel mai bine ca minuni se intampla mereu, de ce sa nu speram si noi intr-o minune?

Mergi la inceput

eu cand vad optimismul oltencei..raman fara cuvinte.
si eu sunt o luptatoare si nu am obtinut nimic fara un maaare efort,dar atunci cand vad ca fetele cu care vorbeam acu cativa ani sa facem un copil isi pun deja sterilete ca au 2,eu...mai clachez asa ...putin,da imi revin io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Simonette vezi ca ti-am trimis PM..

Fetelor daca noi continuam sa credem cu tarie ca vom avea ,cu siguranta vom avea...

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Si inca ceva (m-a apucat logoreea acum si nu mai mai opreste nimic ), fetelor, cea mai mare greseala (care ne adanceste depresia) este sa ne comparam cu cele care au reusit... si eu am colege cu care discutam acum cativa ani despre bebelusi si acum ele au unul sau chiar doi... asta nu e bine pt psihicul nostru... trebuie sa intelegem ca fiecare din noi avem destinul nostru, unic... am invidiat si eu cu multi ani in urma o colega care a avut o fetita sanatoasa si superba dupa cativa ani de incercari, si s-a intamplat o nenorocire, la 3 ani i-a murit fetita din cauze necunoscute, o armata de medici nu au putut spune cum un copil ingrijit si iubit s-a stins in cateva ore... este groaznic, nu va pot spune cat a suferit femeia aceea...
Si apropo de minuni, nu demult scria o fericita mamica de 41 ani aici pe forum, dupa multi ani de incercari, la varsta de 30 ani ea si sotul ei au adoptat o fetita... casnicia lor a esuat la un moment dat (din alte motive), ea si-a refacut viata cu un alt barbat si dupa 3 ani (cand credea ca a ajuns la menopauza), la varsta de 40 ani a ramas insarcinata si acum are un baietel... Asa ca, nu incetati sa sperati in minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Asa e cum zici tu oanabbb, toate sutem dezamagite dupa ce vine cm.Odata cu venirea lui se incheie de fiecare data o noua tura de sperante, dar bine ca putem sa o luam de la capat.Eu va scriu ptr ca am emotii...de maine ar incepe perioada fertila si dupa cum spuneam incepe o noua tura de sperante.Fac tratamentul naturist al liviei si sincer parca simt schimbari prin corp.Incepem lucrul de maine si sper ca luna viitoare sa am vesti bune.
CAMI30 si LIANA30 i-mi pare foarte rau ptr rezultate.Sunt alaturi de voi..stiu ce inseamna.Va pup

Mergi la inceput

PAULY,bafta multa.si eu sunt acu in perioada fertila asa ca facem testele impreuna dupa revelion!

Mergi la inceput