Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Liana, imi pare rau...
Kateryna, pana vin uratii, mai e o sansa, nu? Sper sa fie bine!
Eu raportez: ziua a 27-a, nici un semn de gravideala, nici de cm, deci ma vor lua prin surprindere zilele urmatoare, cum se intampla de obicei... Nu conteaza, am de gand sa ma bucur de Sarbator! Sper sa ajung de Craciun in Apuseni... asa ca va imaginati ca voi uita si de bb! :P
SARBATORI FERICITE
UN AN NOU MAI BUN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara, fete dragi

Dupa o pauza ceva mai lunga si o perioada extrem de tumultoasa, am trecut sa va salut.

Desi sunt trista, incerc sa ma bucur din plin de aceste Sarbatori, mai ales ca voi petrece alaturi de finuta si de nepotica mea primul Craciun din viata lor.

Ce imi doresc de Craciun? Sa gasesc in mine puterea pentru un nou inceput.

Va urez ca Mos Craciun sa vina la voi cu tolba plina de sperante si de sanatate pentru anul care vine.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Liana.. nush de ce am senzatia ca nu o sa se intample prea curand ca una din dinozauritze sa ramana gravidutza. Asa, cu reusite din astea dupa 2-3 luni deja nici nu mi se pare mare chin, da' la fetele care incearca de ani buni, acolo chiar ca e minune.
Eu una ma dau batuta in fatza destinului. Si decat sa ma rog la divinitate mai bine m=as ruga de sotz sa faca rost de bani pentru un FIV sau de un doctor sa-mi repare iar trompele in cazul in care s-ar fi infundat iar.

Liana sa nu fii tristutza, ia viatza ca pe un joc pe care trebuie sa-l joci la nesfarsit

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cami, da-mi voie sa te contrazic, eu citesc de multisor pe forumul asta si am cateva exemple de dinozaurite care au ramas gravidute... sincer, si eu credeam la fel ca tine, ca reusesc numai cele care incearca de 2-3 luni, dar nu e asa! Minuni se intampla mereu, eu chiar tin corespondenta pe mail cu fete care incearca de mult timp sa ramana gravide (ani), unele chiar au pierdut sarcini in trecut, si acum sunt gata sa nasca sau chiar au nascut copii sanatosi... asta e tot ce ma tine pe linia de plutire acum, CA STIU CA VA VENI SI VREMEA MEA, si vremea noastra, fetelor, pastrati-va speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Seara buna fete frumoase!

Liana si Kateryna ...imi pare tare rau...dar sa speram ca urmatoarele teste vor fi pozitive pt noi toate..Ingerasule tu esti pe baricade in continuare...tinem pumnii...
Catty tinem pumnii si pt tine...
Cami30 nu inceta niciodata sa speri...
Bubulina,Amely,Diciu,Marrina,Andicu,Kitta,Cristinna,Felicia,Oanabb,M Oana,GalinaRodica,Danagie si toate celelalte fete..
Bugnar iubita tu chiar nu mai treci pe la noi?
Simonette te-am cautat pe mess...am fost acolo...o sa-ti trimit un PM...

Mergi la inceput

Avalon, Adriana mica si Mishulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Da Avalon, da' mai ai putere ca ani la rand sa treci luna de luna prin depresia testului de sarcina negativ? Ca la mine acum doua zile a culminat cu criza de plans, cearta cu sotzul, cadere de calciu si lesin dupa toata cearta. Motivul? testul negativ + sosirea rushilor intr-un maaaaare fel+ oboseala + nervi descarcati pe sotz + sotz enervat la culme.
Nu stiu daca o sa pot repeta experienta asta de multe ori pana voi reusi.
Felicitari doamnelor care au reusit sa fie atat de puternice.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai..pai..am fost io vreodata tristutza???
fetelor....?????????? m'ati vazut pe mine asa?
pai muica io nu sunt si uite ca acuma nu va mai arat cum dansez ca tipa simo la mine daca mai dansez..si poate ca imi da si cu tastatura in cap...

sorooooooooo ce sa mai zic..l-am facut pe la ora 10 ca atunci l'am luat testul..
Avalon iubita vezi ca ti'am dat drumul de mana pt ca nu vreau sa te trag dupa mine asa...stii tu..cum as fi vrut io..da nu s'a putut

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Tabitha si Madanatocmai pe voi va sarisem...sa-mi fie cu iertare ...azi sint super ametita...am avut o zi plina si asa vor fi toate pina la sfirsitul anului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Am intrat si eu in speranta sa gasesc macar un test cu 2 liniute si ce imi e dat sa vad...doar vesti negative.
Liana30, imi pare tare rau ca e negativ testul, dar pana nu vin nesimtitii poate poate mai e vreo sansa. Ce ma bucura insa este sa vad ca esti totusi optimista si nu pici in butoi.Pentru asta iti trimit un urias.
Cami30nu fi suparata si trista scumpa. Sa nu incetezi niciodata sa speri si ai sa vezi ca o sa ai si tu parte de minunea ta. Sper doar sa nu ai dreptate in ce ne priveste pe noi, cele care incercam deja de 2 ani si chiar mai mult. Eu sunt convinsa ca voi avea BB-ul meu in anul care vine, chiar daca deja la mine au trecut 20 de luni de incercari.
Catty tin pumnii stransi
AdrianaMica sa ai parte de un Craciun Fericit si Un NOU AN cu BB
Picca, Mada, Lachi, Asi, Mishulina, Danangie,Bubulina, Amely, Diciu, Marrina, Avalon,Simonette, Felicia, Oanabbb

Cristinna

Mergi la inceput