Rahova sau apropiere....(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Comanda Quelle... Pai am completat pe net solicitarea de a-mi trimite catalogul si am sunat. mi-a raspuns o d-soara care mi-a mai completat odata datele ca nu-mi gasea numele in baza lor de date (asta m-a pus pe ganduri) si mi-a zis ca in 3 saptamani vine comanda.A venit in 2. Mai greu cu posta, ca la oficiul postal 69 e o nebunie.....

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

CristinaT, din cate vazusem eu este un topic(la Parintii intreaba, parintii raspund) cu subiectul asta chiar aici pe DC, ai intrat acolo sa vezi ce mai zic fetele? si eu tot asa stiam ca dermatita atopica apare de cand e bbelush...dar cine mai stie...eu nu ma pricep...zic si eu... dar ai fost cu cea mica la dr? ce ti-au spus? si ce fel de bubite ii apar? poate totusi e alergica si doar atat la vreun aliment?...alex al meu face "blande"(bube mari si rosii)...bleah ce urat suna din cand in cand dar nici acum nu-mi dau seama de la ce...dar face la perioare destul de scurticele de timp la 1-2 luni trosc o tranteste cu niste bube...inainte ii mai dadeam peritol dar acum cand vad ca-i apar il tin pe regim vreo 2-3 zile si dispar.
Cristinico...dar tu ce ai soro' de esti suparatica?...las' ca se trezeste ea Alesi te binedispune...alergi dupa ea prin casa si uiti de suparare.
mia, ruxitza mea doarme acum de dimineatza doar 35 de min dupa ceas(somnul de frumusete ii zic eu)nici noi nu mai dormim afara decat asa daca suntem obosite rau, rau de tot....altfel prefera sa se joace afara.
chiar fetelor bbicii vostri cat dorm la pranz? a mea doarme vreo ora sau 1 ora jumate dar si aia leganata pe picioare de mama ca altfel daca o pun in pat nu doarme mai mult de 40 de min...norok ca alex cand il pun in pat la pranz doarme 3 ore nemiscat
colac peste pupaza mi s-a stricat si blenderul cu care-i mixam mancarica lui ruxi si trebuie sa ma duc sa cumpar altul...azi dimineatza i-am dat fructele date pe razatoare si apoi trecute prin sita(strecuratoarea de ceai) si le scuipa din gura
hai ca va ridicam voua moralul si eu sunt aproap e de "pamant"

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Comanda Quelle pai am sa stau chiar mai mult la telefon poate raspunde chiar azi de dimineata am vazut la cineva revista pentru sezonul primavara -vara

aissa tu sa plangi???? nu pari genul care sa planga prea usor.

vreau acasa....

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

aissa, de ce plangi mama??????
Ce avetzi mai fetelor, astenie post revelion?

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Monica iti dai seama ce disperata sunt, nici nu am fost cu fata la doctor, si eu am aranjat sa vina cineva ssa bata si sa spele covoarele, sa dau animalele, sa schimb asternuturile si sa pun altele spalate cu detergent nu-stiu-de-care, sa aspir peste tot si sa spal si toate pijamalele si prosoapele cu acelasi detergent.

Mergi la inceput

Monica iti dai seama ce disperata sunt, nici nu am fost cu fata la doctor, si eu am aranjat sa vina cineva ssa bata si sa spele covoarele, sa dau animalele, sa schimb asternuturile si sa pun altele spalate cu detergent nu-stiu-de-care, sa aspir peste tot si sa spal si toate pijamalele si prosoapele cu acelasi detergent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Tizo...ba plang si chiar des.
Comanda la Quelle si Vio a avut, i-au venit produsele in 2 transe dar era multumita de ele. Poate intra ea si va da detalii.

Ce am....ce n-am e vorba... Nu mi-a mai venit ciclul din noiembrie, azi e ziua 55 daca nu le pierdui eu sirul. Am facut 2 teste dar nu par a fi pozitive, la unul am ceva dubii, dar amandoua le-am facut seara asa ca nu stiu cat sunt de relevante (pe ele scrie ca se pot face oricand). Si cum nu prea am simptome de sarcina (parca sa zic ca as avea o usoara tensiune in sani dar cred ca ma gandesc prea mult), mai ales cu istoricul meu, ma gandesc ca m-am umplut de chisturi de la tratamentele facute cu ani in urma sau chiar ca intru la menopauza , cine mai stie. Si de asemenea ma gandesc ca si daca ar fi sa fie sarcina, cazul cel mai fericit adica, la greutatea mea vor fi probleme si nu stiu cum as duce-o. Si pana ajung la dr. (maine-poimaine neaparat ma duc undeva) tot fac scenarii si ma gandesc numai la tampenii.

Cristina, eu zic sa stai calma, daca poti, pana o vede un dr. Ale cand era bebelus facea ceva pe fata, dar i-au disparut.... Si continui sa cred ca daca era dermatita se manifesta de cand era mica... Dar la fel ca Monica nu ma pricep.

Tu Monica ce ai?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu sunt suparata pe taica-miu,a inceput sacam mult din cauza ca a ramas fara preocupare, nu mai are servici si pana-si gaseste...el are deja o varsta, are 53 de ani...de cand s-a inchis Hotelul Bucuresti unde a lucrat el a lucrat cu un prieten care avea un restaurant dar tipul ala acum si-a gasit sa inchirieze spatiul unei banci si fara sa faca nimik castiga mai multi bani asa ca tata nu mai are unde lucra...el este ospatar...asa zici ca se gaseste de lucru pe toate drumurile dar taica-miu a lucrat numai in restaurante de lux nu se baga in orice carciuma(la Hilton in germania, la Flora in bucuresti si la Hotel Bucuresti)...stiu ca e ceva de moment si ca nu bea tot timpul dar ma enerveaza oricum, imi vine sa-l...e aiurea ca peste tot unde se duce ii spune ca e cam batran si vorba lui el abia acum considera ca a invatzat sa-si faca meseria cum trebuie nu la 20 de ani cand a inceput el sa lucreze...cam asta-i la mine.....

ref la "problema" ta poate ca nu-i chiar o problema, poate ca Dumnezeu iti da o a doua minune...nu te gandi numai la rau...daca ti se intampla si tie ca lui Florypop? si nu stiu de ce-ti faci probleme cu greutatea...eu am o prietena care atunci cand a ramas gravidutza avea 98 de kg si care a luat doar 7-8 kg pe toata perioada din care 4 a avut fetitza...si dupa sarcina ceva s-a schimbat cu ea fiindca acum are aprox 80 de kg....
daca e sa fie chist cu tratament trece...dar eu zic ca trebuie sa mergi cat mai repede la control...si eu am avut un chist, inainte de amandoua sarcinile si am facut tratament si a dat inapoi...parca am luat ceva(gen anticonceptionale) nu-mi maia duc aminte ce...sunt batuta-n cap...

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Cristina, sper sa ajungi cat mai repede la un doctor sa te linistesti ...Daca este vorba de o sarcina, nu-ti face probleme cu kg..ai tu timp sa-ti revii si apoi poate ca nu vei lua asa mult, mai ales daca ai putzina grija la alimentatzie...
Monicutza, e cam aiurea treaba cu tatal tau...nu stiu ce sa-ti zic..este greu de dat sfaturi in situatzia asta...
CristinaT, mergi cu Onitza la doctor si vezi ce-ti zice..pna atunci capul sus..poate nu este vorba de dermatita...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Cristina, si eu sper sa ajungi cat mai repede la un doctor sa te linistesti ... ca si mine. Am multe colege care dupa ce au infiat copilasi au ramas insarcinate, li s-a explicat ca nu ramanau pentru ca isi doreau prea mult lucrul asta...

Monica, si taica-meu trece prin astfel de stari. El isi mai gaseste posturi de paznic. Are si avantaje, cand nu-i mai convine pleaca. POate ca si asta ar fi o solutie.

Mia ce mai face bebe Roland?

Eu abia joi ajung la pediatru. Dar poate reusesc maine sa ajung la spitalul dermatologic. Nu ma pot linisti, acum mi se pare si mai urata si mai mare si mai mult mi se pare ca se tot muta. Am sa mai incarc niste poze, sa vedeti si voi ce ma streseaza in asa hal...

Mergi la inceput