Viata in Japonia (32)
Raspunsuri - Pagina 2
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by Akuma
[ nu m-ar mira daca maine as citi un subiect cu titlul: " sotul meu mi-a cerut sa inghit, ce ziceti ?"...
...ce sa mai zic ? e bine sa fie mestecat ...nu ?
Btw , ce conteaza ca forumul pare sa fie ' de copii' se scrie la gramada ... e o varza colectiva aici ...
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by kawaichan
Nici eu nu sunt de acord cu meniul fix, cand au restaurantul plin cu clienti neanuntati oare cum se descurca?
Iti spun eu cum se descurca , e simplu : asta nu avem acum , asta tocmai s-a terminat ...varianta romaneasca , asa ca ajungi sa comanzi ce s-o mai gasi pe la bucatarie ...un cartofior , o fripturica , o salatzika ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by kawaichan
Nici eu nu sunt de acord cu meniul fix, cand au restaurantul plin cu clienti neanuntati oare cum se descurca?
Iti spun eu cum se descurca , e simplu : asta nu avem acum , asta tocmai s-a terminat ...varianta romaneasca , asa ca ajungi sa comanzi ce s-o mai gasi pe la bucatarie ...un cartofior , o fripturica , o salatzika ....
adica traditional romanesc, romanii sint geniali chiar si peste
hotare.
quote:
...ce sa mai zic ? e bine sa fie mestecat ...nu ?
ah, se si mesteca ? Dane, nu le da fetelor idei, ca maine vezi topic la Femina Intim- Se mesteca sau se inghite " nectarul zeiesc"?
Akuma spune:
hannen, da, noi femeile sintem niste fiinte delicate si stresate, ca sa scapam de ele nu avem altceva de discutat decit despre frustraile noastre sexuale, pe undeva toti avem ascendent in hentai...
shian spune:
Buna dimineata!
Am luat ieri legatura cu d-nul Mihai,am facut rezervarile si ramane treaba cu meniul.Mi-a promis ca-mi va trimite un mail cu meniul ,ne roaga insa pe noi sa ne hotaram din timp cam ce am vrea.Cand voi primi mailul dansului il voi posta ,ramanand doar sa ne hotaram.Cam atat deocamdata,pupici si o zi buna!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
Akuma spune:
Fetelor, scuze cu plecaciune dar eu nu sint sigura daca vin, Capul Familiei nu mi-a dat ok, inca, iertare...
eli spune:
buna! Anca (shian) a primit de la bucatarul rest. BALTIKA meniul de Craciun. Ea nu poate sa intre acum pe forum fiindca Shion cum o vede la computer, cum vrea si el sa butoneze, asa ca va scriu eu meniul.
APERITIV ===== UN SHOT DE TUICA ROMANEASCA
-TELEMEA SI ROSII
-ICRE
-SALATA DE VINETE
-SALATA DE BEAOUF
-SALAM ITALIAN
-CIRNACIORI
RACITURA ---PIFTIE
SARMALE--------UN PAHAR DE VIN ROSU SAU ALB
FRIPTURA PORC CU CARTOFI TARANEST ,ARDEI COPTI
DESERT
MENIUL ESTE VALABIL PE PARCURSUL CELOR 3 ZILE DE CRACIUN
GRUPURILE MAI MARI DE 6 PERSOANE FAC PRENOTARI LA SEDIUL RESTAURANTULUI PRECIZIND DATA , NUMARUL DEPERSOANE ORA DE INCEPERE
PENTRU RELATII SUPLIMENTARE SUNATI LA 030-3440-7550 SAU LA 090-7310-8640
Voua ce v-ar placea sa mancati din acest meniu (care costa in jur de 6000 de yeni)? Ati prefera alte mancaruri? Vreti sa comandati meniul complet sau doar anumite preparate?
Ca sa nu umplem forumul cu liste cu ce am vrea fiecare sa mancam propun ca fetele care vor veni/doresc sa vina la intalnire pe 29 decembrie sa imi trimita un mail sau un PM cu ce prefera sa manace.
Anca i-a raspuns bucatarului de la BALTIKA intrebandu-l daca rest. mai serveste si alte preparate (mici, ciorba, mamliguta la sarmale...). Una din noi va reveni, sper, cat mai repede, cu alte informatii.
Multumesc mult tuturor pt urarile de sanatate la adresa sotului.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
devylla spune:
Ce bine suna meniul la restaurant
Dragi japonici!
Pt ca nu stiu daca mai apuc sa intru pana de Craciun!
Va doresc un Craciun ca-n povesti!Sa petreceti frumos alaturi de familile voastre!
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
mamaluidavid spune:
Mooooooooooooama telemea,piftie ce-as veni si eu.Poate data viitoare.
Eu mai rarut ca mi-e rau de mor,tare grea sarcina asta,nu ca la David
Dar ma gambarisesc ca,shoganai ne
Altceva noutati...aaaaaaaaaaa imi merge piticul si e tare mandru de el si vorbeste toata ziulica de mi-a facut capul calendar.Bineinteles ca pe limba lui,cuvinte prea putin
In rest suntem bine,duminca ne-am petrecut desi inca Davi nu a facut un an (peste 3 zile),iar pe 25 ne mai "petrecem" o data de data asta cu babalacii (bunicii,neamuri)
Dar duminica a iesit super,s-a lasat chiar si cu dans,populara bineinteles,pana si japonezii au dansat
Eu va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un An Nou Fericit!
Stefania 7+
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
kawaichan spune:
Eli sa inteleg ca toata lista aia intra in cei 6000 sau tr sa ne comandam din ea cate un fel? Io una nu pot manca mai mult de 2 feluri, mi se pare enorm