Scandinavii stiu DC... (94)
Raspunsuri - Pagina 8

Rayuela spune:
fata cu plete e Idora.
Luluci,poate punem si ceva poze de la intilnirea scandinavilor,ce ziceti,sa-l expunem si pe conu narancea hehehehe!Ca daca el nu ne vrea,noi il vrem!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

lilanda spune:
bey...asta-i cea mai tare poza
Edit: katarina are pozele cele mai cele :-))) Io o am doar pe aia de grup...cu tot cu comentariile de atunci!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Adela99 spune:
io ma retrag de pe forumul asta daca nu incetati :-) cu exemplificarile in care ma aflu si io-n cadru ... si nici macar nu-mi dati sansa sa ma retrag in plina glorie

lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
io ma retrag de pe forumul asta daca nu incetati :-) cu exemplificarile in care ma aflu si io-n cadru ... si nici macar nu-mi dati sansa sa ma retrag in plina glorie
tu vorbesti???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Sabina spune:
da frumoasa mai e si idora!
narancea s-a deconspirat singur la freakshow.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

tata lu Toma spune:
M-am luat cu vorba si uitai ce era mai important.
In mod cu totu' si cu totu' incredibil, sambata am vazut primu' Bridget Jones iar duminica p-al doilea ! Nu mai vazusem un dividiu din epoci imemoriale, ce sa mai zic de doua in 24 de ore ...
Trecand peste faptu' ca ne-am dixtrat, trebuie sa va spun ca incredibilu' continua. Scenele de schi au fost filmate in Austria la Lech adicatelea in locu' unde ne-am petrecut luna de miere (dec99-ian00) iar Thailanda este prima calatorie in strainezia pe care am facut-o cu Raluca la vreo trei luni dupa ce ne cuplaseram (mai99)...
Hmmm, cred ca e normal ca n-am castigat ieri (si) la Loto.
_
Sunt moderator dar ma tratez

aschiutza spune:
Lasa ca diseara dau si eu cu poze...da din alea mai recente, ca alea din copilarie, vai de noi! Avea mama o placere sa ne tunda castron ca eu de ani de zile nu imi revin...si nu pot renunta la plete...
-----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Sabina spune:
lasa aschiutzule, tu nu vezi ce colanti aveam io la 10 ani?
((c) Xeno)
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

lilanda spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
M-am luat cu vorba si uitai ce era mai important.
In mod cu totu' si cu totu' incredibil, sambata am vazut primu' Bridget Jones iar duminica p-al doilea ! Nu mai vazusem un dividiu din epoci imemoriale, ce sa mai zic de doua in 24 de ore ...
Trecand peste faptu' ca ne-am dixtrat, trebuie sa va spun ca incredibilu' continua. Scenele de schi au fost filmate in Austria la Lech adicatelea in locu' unde ne-am petrecut luna de miere (dec99-ian00) iar Thailanda este prima calatorie in strainezia pe care am facut-o cu Raluca la vreo trei luni dupa ce ne cuplaseram (mai99)...
Hmmm, cred ca e normal ca n-am castigat ieri (si) la Loto.
Si te pomenesti ca ai avut si pulover cu reni

extremo, semeni, picatura cu picatura, cu o fosta colega de facultate (moama, ce picioare avea fata aia!!!!)
O vazui si pe doruletz, pusa la zid, la serbarea costumata!!!