Copii din 2002 (19)
Raspunsuri - Pagina 14

HelleneC spune:
Buna fetelor, cand va citesc discutiile cu astmul, ma strange in spate!
Carmen, la noi in Sv sa stii ca este dr. Merchea (foarte buna), stiu de la matusa mea, vara mea se trateaza la ea, are astm bronsic si deja se simte bine, a fost redescoperit acum la 17 ani! Cand era mica, la 2 ani a fost tratata tot de astm brosnic de dr. Mocrei, fosta directoare de la leagan si a scapat, doar ca neglijenta adolescentina din vara o costa acum. Acum eu o stiu altfel pe dna Mocrei, nu mi-am dus copilul niciodata la ea, insa mereu im zicea ca ea e cel mai bun alergolog de la noi. Daca e sa aleg, nu stiu pe care as alege-o, amandoua sunt bune, la pret difera
. Din cate am auzit in spital, de la asistenta doamnei Merchea, ea e un bun diagnostician, si cred ca asta e important in primul rand, pentru ca asta e un diagnostic care trebuie pus cu mare grija. Bafta, sa auzim de bine si de la tine!
Lucia, am semnat sa stii protestul tau!
Sanzi, pai ce sa spun, de la atatea pareri de medici, si diferite pe deasupra... nu poti face decat ! Sincer, nu doresc nimanui sa fie in pielea voastra cu medicii si cu diagnosticele!
Va pup, ne chinuim iar cu culorile: am descoperit ca dupa ce le stia bine, le confunda: verde cu albastru. Bine ca stie portocaliu, maro si mov... mare ciudatenie. Si le stia bine din vara
Seara buna, Elena si George
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

light spune:
Da Elena, am vazut ca ai semnat, multumesc! George e un dulce cu Doamne Doamne al lui!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

sinzi_ana spune:
Din cate stiu eu, weezeeingul nu e prezent mereu, ci doar dupa tuse, si il poti auzi si tu...
Asa cred...
Oricum nici un dr nu iti explica cum ii pune diagnosticul sau la ce sa te alarmezi...mie doar mi-a spus, ca o criza de astm urmeaza dupa o tuse seaca, dupa weezeeing...atunci urmeaza sufocarea propriu zisa...
A...si inca o chestie...care m-a socat...
Am intrebat-o cat timp trebuie sa facem tratament prevenitiv...si mi-a spus ca niciodata nu va scapa de astm...ca poate face o criza acum, sau la 10 sau la 18 ani...e doar o problema de timp...
Pai si io ii dau tratament preventiv asa aiurea????
Pai atunci mai bine il las sa faca astm, si il tratez de astm!!! MAcar stiu de ce il indop cu medicamente...si astmul la copiii de obicei dispare in cativa ani...
Sotul meu a facut crize de la 2 ani la 9 ani....apoi nu a mai avut nimic...si vorba soacra-mii...e cat ditamai bradu...
De ce sa il tratez 20 de ani asa aiurea si sa stau cu frica in san ca poate face crize??? cu tot cu tratament???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

carmen spune:
Elena, multumesc pentru informatii. De Dr Mocrei mi-a mai spus cineva dar nu am fost inca la ea, am inteles ca e genul de medic care te face cu ou si cu otet mai intai. Dr Merchea are si cabinet particular, stii cumva?
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

sinzi_ana spune:
David azi a facut curat cu tati in toata casa cat eu am fost la gradi...Au stras bradu (ca noua ne-a fost lene sa il strangem mai devreme1!!), au aspirat, au spalat vasele...hehehe...sa tot vii intr-o casa asa curata!!!
Maine mergem la mine la gradi ca e un spectacol cu papusi, si vreau sa il iau si pe David...e tare incantat...sper sa aiba rabdare si sa nu inceapa sa faca show pe acolo...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

light spune:
Da Sinzi, e aiurea rau cu tratamentele si diversele pareri ale medicilor. De ar da Dumnezeu sa putem scapa de astmul asta. Am citit undeva ca 50% din copiii cu astm scapa de el pe masura ce cresc. Insa asa e, odata ce exista terenul alergic, astmul se poate declansa oricand. Si nu stiu daca nu cumva poate reaparea la maturitate. Dar totul depinde de organismul, sensibilitatea si mediul de viata si regimul de viata al fiecaruia.A si acum am auzit alta, ca cica vigantolul se da pana la 7 ani. La copiii de varsta copiilor nostri se da 10 zile in lunile reci. Voi stiati?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

HelleneC spune:
Carmen, ai PM de la mine, succes si sa auzim de bine, ideea ar fi sa fie doar alarma falsa!
Lucia, Sanzi, va spun pe scurt ce a patit vara-mea, diagnosticata la 2 ani cu astm bronsic (in 1990 era), tratata de aceasta dna. Mocrei de la noi, salvata dupa cateva luni de tratament si bani dati... la greu, iar in august s-a intors de la mare cu plamanii prastie, valurile adolescentei - zice ea! Imediat a mers matusa mea cu ea la dr. Merchea de la noi, i-a facut toate testele, analizele, nu stiu alte detalii decat ca are din nou: astm bronsic. Ea acum spune ca mai bine nu mergea la mare, ca nu trebuia sa o lase, ca acum fara "pufuri" nu poate, are mult de invatat, este la o sectie f grea la liceu... incurcaturi. Citindu-va pe voi, stau sa ma intreb daca nu cumva nu marea a fost cea care a dat-o iar peste cap, ci boala ca atare (totusi in 90 nu erau tratamentele de acum)! Cum mai aflu detalii de la ea va mai scriu, incep sa fiu si eu mai precauta cu George, mai ales ca la camin tusesc toti de... inclusiv George s-a trezit tusind dimineata!
Va pup si hai sa auzim de bine!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

carmen spune:
Elena, oare de ce sa ii fi facut marea rau? Eu stiu ca aerosolii sunt indicati.
Multumesc pentru PM
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

light spune:
Si eu stiu ca marea si in special aerul salin nu poate face decat bine. Nu cred ca de la mare i se trage!

nadina spune:
Buna fetele, v-am mai povestit ca si eu am avut astm alergic si mi-a trecut in urma tratamentului.
Am ramas doar cu o rinita, destul de suparatoare.
Asta vara, la mare nu am rezistat fara aerius nu stiu daca era ceva in aer, nisip sau pentru ca era igrasie in nenorocitu ala de hotel.
Va doresc numai bine voua si puiutilor.
Nadina