Copii din 2002 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!
La multi ani Ionilor si Ioanelor!!!! SA traiti cu numele!!!

Noi acum ne-am trezi si o luam de la capat...
O zi buna va dorim

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Ioan, Ioana... Ionela, Oana, Ionut, precum si celor 2 sarbatoriti ai zilei: Matei-Ioan si Matei! Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!
Noi ieri am implinit 3 ani si 4 luni si suntem tare mandri! A propos de faze nostime (Cristina, ii tinem isonul Mariucai), tocmai ce se cearta George cu un bat cu care se joaca si il intreaba de ce s-a ascuns?! Il striga de zor prin casa: unde esti mai batzule turcule!
Cgabriela, va trece si perioada aceasta, noi am avut noroc ca nu a udat patul de cand i-am scos pampi noaptea decat de vreo 2-3 ori. Se va regla singura pana la urma, ai sa vezi. Iti tinem pumnii ca nu e usor sa te trezesti mereu!
Va pupam pe toti, mergem la zapada afara!
Elena si George

POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

La multi Ani!! tuturor cu numele de Ion sau Ioana
Ggabriela - si eu am avut emotii la serbarea Anei dar totul a fost bine.De pampers, noi am scapat mai de mult dar si noi ne mai trezeam noaptea ,mai scapam si pe noi in orice caz acomodarea nu a durat foarte mult. Am cautat sa nu-i dau multe lichide inainte de culcare si oricum o duceam la baie inaite de culcare.

Am vazut toate pozele trimise de voi de la Craciun si am constatat ca Mosul a fost foarte darnic, inseamna ca avem copii foarte cuminti si iubiti.

Mergi la inceput

Azi am fost la patinuoar si a fost tare distractiv...David mai mult pe fund, dar la sfarsit incepuse sa se prinda de treaba...numai ca am cam inghetat...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, ce frumos!Liviu cum alearga putin incepe sa tuseasca.LA MULTI ANI MATEI, sanatate, fericire si o viata frumoasa iti doresc!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiFoarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Sinzi ana - mi-as dori si eu sa mai patinez, dar de patinoar nu se mai ocupa nimeni aici la noi.

Azi este ultima zi de vacanta de maine din nou la camin. Sper ca maine Ana sa nu faca figuri(dimineata cu trezitul, cu plecatul la camin) dupa ce toata vacanta nu a intrebat decat de colegii ei.

Sanatate tuturor puiutilor.

Mergi la inceput

Lucia...sunt tare indoita...acum cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma indoiesc ca David are o pb cu astmul...uf...Tusea la el insoteste o raceala si trece mai greu...dar nu apare de la efort sau altceva (mirosuri etc...). Ori ca singulair-ul a funcionat asa de bine ca a tratat tot...nu stiu ce sa spun...
Maine mergem la alt dr!! Sper sa ne lamureasca...sa nu indop copilul aiurea cu medicamente.

La noi azi a fost soare, desi ger, un soare frumos...am iesit afara si ne-am plimbat vreo 2 ore prin parc...Am fost si la biserica si l-am impartasit..s-a cam inmuiat pe drumul de intoarcere!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Poate medicul ti-a dat preventiv singulairul si astmul nu a avut timp sa se instaleze. Stiu eu ce sa zic? Poate a fost mai bine asa. Uita-te la noi, pufuri, tuse la mirosuri si efort...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiFoarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput

Da, Lucia, dar nu vreau sa previn mai mult decat este necesar...Ca uite dam in alte pb pe care cred ca le-am fi putut evita ff usor...

Am pus cateva poze de ieri de la patinuar
http://community.webshots.com/album/539090660PjtbvD

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

BRAVOOO, PATINATORULE!!! BRAVO, DAVID!!

cristina

Mergi la inceput