povesti pe vinil
Raspunsuri - Pagina 2
irina.c. spune:
quote:Ai nevoie de CD writer(sper ca n-am scris gresit
Originally posted by Teodora D.
Joce, cum le-ai pus pe cd?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
Teodora D. spune:
hm, cd-writer am, ramane de vazut cum trebuie sa-l folosesc!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Jocelyn spune:
Teo, puteam eu sa te las pana maine?![]()
Ei, acum nu stiu daca mai intri, dar eu tot iti scriu. Ai nevoie de urmatoarele:
1. pic-up pt redarea discurilor. de calitatea lui depinde calitatea materialului audio redat
2. placa de sunet cu intrare audio (deci microfon) in general se foloseste intrarea de microfon dar e de preferat intrarea line in
3. E necesar si un program care sa permita inregistrarea si prelucrarea materialului audio precum si comprimarea acestuia in format mp3 sau alt format pe care ti-l doresti (inregistrat in forma bruta, un singur disc are sute de Mb). Eu am folosit un program profesional Adobe Audition v.1.0
4. Cu ajutorul acestui program faci si inregistrarea si prelucrarea (inlaturi fasiiturile si click-urile specifice pic-up-urilor) precum si compresia in format mp3.
5. Programul il gasesti mai greu de downloadat de pe dc++ dar e posibil sa dai de el. Daca vrei totusi sa fii scutita de asa ceva, facem un ftp si il iei direct de la mine din calculator :)
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Teodora D. spune:
Jocelyn, multumesc mult de tot!
In principiu cred ca nu e f. dificil, trebuie sa'l intreb pe sot daca avem programul respectiv.
Ce e acela ftp?![]()
Jocelyn spune:
File transfer protocol, e un protocol destinat unui transfer rapid de fisiere dintre calculatoare. Daca o sa ai nevoie, sa spui, ca e f usor sa facem ftp intre calculatoare pt ca sa iei programul.
In loc de o adresa de forma http://www.adresainternet.ro (un exemplu) o sa apara ftp://IPcalculator unde IP-ul calculatorului poate avea forma 85.125.xxx.xxx
Te-am mai lamurit?
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Teodora D. spune:
Da,Joce, multumesc, m-am lamurit.
Sotul zice ca are un program de facut mp3-uri, nu cel de care spuneai tu, dar daca va fi nevoie stiu la cine sa apelez.