povesti pe vinil
V-au mai ramas placile cu povesti? Sunt cele mai de pret. Le-am ascultat si la liceu, si la faculta, si gravida... acum le asculta Danut.
Sunt minunate!! Pic-up-ul e vechi...are 27 de ani... Prima placa, cu aceeasi varsta e cea cu Asenel. Mi-au ramas vreo 30 de placi: Vrajitorul din Oz; Print si Cersetor; Povestea porcului; Harap Alb; Printul Fericit; Familia Chit-Chit, si multe altele.
Voi le mai aveti?
mami de dani
Raspunsuri
irinuca spune:
Intr-adevar, povestile noastre vechi de pe discurile de vinil sunt cele mai reusite.Si eu eram, si inca sunt un mare fan.Acum vreo 5 ani am dat bani grei unui tip sa mi le treaca pe Cd si apoi pe casete audio dar acum le gasesti pe toate drumurile la preturi de nimic (adica vreo 50 mii un disc cu vreo 20-30 de povesti).Baietelul meu numai pe astea le asculta si eu imi retraiesc copilaria alaturi de el.
Irinuca 10+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
gangurici_licurici spune:
Ce mult imi placeau! Din pacate nu le-am mai ascultat de mult.Svety, credeam ca numai eu stiu de Printul fericit al lui Oscar Wild, ceilalti preieteni care mai ascultau povesti cand erau mici nici unul nu-si amintea de asta.
zana spune:
Daa... sunt super Familia Chit-chit, Cocoselul neascultator...
Si mi-am adus aminte de Silvia Kerim cu minunata ei Poveste de Iarna.
Adevarata magie.
Auditie placuta!
irina.c. spune:
Si eu le pastrez,am foarte multe,dar nu le mai ascult la pic-up.Am gasit povestile si piesele de teatru pe net si le ascult la calculator.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Si eu le pastrez,am foarte multe,dar nu le mai ascult la pic-up.Am gasit povestile si piesele de teatru pe net si le ascult la calculator.
Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
eu mai am discurile(mi-am reamintit acum de printesa ashenel), dar daca se gasesc povestile pe net,in aceleasi interpretari ca pe "vremea noastra", Irina te rog mult pune link-ul aici!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
irina.c. spune:
Teodora,sunt cele de pe "vremea noastra" in format mp3,dar nu am un link,eu am downladat cu DC++.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
Jocelyn spune:
Hehe...cat imi mai placeau. Pe cele mai frumoase le-am pus pe cd-uri fiindca discurile se uzeaza si oricum nu mai am pic-up. Preferatele mele sunt Copilaria lui Mozart si Alice in Tara Minunilor.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Teodora D. spune:
Joce, cum le-ai pus pe cd?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Jocelyn spune:
Iti scriu maine, promit, ca acu ma grabesc sa plec acasa
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Teodora D. spune:
Ok, Joce, rezist pana maine.
p.s.-mi-am amintit un cantecel din "Alice in tara minunilor", trebuie sa vi-l impartasesc:
Eu sunt o fetita, ma cheama Alice
Si unchiul meu Charles o carte a scris,
Dar eu inca-s mica si nu stiu precis
Aievea sunt toate sau vis."