Care e idolul tau ??? (7)
Raspunsuri - Pagina 11
arinna spune:
Brenda,
...nu, mama......al lui...pe care-l puse aici...ba a devenit si subiect tabu...nu mai poti sa-i pomenesti numele ca sare unu' repede !
brendamitran spune:
Ehhhhh.....decit ca Narancea.....
Orium,stati linistite,Darael e bine si a spus ca nu ne-a uitat....
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Tzuni spune:
salutare lumeeeee!
Continuam aici, da?
Da io nu m-am prins, DARAEL de ce s-a retras? Sau nu s-a retras?
Lamuriziti-ma!
Brenda, multumesc!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel
arinna spune:
Tzuni,
...e un mare mister...n-ai voie sa intrebi de ce s-a retras ca se supara lumea...n-ai voie sa-l chemi inapoi ca se supara altii...de bine ii e bine cica,da nu apare aici, asa ca eu nu mai stiu ce sa zic...raman la parerea ca l-ar fi deranjat ceva dicutii pe forum, in general,-parere personala- ca altfel ce motiv sa aiba? Da, pardon, n-ai voie sa discuti motivele plecarii lui ca-i treaba intima...se poate supara cineva...
Brenda,
...nu ma refeream la Narancea, poate asa s-a inteles cand am zis "unu"....ma refeream la un membru oarecare a forumului...
...sa stii ca aveai dreptate cu reincarnatul,merita vazute scenele...
april spune:
...nu....dar mai si muncim pe la serviciu, ca de, tb s-o faca cineva si pe asta.......
ei??? care-i idolul pe ziua de azi???
Tzuni spune:
...ups! azi e vineri 13...sa fim precaute!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel