buna fetelor,
fetita mea are acum un an si cinci luni. avem o bona care in primavara face un an de cand e la noi. toate sunt bune si frumoase, numai ca bona noastra vrea sa plece pentru 6 luni in strainatete sa munceasca.....asa ca ne cam lasa singurele. ea zice ca pleaca in mai. as putea sa mai astept cateva luni, dar totusi ma tem ca n-o sa gasesc prea usor pe cineva s-o inlocuiasca....si mai ales sa-mi fie mie pe plac :) (daca totul este ok, noua bona poate incepe serviciul si mai devreme de luna mai)
noi stam in sectorul 2, in zona Lacului Tei. ma gandisem sa scriu si ce vreau, ce pretentii am si ce program....dar am constatat ca imi este mult prea greu, prefer sa discut detaliile acestea cu persoana interesata.
oricum este de retinut faptul ca nu suntem zgarciti, nici rai si ca noua bona va face cu siguranta parte din familie.
cred ca ar trebui sa mai mentionez totusi ca persoana interesata as dori sa fie tanara si sa aiba cat mai putine obligatii (am nevoie din partea ei de un program f flexibil si sa poata lipsi de acasa).
daca stiti pe cineva interesat va rog sa-mi spuneti si mie
pupici
si galusca monicuta