Cluj rulz (27)!
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela ema spune:
fetelor, bardul l-am luat de la piata Ion Mester din Manastur , am dat pe 400.000 lei si mi l-a adus omu si pina acasa!!
Mi-a placut din prima si nici nu am stat sa negociez desi cred ca se putea.I-am vazut si io pe aia mari de trei metri da parca nici aia nu is foarte bogati si nici nu incap in apartament.Al meu e de 2 metri si fff bogat, mai mult in partea de jos.Eu am trecut pe acolo chiar cind ii descarca din masina.
Apropo, Stanca am mai trecut ulterior pe la piata(cam pe la vreo 13) si l-am vazut pe sotul tau in treacat ...se uita si el pe la brazi da nu ne-o recunoscut .....l-ai trimis in recunoastere ?
asi spune:
Da Mihaela a zis ca vrea sa cumpere brad.Din pacate nu am gasit nimic care sa merite mizeria pe care o face acasa.Mai cautam.
Svety noi am folosit crema cu galbenele pentru buze si fata.Razvan imi facea alergie la orice alta crema.
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Draga Florina, ma ingrozeste gandul ca abia acum incepe circul si kinul meu cu privire la calculator.pai da-o-n saracie de treaba!!! da tata-so de ce poate lejer si linistit sa butoneze??? si io nuuu?? (ca is mama???)??? si nu de foarte mult timp face asta, dar nu accepta nici macar sa ma asez pe scaunul din fata calculatorului, nu sa ma mai si ating de el. Are zile linistite, cand pot sa ma inteleg rezonabil cu ea, dar are niste zile-monstru, cand cred ca o dor ffff tare maselele, ca altfel nu imi explic istericalele si plansu' din orice. Eu ii dau din cand in cand siropel pt. durerea de dinti. (nurofen, maltofer, ce am pe mom. in casa) Oare gresesc???- ca nu suport cum sufera si plange.
Svety, cu probleme prin Cluj?? sau doar cu treaba?? bebeului frumos
Noapte buna, gagici, ca maine iar e zi luuunga cu multa treaba(am dreptate???) nu ma luati la pliiizzzz.
minunea vietii mele
mihaela ema spune:
Ralucasi eu i-am facut lui Darius desfundare de canale lacimale la 4 luni .Unde faceti ?Cu ce dr?
Darius 20.11.2004
svety spune:
Fetelor, banuiesc ca v-ati culcat.
M-ati ? de ce vin in Cluj (Raluca parca m-a ?). Pai merg la doctorita sa vad de piciorusele lui "Dani mani".
Fetelor care nu lucrati, hai sa va intalniti cu mine maine unde vreti voi (venim cu masina), ca nu stiu cand ma mai duce Mihai la Cluj si mor sa va cunosc
Daca nu dormiti dati de veste.
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
baby-boom spune:
Mariana, sper ca mai dai p-aci inainte sa mergeti in MM!!!!!!!
Fetele, io mi-s singurica, fara Mihaiul meu, pana vineri....a plecat in seara asta....a ramas in carca mea corvoada cumparatului bradului & restul chestiilor pt. Craciun...tare harnicutza o sa fiu, ca in afara de un cozonac impletit, care mi-l face nashik Elisei(sper) vreau sa fac papa si prajituri....ma bazez pe fratiorii mei ca stau cu beebee ....ca altfel n-as reusi, clar!!!!!
Raluca, asta-i un "model" pe care il urmeaza toti bebii, cred....zici ca ai convietui cu fiicamea, asa de acurat descrii!!!!...in timp ce scriu imi vine in minte ca si Roxa si Anca descriau exact la fel!!!!! ...de oprit l-a oprit deja???...c-o sa ajungeti si aci....
....avem copii mamoshi, dragelor!!!!
Svety, la ce ora veti fi in Cluj?
...nu promit, dar cred ca ajung maine-n oras...mai vedem, k?
Va pup si va urez noapte buna!!!!
P.S. Raluca, va tin pumnii pt. maine...sa fiti curajoase, ca trece si asta, si se uita!!! Un mare pt. Stefi, sa n-o doara tare!!!!!
Flo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
svety spune:
Baby-B. in jur de 11. Oricum mai vorbim dimineata si cine vrea, fixeze un loc; noi venim oriunde va e mai usor voua.
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
Imi creste corazonu' cand vad ca sunteti harnicute la scris! Uite, cate o pt fiecare!
Iar acum, sa va dau o veste: am gasit cauza febrei lui Simon! Are rubeola . Saracutul e plin de pete pe corp! Azi trebuia sa facem vaccin; nu am facut; maine trebuia sa mergem in MM dar am amanat plecarea! Probabil plecam poimaine!
Roxana, nu stiu ce ai vrut sa-mi spui de casetuta (culmea e ca azi toata ziua am avut cartela de connex in tel ), dar hai sa-ti spun eu despre ea: pana azi am uitat ca am treaba ; asa ca abia acum m-am apucat de ea; captura e gata (numai 30 min???); inainte sa ma culc ii dau in gura la calc, si face singur CD; maine e gata si ti-o trimit la studio; poti s-o iei de acolo; caseta mare la anul cand repar videoul, ok?
Svety, si eu cred ca ajung maine prin oras, dar nu promit nimic; da un PM cu nr tau de tel, iar daca ajung in oras te sun sa vad pe unde esti, ok?
Iar daca e sa alegi dintre 2 rele, mai bine alegi constipatia decat diareea, nu?
Florina, ce nasol ca pleaca Mihai asa bolnavior + ca e saptamana cu multa treaba pe acasa . Afara cu soferul ala nesimtit!
Pana la urma am cumparat numai junarii; am cheltuit o gramada de bani! I-am schimbat cadoul si lui Stefan; stii ca ti-am zis de primul laptop (care e cam nepotrivit pt varsta); nu i-l mai dau (il tin pt ziua lui, eventual); i-am cumparat o chitara mortala + un tractor cu remorca + un trenulet tip lego + hainicelele de care ti-am zis; deja le-am impachetat ; am pus in pachete si mosul de la voi ; iar lui Simon i-am cumparat 2 jucarii faine, nu stiu sa-ti zic ce sunt; parca am vazut si pe la tine asa ceva; o sa le vezi cand veniti la noi .
Trimit!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Aci-s si io!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
MARIANA,TRENULET TIP LEGO????
DE UNDE, CAT, MAI ERAU?????
SI IOOOO VREAAAAUUUUUUUUU...pt. Elise, evident!!!
poze cu noi