Cluj rulz (27)!
Raspunsuri - Pagina 12
baby-boom spune:
Marianoooo!!!!
...pey io am dat 200.000...da' n-are numa' un metru, ca asa am vrut io...da io asa brad des in veci n-am vazt...exact ca aia artificiali...si la culoare e bestial...verde super inchis...parca are si nuante argintii, cumva!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
Mesaju' anterior, contrar aparentelor n-a fost trimis pt. a pune si mai multe paie pe foc...am crezut c-o picat netu' si dadeam in tampenie "back" si "send"...bine ca doar o data a mai aparut!!!!
Simona-machetuza, bine te-am gasit p-aci!!!! Sedere placuta...fug sa vaz poze, sa stiu "cu cine stau de vorba"
Mariana, io ma gandeam ca ne vedem in Cluj, la o tura mik de magazine....zici ca nu vreau acum rubeola, sa treaca macar sarbatorile...
...nu zic nika...ca poate ma bate Stanca, si mie mi-i frica...asa ca mai bine tac chitic!!!!
...da' e mishto faza, tre' sa zic!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
Moooaaamaaa ce bufle dulce e Lucian....hhihihi, numai bun de "motroshit" la obrajori....
Fuga 'napoi la poze, ca nu le-am vazut pe toate!!!!
poze cu noi
mariana tache spune:
Florina, tocmai vroiam se te iau la , pe motiv de lipsa de corazon la tine , cand am vazut explicatiunea!
Deci nu tradezi cauza, ai?
machetutza, esti pe lista ; Luciam e nascut in aceeasi zi ca si mine . Da-i un din partea mea!
Stancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!1
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Ba da, ca acum se repeta!
Noapte buna, gagici....si bebici
poze cu noi
baby-boom spune:
hihi, Mariana, e prima data cand ne dam pe net la nocturna....iau o piatra-n bot, cu proxima ocazie...pardon, in gura!!!
.....da' mi-i cam somn...tie?
poze cu noi
mariana tache spune:
Mie nu! Sunt fresh!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Florina, vad ca iar te dai lovita intr-o aripa!
Ai adormit deja?
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Bonas noche señora Tache!
Vad ca ai pus stapanire pe mosieCum am fost plecata cu sotul nu am am avut timp sa iti tin companie, dar promit sa o fac de saptamana viitoare, caci acum plec cu el in Olanda
Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT SI UN MOS CAT MAI INCARCAT DE DARURI
machetutza spune:
nu stiu ce am, ca nu pot sa dorm?!?
bantui prin casa si m-am intalnit cu calc.
mariana am vazut ca ai scris de intalnirea de maine, sau mai bine-zis... de azi. eu si sotul meu am programat cumparaturile de sarbatori pe miercuri dupa-amiaza, asa ca ramane pe ... data viitoare.
noi suntem de sarbatori in cluj, poate lipsim o zi; ii colindam pe bunicii din Zalau si ne intoarcem repede acasa.
asteptam uratorii!
baby-boom multumim de complimente si vi le intoarcem cu placere! cine stie? tre' sa pastram relatii "cordiale", poate ne incuscrim?!
Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi" (1 an si 9 luni)
hii, ce harnicutze sunteti!!
mai-mai sa nu va gasesc printre atatea topicuri vechi...
Rayu "la multi ani!" sotului tau; sa va bucurati fericiti de comoara voastra Amelie!
Simov am suferit si eu de sindromul "mama proasta" - l-am alintat o vreme "lucian-grasulan", si apoi cand il intrebam cum este el, ne raspundea " luchi gaasan", asa ca ... atentie marita!
Veve pleeeease, sa nu te superi ca tot insist cu ceva, dar ai uitat de sufletzelul meu Lucian - 03 martie 2004; pe el nu l-am gasit la aniversari.
stii, el e mindretzea familiei!!!
Ela76 bine ai revenit! cu suflu nou, forte proaspete - tot inainte!
maine mergem la cumparaturi, facem pe Mos Craciun pentru Lucian si luam cadouri pt familie si prieteni. sper sa ne tina nervii prin aglomeratia din magazine!
Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi" (1 am si 9 luni)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos