Cluj rulz (27)!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Acum am venit din Cluj. Dani e bine. Doctorita mi-a zis ca-i un bb de nota 11!!!
Stanca si doctorita mi-a zis sa nu-i incep diversificarea decat dupa 6 luni, daca-i merge asa de bine cu lapte.
Am fost si la chirurgie infantila si i-au facut raze si e OK. Asa ca mi s-a luat o piatra de pe inima, ca doctorita de la maternitate mi-a zis ca ar avea semne de displazie .
Tre' sa ma laud: BB nu a plans deloc la control si nici la raze. Statea asa de socat si se uita ba la noi, ba la doctori. Cand ne-a urcat in masina, da-i urlete!!! Ii era foame.
Imi pare rau ca nu ne-am intalnit . Poate data viitoare.
Impresii
- bai frate am mers cu masina bara la bara; cum saracia poate lucra Mihai in Cluj?
- super fain iluminat centrul; ne-am intors pe eroilor...fain...m-am melancolizat in amintirea anilor de facultate...suflet rebel...
- nu am apucat sa cutreieram magazinele, ca doctorii astia tare le mai lungesc.

atat am avut de zis
adica va pupez ca a venit soacra lui Mihai! Asistenta-stie-tot, mama lui Svety-nu-asculta-nimic!!!

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, gagici!!!

Nu am pot lauda cu tare multe lucruri azi....am spalat impreuna cu Andi geamuri...si apoi am mers dupa brad, in Selgros!!!!!!
....mi-am luat un superbrad...moooaaaamaaaa!!!!
....chiar sunt ca alea artificiale....io vroiam unul mai mititel sa-l put catara de Elise sus de tot....va spun, e atat de des de nu-ti vine sa crezi....
....fuga-fugutza la selgros afara, ca au niste brazi cum n-am mai vazt p-aci pe al noi!!!!!
....Elise a dormit 30 minute la amiaza, si acum inca nu doarme, chiar se tine bine, are chef de joaca!!!

.....aveam de gand sa fac bradul asta seara da' n-am cine-l ciopli jos, si nu stiu unde mi-i suportul...asadar o las pana maine!!!!!

Svety, si mie imi pare rau ca nu ne-am vazt...cred ca nici tu nu puteai, la cum ai zis!!!!

Raluca, bine c-a trecut ce-i mai greu!!!!

Mihaela, vis-a-vis de intrarea in catedrala catolica??????
...au chestii gen lego????

Stanca, inca n-am avut timp sa-mi verific mailul...fug acuma, ca-s curioasa ca o matza!!!!

Roxa, ne vedem maine, da???

Mariana, poate ne mai vedem o data pana plecati

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ma oftic de mor ca nu am luat si noi brad din selgros!
Florina, tu cat ai dat pe el? M-as bucura sa ne vedem, dar te risti? A facut Elise vaccinul antirubeolic? Daca da, dati o fuga pana la noi, ca noi nu iesim nicaieri!
Ai vazut pozele? Ati incercat bluzonul?

svety, bravo pt bebele tau de nota 11!

Florina azi te dai iar lovita de somn?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Stanca, eu tot nu am mail de la tine! Cum masa, ca astea se tpimit instant?! Florina tu ai primit mail-ul?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Stanca, !!!

!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Marianoooo!!!!
...pey io am dat 200.000...da' n-are numa' un metru, ca asa am vrut io...da io asa brad des in veci n-am vazt...exact ca aia artificiali...si la culoare e bestial...verde super inchis...parca are si nuante argintii, cumva!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Florina, pi bune, nu mai zi de brad din selgros ca ma oftic rau de tot! Eu i-am zis lui sotu sa luam de acolo, dar el a auzit (cica ) ca sunt cu 700 mii/m si am zis ca nu merita!
Asta e! Anul asta trece asa, dar la anul va fi cum vreau eu!

Stancaaaaaaaaaaaaaaa! Vreau si eu mail-ul! Florina l-a primit! Eu de ce nu?

Florina, zi tu ce-i prin mail

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

buna fetelor!

eu am mai postat pe DC, dar in perioada cand eram mamica-cu-burtica.
acum a venit mos Nicolae cu.. Internetul la casa noastra si pot sa "plutesc" in voie.

Mariana mi-a vorbit despre topicul clujencelor si ma bucur sa va cunosc!
mai ales ca mi-am gasit aici pe a mea colega Raluca

Raluca am citit in mare despre Stefania, va doresc multa sanatate si sa va refaceti cat mai repede. Spune-i ca Lucian o pupa si vrea... s-o mai plimbe odata cu troleul.
am vazut si pozele cu voi; sunteti o familie de frumusei!

am citit eu pe aici de intalniri... periodice (nu stiu daca zic bine), si... am vrea si noi in gaszca.
sau va asteptam la noi, de sarbatori cu colidul!

va pupam pe toti copilasii frumosi si mamicile frumoase si ne bucuram ca v-am descoperit!

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi" (3 martie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

iarasi io!

maine ma duc cu Stef - al meu barbat - la cumparaturi, facem pe Mos Craciun pentru Lucian. eu caut o anume jucarie: bile sau forme din lemn colorate care sa se insire pe sfoara sau sa se puna pe sirme;
stitzi, ca si acelea din noua reclama la pampers?!? ma puteti ajuta??

asa-i in viatza, fiecare cu piticii lui. si eu am muuulti.

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Simona- machetutza, bine ai venit! Avand in vedere ca esti a 3-a Simona pe topic, o sa-ti zic machetutza, ca sa nu va incurc, ok?
Cum termin aci de scris, cum te si trec pe listuta; asta te obliga la prezenta . Vezi ca maine se tine clubul juniorilor la Roxana acasa, la ora 18. Ai ocazia sa cunosti cateva fete. Ce zici, te duci?

Fetelor, eu cu machetutza ne stim de la copilasi de martie april 04; deci Lucian e numai bun de primit in club

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput