Cluj rulz (27)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mai fetelooor!!! m-a lovit un val urias de pesimism (dar precis e din cauza oboselii) Azi la Ofta, nu m-au lasat sa stau cu Stefi... o auzeam cum plange de departe, apoi am insistat sa ajung la ea, asa ca am reusit cumva... Din cauza ca ii curgeau muchii (asta am uitat sa va spun-ca de cateva zile are nasu infundat)nu a reusit decat sa ii desfunde canalele, fara sa ii faca si spalaturi (????)mergem si in ianuarie la control. Mersi mult de gandurile bune si de grija voastra.
Mariana, imi pare rau ca am sarit peste intalnirile cu voi, dar asa om ocupat nu mai este, in sensul ca daca nu is la socrii, tre sa fiu la parinti... asa m-am saturat de drumuri..., iar maine tre sa merg la ai mei parinti, sa fac prajituri pt. doua portii bunici dragi mie (dar trebe muncit), asa ca, iar nu pot onora intalnirea picilor - din cauza asta tre sa le trimit muuultilor, iar mamicilor.

Noi ne-am luat bradutz artificial (sper sa nu imi para rau), si azi cred ca ne apucam de impodobit (ca daca lipsesc 2 zile de acasa, nu mai apuc), sper sa ne lase Stefania.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Si eu am auzit ca trebe mers la primarie pe Motilor pt. ceva formular de completat (pt. indemnizatia de ingrijire a copilului)- tare as vrea sa nu ne poarte cine-stie pe unde. Ne mai interesam.
Anca, dupa ce te intorci, o sa te rog sa imi faci cunostinta cu mama ta, poate ma invata sa fac goblen, ca uite, am primit pachetu', dar crezi ca stiu de unde sa incep???? O sa lipsesc 2 zile de acasa, asa ca mai vb. vineri, bine??dulci la Alessia, dar si tie. Sanatate si spor!!

Spor la treaba si multa rabdare va doresc, in ultimele pregatiri pt. Sf. Sarbatoare a Craciunului !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Servus fetelor,

rapotez si io ca azi am batut tot orasul sa cumpar cadouri, am dat o tura pe la dentist , am mincat cu sotul in oras si iata-ma-s acasa linga puiu iubit.
Mariana multa sanatate lui Simon si sa-i treaca cit mai repede.
Poze cu bradutul nu am cum sa pun mai repede ca eu nu il fac decit simbata.

Raluca nu mi-ai spus la ce dr ati fost la ofta.Asa-i ce nasol ii sa nu te lase linga copil ?

Fetelor pentru jucarii va recomand un magazin recent deschis (cred ca Rotanna se numeste) care are preturi foarte bune .Jucariile sunt cam aceleasi ce sunt peste tot dar acolo sunt cu citeva zeci de mii mai ieftine.Magazinul e destul de mare si este pe stada cu bisnitarii, poate il stiti.

Roxi la ce sa trag ?

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!
sUNT IN TRECERE DOAR SI NU PREA AM TIMP DE-O BARFA, DE ACEA VA DORESC SA AVETI SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Scuze, Mihaela.... dra se n. Stan Cristina, e fff draguta si medic bun. are cab partic. pe Gr. Alex., dar noi la clinica mergem de obicei. M-am enervat mai tare ca acolo lucr. o matusa a mea, care m-a mintit in legatura cu anestezia (ea mi-a zis ca ii pune masca de oxigen, si cica o adoarme), dar in realitate nu e asa deloc. Intr-un fel bine a facut ca nu mi-a spus tot adevarul, ca daca stiam, nu mergeam nici in ruptu' capului; nu ca nu ar fi fost nevoie, dar nu aveam curajul (eu sunt asistenta la baza, dar tot nu imi place)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

quote:
Originally posted by ralucames

Scuze, Mihaela.... dra se n. Stan Cristina, e fff draguta si medic bun. are cab partic. pe Gr. Alex., dar noi la clinica mergem de obicei. M-am enervat mai tare ca acolo lucr. o matusa a mea, care m-a mintit in legatura cu anestezia (ea mi-a zis ca ii pune masca de oxigen, si cica o adoarme), dar in realitate nu e asa deloc. Intr-un fel bine a facut ca nu mi-a spus tot adevarul, ca daca stiam, nu mergeam nici in ruptu' capului; nu ca nu ar fi fost nevoie, dar nu aveam curajul (eu sunt asistenta la baza, dar tot nu imi place)

minunea vietii mele

Exact asa mi-a spus si mie dr cind i-am facut ca ii pune nus ce anestezic care se pune si la oameni mari si ca nu o sa simta deloc .......si el o urlat de l-am auzit prin trei usi.....
Bine ca ati scapat, mai urmeza sa faceti peste un timp?

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Asa mi-as schimba nikname-ul, sa ma pot racori asa cum trebe. Daca si cand o fac, va anunt din timp, vad io pe ce cale. (de asta imi place mess. -care vrea un pahar de vorba alcoolica, sa ma contacteze)
si sper sa imi revin repede

minunea vietii mele

Mergi la inceput

in ianuarie mergem sa ii faca din nou spalaturi, apoi sper ca nu mai trebe, ca ii bat pe toti pe acolo (maaama- ce m-am racorit)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, scurt pe doi ca in viata mea nu am fost asa de ocupata...

Mariana, nu ma ispiti cu rubeola ca io stii ca vreau sa o faca Serban...
Maine voi trimite e cineva dupa caseta si CD sau numai dupa CD sau da-mi un bip te rog pe mobil sa povestim cand poti, ca acum sunt inca la job si nu stiu cand termin...

Miha, trasul din greu se referea la treaba

va pup, sunt zombi

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihihihihi, Roxana, sa stii ca de fapt la tine m-am gandit cand am facut invitatia!

Stanca, de ce nu primesc mail?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput