La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 8

Natasha71 spune:
Buna seara, dragele mele!
Claudia, mai ai putin pana la test, eu sunt foarte increzatoare in reusita ta, sa stii, si sunt aici, alaturi de tine! Iliuta, si tu cred ca ne vei aduce o veste buna! Ce mai faceti, fetelor?
Rami, bine ai venit printre noi! Cu TPC negativ, intr-adevar nu prea aveati de ales decat inseminarile... acum, poate ai un dram de noroc si nu vei ajunge la FIV, eu asa iti doresc! Catalina, ai luat o decizie inteleapta! Mergi inainte, uneori e nevoie de mai multe incercari pt a reusi!
Claudia, pt ca m-ai intrebat, eu deocamdata nu fac nici un tratament, se pare ca nu am nevoie nici de stimulari, sotul meu insa urmeaza un tratament alopat pt oligopsermie, pt ca cel homeopat nu a avut efectele scontate...
Va pup si astept vesti de la voi!

Natasha71 spune:
RO ANA, asteptam vesti de la tine, banuiesc ca ai facut deja eco pana acum... nu ai uitat deviza noastra, nu? Sarcina usoara iti doresc!
La ce medic te-ai hotarat pt supravegherea sarcinii?
Fetelor, dar de MURA mai stiti ceva? Ca nu a mai dat nici un semn de multisor... sper sa fie bine...

iliuta spune:
Fetelor, sunt aici.MOTIVATI-MI ABSENTA. am fost la Bc. miercuri, si eram tare iluzionata, ma gandeam ca ni se vada deja tratamentul de stimulare si ca voi intra cel tarziu in lotul de februarie pt. Fiv.Acum sunt necajita, deoarece, mi-a iesit rau testul papanicolau, plus clamidia.Am de luat mult tratament(aprx o luna), apoi dupa 2 sapt tre sa repet analizele(astea 2).Abia dupa aia daca da D-zeu sa fiu bine si eu si donanta, vom incepe stimularea, si dupa aia Fiv-ul.
Am fost cat pe ce sa zic ca renunt.Nu sunt o lasa, dar am devenit tare irascibila si simt ca nu mai vine si vremea aia in care ...............
Sper ca macar Claudia noastra sa reusesca sa ne mai ridice un pic moralul si noua.
Va pup
Mihaela

Tabitha spune:
iliuta: nu renunta ! Dumnezeu ne incearca sa vada cat de mult ne dorim un bebe. Fa tratmentul, dupa aia o sa vezi ca vor iesi bine analizele si pe urma purcede la stimulare si FIV. Bafta multa si continuam impreuna pana la victoria finala.

Natasha71 spune:
Claudia, sunt cu sufletul la gura pt tine! Ma pregatesc pt vestea cea buna, sa sarbatorim asa cum se cuvine! Doamne-ajuta!
Iliuta, fii tare! Dupa ce vei face tratamentul, vei purcede la FIV si totul va fi SUPER!
Fetelor, sunt convinsa ca veti reusi!

iliuta spune:
Buna fetelor. Ce se intampla aici, toate chiulim???Nici o veste buna , nimic???
Fetelor, din cate am vazut Claudia noastra e suparata.E un pic speriata, ca s-ar putea sa nu fi reusit.Eu zic s-o incurajam, sa-i zicem ca-i o luptatoare, ca suntem alaturi de ea(la bine si la greu), si sa nu se dea batuta.Trebuie sa reusesca.
Pupici multi pt. toate, si mersi si eu de incurajari.
Mihaela

bubulina1 spune:
Am intrat sa va incurajez si sa va transmit salutari si pupici de la piccaflor! Se gandeste la voi si cand va ajunge in Italia o sa intre pe forum sa va povesteasca mai multe.
Kla, suntem alaturi de tine
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

rami 73 spune:
Natasha iti multumesc pentru incurajari ! Iti tin si tie pumnii sa reusesti !
Kla ma rog la Dumnezeu sa reusesti, dar indiferent de rezultat esti o luptatoare si vei fi invingatoare !
Iliuta sper ca si tu sa primesti vestea minunata cat mai curand !
Catalina nu ne-ai spus ce-ai facut la Dr. T. Cum a fost ?
rami

ileana_marius spune:
Claudia sunt si eu incontinuare alaturi de tine. Sper totusi ca ai reusit...daca nu, nu te da batuta...sunt sigura ca ai sa reusesti...
Te pup. Ai grija de tine!
Salutari si celorlalte fete.
Va doresc tuturor sa reusiti in incercarile voastre si sa auzim de cat mai multe .
Ileana 27+
Ghindoaca

Natasha71 spune:
Claudia, scumpa, ai putina rabdare! Nu te speria de o picatura, si Tia a avut pete de la implantare si era insarcinata! Nici eu nu te-as sfatui sa faci test din urina (te inteleg ca ti s-a luat de ele), pt ca astea sunt sensibile la o anumita concentratie de hormon... la voi nu se face testul de sange dupa FIV? Pana atunci fii calma, noi suntem aici alaturi de tine si tinem pumnii stransi!
Ileana, se apropie cu pasi repezi nasterea, eu iti doresc sa nasti usor si bebele tau sa fie sanatos! Sa ne dai vesti!
Iliuta, si tu sa ne spui ce ai mai facut! Urmeaza tratamentul si totul va fi bine!
Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi!