La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
ok..ok..moldoveancoooo..primit..primit...
si multam'frumos
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
Tabitha, o sa-i scriu Dianei pe mail despre Fiv-ul cu ovule donate cu mare placere.Sper s-o lamuresc.
Liana 30, ai vazut ce scumpete de copil e verisoara mea????
Ma laud si eu cu ea, daca nu am copilasul meu............
Va pup fetelor.
Mihaela

kla78 spune:
ILIUTA-sa-ti traiasca verisoara si sa-i papi putulica din partea measa creasca mare ,frumoasa si desteapta ahh si smechera!!!
poate dau de tine pe messenger cumva.....se pare ca tu intri cand eu nu pot....
v-am pupacit pe toate
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Liana30 spune:
iliuta e minunata...e minunata..e minunata...dar poza aia langa pom cu biscuitele in mana...moammaaaaaaami'a placut mult...da'tot..
apropo esti si tu in vreo poza????
kla fatooooo ma facusi sa rad de numai poci
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
LIANO-te-am facut sa razi ha???deci sunt de rasul lumii??hahahahaasta ca sa vezi ca pot sa fiu si ''CALDA'' nu numa rece....mai ales m-am INCALZIT pt tine sa nu mai zici ca ti se pare ca sunt cam ''rece''
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Liana30 spune:
doamneeee fatooooo nici asa rau incalzita..ca nu face bine....
eeeee pentru mine????? atunci e ok..ok...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

piccaflor spune:
Miha imi pare rau iubita ca inca nu ai reusit sa faci FIV...sper din tot sufletul sa-ti iasa bine analizele,sa faci FIV-ul cit mai repede si sa fie cu noroc...sa-ti traiasca verisoara si sa aiba mujlt noroc in viata...sper sa ne intilnim pe mess...tu pe la ce ora intri de obicei?
Claudita te pupic scumpa si sper sa aud numai vesti bune de la tine...
Tabitha tu cum te mai simti?...uite un pupic de la mine
Impielitzato am si pt tine 2 ...mey da' ce ochelari ai
...
Pupici pt toate fetele

Liana30 spune:
vezi pica? iti plac?
sunt facutzi speciali pentru un drak de olteanca sau pt trinu cum vaz ca'ti place
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
draga piccaflor: eu ma simt bine, mai am ceva vise ciudate nopatea legate de operatie, ieri mi-a cazut firul de la una din taieturi. In rest, totul bine. Abia astept rushii ca sa ma programez pentru instilatii.
Va pup pe toate si hai sa avem numai vesti bune.

iliuta spune:
Buna fetele.Multumesc din suflet pt. urari, si.................M-au sunat de la Medsana. Luni la 13.30 tre sa fiu acolo, si............M-au programat pt. Fiv in lotul de februarie-martie.Tineti-mi pumnii sa fie bine....
Claudia, nu ne mai tine in suspans.Da-ne vestea aia buna o data.
Pupici.
Mihaela