Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
Ursoaica spune:
Maraki
am citit Pampers 
Pai eu mai stau.
Felicitari, tot inainte catre amiral!
poze
Ursoaica
37+

maraki spune:
Ursica sa iti traiasca fratele
Este cu 1 an mai mic decat fata mea, tot in februarie este
nascuta! Cand o sa doarma bebita ce faci daca are cosmaruri sotul ? Eu l-am atentionat pe al meu sa nu tuseasca,sa nu baseasca,
Irina deci a intrat deja in ultima saptamana,maine ori vedem mesaj pe forum ori una dintre noi posteaza sms-ul ei
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
MARAKI pune-i in bagaj in loc de Palmers niste Pampers,sa vezi ce iute iti va fi returnat fiul acasa!!!
MONI 37+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Pai Maraki majoritatea cosmarurilor le are din cauza serviciului: viseaza ca face accident de masina. Iar cand se naste bbita intra in CIC si sper sa se relaxeze.
poze
Ursoaica
37+

Bee spune:
Tot nu v-ati culcat? EU mai am vreo 3 pagini de citit, ca vad ca voi suntenti in dileme (care naste mai iute Irina sau Ursulina). Eu nici un semn si doctorul meu e in noaptea asta de garda!
. AM o fetitza taaaare cumintzica si lenesha!
ZIcetzi si voi acum, mers pe jos de innebunesc, urcat scari la metrou de 2 ori azi, (cred ca la cele mai adanci statzii), urcat la etajul 8, alte alea alea si NIMIC! Sa zicem ca ultima urcare pana la etajul 8 a mai enervat-o putzin pe fii-mea, dar nesemnificativ, parca vad ca maine dimineata la control, o sa-mi zica nenea ca am colul beton si fata departe de iesire.
.
Daca n-ati adormit mai revin eu.
Bee 38
Si FEtitza
monica70 spune:
Hai ca daca tot mai am o stea, am pus verde cu 5 sa vedem acuma daca se-mprastie!
MONI 37+
si
DIANA

maraki spune:
Ursulino si tu ar trebui sa stai in pat cu contractiile tale! Al meu sot mi-a spus sa imi las amantele si sa ma duc sa-i tin companie la tv
Ma tot aude ca scriu si crede ca vb. cu cineva pe mess
Eu spun ca scriu pt. voi el oare crede mereu?
Ma duc sa stau in pat ca am piciorul drept butuc
va
noapte buna 
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36