Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)
Raspunsuri - Pagina 5

firutza spune:
A venit si la noi Mosu'.Edi s-a speriat de el,a plans,a fugit in dormitor si pana n-a plecat mosu n-a mai iesit de acolo.Dar Mosu',baiat bun,a lasat totusi sacul cu jucarii chiar daca n-a primit nici poezie ,nici pahar de vin...A fost puiul incantat tare de brad,de jucariile cu baterii ,de colindatori,iar noi...de-abia acum ,cu Edi,gustam din plin Craciunul!Parca are un farmec aparte!.Pacat ca nu-i si zapada...
Tania,fain filmuletul,cred ca si Edi va fi bucuros sa-l vada,mai ales ca de la o vreme ne-a innebunit cu desenele pe calculator,toate cele de la "Pixar",toata ziua le cere,....
Sarbatori frumoase si sa ne gaseasca noul an cu fruntile deschise si cu inimi mari!!!
va pup!Dalia&Edi

otilica spune:
La multi ani
Bogdan
Cristian Constantin
Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!
Va multumim din suflet pt urarile voastre calduroase.
Va dorim si noi sa aveti parte de sarbatori fericite si luminoase.
Pentru noi Craciunul acesta si aniversarea lui Robert au fost destul de grele, pt ca Robert a facut pneumonie si inca mai facem injectii. Dar bine ca puiutul e mai bine.
I-am sarbatorit si ziua si Mosul deodata. Am avut un mos angajat de care i-a fost cam frica, dar printre invitatii nostrii era si o fetita de 3 ani care a salvat situatia, a spus poezii si a cantat. Mosul le-a impartit cadouri. Dupa ce a plecat Mosu' Robert a plans dupa el si inca il mai asteapta sa se intoarca.
Cred ca e ultimul an in care sarbatorim deodata si ziua lui si Craciunul. De la anul le vom decala. asa sunt prea multe deodata si am observat ca Robert era cam coplesit de evenimente (si de boala)
Am sa pun in curand si poze.
Otilia 23 sapt si Robert (24.12.2003)

Andra28 spune:
Dragelor,
eu sunt un picut mahnita ptr ca puiul meu e plecat la tara cu parintii mei si va sta acolo pana pe 8 ianuarie. Vom merge si noi de Revelion, dar.....mama ce goala e casa!!!!!!!! Apropape ca am plans ieri cand a plecat.
De venirea Mosului s-a bucurat tare mult si chiar am avut scandal seara la culcare ptr ca vroia sa se culce in pat cu toate jucariile aduse.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (1 an si 11 luni)

Crisnemes spune:
Buna ziua tututror,
sper ca toata lumea a avut un Craciun Frumos si ca mosul a avut in sacul lui multe daruri, bucurii si sanatate.
La noi a venit mosul si s-a bucurat mult dar acum copilul meu e foarte derutat asteapta din toate partile sa primeasca daruri.A primit de toate carti, cuburi , puzzel, masinute, lego . O sa pun niste poze proaspete sa le vedeti si voi dar nu stiu ce se intampla ca pe webshots nu ma mai lasa, poate am prea multe poze .
Eu din 3 ianuarie merg la servici , mare pacat a fost tare bine acasa.
Vreau sa urez "La Multi Ani!" tuturor sarbatoritilor care si-au saerbat sau isi vor serba ziua de nastere.
Robert
Bogdan
Cristian
si
Daniel
Au trecut 2 ani decand stateam cu sufletele la gura sa asteptam cate o veste despre vreuna din noi.Au trecut tare repede si spre disperarea mea am impresia ca nu am apucat sa traiesc la maxim toate clipele alaturi de copilasul meu .
Ieri noi am fost la ziua lui Bogdan , care acum e baiat mare, cuminte , frumos si destept.
A fost foarte frumos mai ales ca Corina a inchiriat un spatiu superb unde copii sau putut juca in voie si au avut la dispozitie multe jucarii.
Pentru anul care vine va doresc tuturor fericire, sanatate , bani si multe bucurii. Sa fie un an bun iar necazurile si neajunsurile sa va ocoleasca.
LA MULTI ANI!
Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Ioana77 spune:
Buna seara tuturor!
In primul rand:Robert
Bogdan
Cristian
Daniel
Dupa o perioada mai putin frumoasa din viata mea iata ca incerc sa revin printre voi.
Sper ca toti sunteti bine si ca ati sarbatorit frumos Sarbatoarea Nasterii Domnului.
Acum sa va mai spunem cate ceva despre noi.
- Noi suntem bine, ne-am bucurat de Craciun, desigur si de Mos. Arturicii sunt f incantati de cate ori il vad.
Si ei au primit cadouri (prea) multe. Au primit nici mai mult nici mai putin de 14 tractoare (acestea sunt pasiunea lor).
- Momentan suntem la Sinaia. Am venit cu scopul clar de a da mult cu saniutza. Din pacate zapada nu e, de ex acum chiar ploua .
- La capitolul olita suntem in continuare zero. Iar suzeta ne este in continuare prietena cand e vorba de somn.
- Cu vorbitul stam f bine. Deja fac propozitii, povestesc de toate, canta si imita tot ce spunem.
- Aici: http://community.webshots.com/album/526938998iFeqow puteti vedea cateva poze recente cu Arturicii
Va salutam cu drag si sper sa fim cat mai prezenti!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

anda141 spune:
Superbi Arturicii[/red]!!!! Micile noastre vedete... Ioana, mergeti la Poiana poate mai prindeti ceva zapada, ca acolo inca era, luni.Pacat ca se topeste, abia din 10 ianuarie am auzit ca va incepe sa ninga...atunci am de gand sa merg cu Albert o saptamana la munte ca ii place la nebunie in zapada. Sper ca vom avea parte si de zapada si de timp liber.
Ce faceti de revelion? Noi vom petrece la hotel ( in Bucuresti in Traian la hotel Confort) la restaurant.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

ad_risnov spune:
La multi, multi, multi ani frumosi si plini de bucurii ROBERT, BOGDAN, CRISTIAN!!!
Anca, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti fericiti in ea!!! Superbe pozele cu Mosu'
!!!
Monica, se vede ca tare bine ati petrecut la munte! Albert e un scump
. Petrecere frumoasa de Revelion
!!!
Ioana, ! Astept ziua de vineri
.
Andra28, te inteleg perfect. Si noi suntem zilele astea fara pui, dar luni il aducem din nou acasa
. Mai e atat de putin
!
Otilica, multa sanatate lui Robert! Ce face puiul din burtica?
Firutza, o sa vezi ca la anul Edi il va fugari pe Mosul prin casa!
Ramonaa, nici eu n-am putut vedea pozele voastre! Poate ne dai inca o data adresa.
Tania, multumim pt. cantecel !!! Cum te mai simti dupa evenimentul cu masina? Ce fac printesele tale
?
La Rares, Mos Craciun a venit in avans, pt. ca noi plecam la ai mei in ajun. I-a placut tare mult si era asa de incantat incat nu-i mai tacea gurita. A stat in brate la Mosul, i-am facut fotografii, dar nu s-a putut sub nici o forma sa-i spuna poezioara pregatita. I-a placut tare mult bradutul si era aproape imposibil sa-l tinem cat de cat departe de el, asa incat in prima zi a spart 4 globuri. Cu timpul le vom inlocui pe toate cu globuri din plastic, ca nu se poate altfel. Si luminitele il atrageau ca un magnet, iar intr-o zi a reusit sa bage in priza instalatia din bradut.
Noi am petrecut Craciunul la Campulung si am avut cateva zile de odihna si relaxare. Rares este in culmea fericirii cand ii are pe bunici in preajma, asa ca toata lumea a fost fericita si multumita. L-am dat si cu saniuta, a alergat prin zapada si a fost tare incantat de aceasta noua experienta. Mai nou a devenit fan diafilme, asa ca toata ziua mama are program de proiectat povesti pe pereti.
Am reusit sa pun si ceva pozici la adresa: http://community.webshots.com/user/ad_risnov
ultimul album.
Noi inca nu stim cu siguranta unde vom face Revelionul, dar avem doua variante: fie in Bucuresti, la nasii lui Rares, fie cu niste prieteni la Valea Iasului (langa Curtea de Arges). Cred ca maine ne vom decide unde mergem.
Pupici tuturor!

anda141 spune:
Neata!!
Adriana, bine ai revenit!!! Nu reusesc sa vad pozele vostre!!!
Anca, am vazut pozele!!!! Si Albert la fel rastoarna cortul asa ca pana la urma i l-am strans ca numai cu fundul in sus era prin toata casa de nu mai avema loc de el si il mai si strica. Ce se lupta Matei cu carnatul ala!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert