recomandare gradinita zona Militari - Politehnica?

Buna seara mamicilor!
Am intrat asa intr-o doara pe acest forum si bine am facut.Nu stiam ca deja trebuie mers si vorbit la gradi pt toamna.Asa ca fieva mila si recomandati-mi si mie o gradinita in zona Militari mai exact la Politehnica daca aveti cunostinta de vre" una.
Va multumim.
Sarbatori fericite
mamica lui Mateut 11.9.2003
Raspunsuri

Elly1977 spune:
Foarte aproape de tine e gradinita de la Apaca. Prietena mea are fetita acolo si e foarte multumita. Si eu o voi duce pe Daria tot acolo pentru ca cele de langa mine (Apusului) sunt extrem de aglomerate.
Cat despre inscriere, cred ca trebuie sa iei legatura cu d-na directoare, eventual sa te prezinti cu o mica atentie si se rezolva.
Succes,
Elly

Cary spune:
La respectiva gradinita am avut eu fetita,este chiar langa CENTRUL DE SANATATE DORIS,inscrierea se face cam in luna APRILIE!!!
Ti le recomand pe doamnele Rosu Virginia si Corina.

mirela alina spune:
Multumesc mult fetelor.
Cary daca am sa-l inscriu pe Matei acolo am sa tin cont de recomandarea ta.Multumesc
Mai astept recomndari.Am langa mine Gradinita nr.197 parca, stie cineva ceva?
mamica lui Mateut 11.09.2003

Cary spune:
Mirela sa stii ca Axel va merge din toamna lui 2006 acolo la gradinita asa ca poate vom fi colege de grupa!?!?!?
Au centrala proprie,serbarile sunt un adevarat deliciu si mancarea super buna,nu am avut niciodata probleme,ba chiar Rebecca cerea si supliment!

mirela alina spune:
CARY, pai si Matei tot in toamna lui 2006 va merge la gradi, atunci va avea fix 3 ani.Cred ca m-ai convins si voi merge dupa sarbatori sa vad gradinita si sa stau de vorba cu doamnele pe care mi le-ai recomandat.
Da ar fi super sa fim colege de grupa!!!!
SARBATORI FERICITE

Cary spune:
Axel este nascut in martie,deci el va fi la gradi la 3 ani si jumatate.
SARBATORI FERICITE tuturor!

mirela alina spune:
Cary ai idee cam cati copii sunt in grupa?Ce activitati au?
SARBATORI FERICITE

Cary spune:
Grupele sunt cam de 28 dar NICIODATA nu sunt prezenti toti,deci in jur de 20!!!
Multi parinti renunta si ii mai retrag pe copiii caci la inceput plang si nu rezista si astfel ii mai duc la bunici.
Si eu am bunici DAR vreau gradinita,ca acolo nu e cautat in coarne.
Activitati pentru grupa mica nu sunt,vor desena,juca,invata bunele maniere,formule de adresare si programe pentru serbari(cantece si poezii)ei sunt mici si mai greu le captezi atentia.
Din grupa mijlocie sunt obtionale,ce se platesc suplimentar,ca de ex.
-gimnastica,calculator,engleza,arte plastice,poate pana la toamna vor fii si altele.
Copilul poate sta acolo pana la orele 18 dar daca se intampla CEVA NASOL atunci au personal si peste noapte caci sunt grupe si de saptamanal,deci vin LUNI si pleaca VINERI.
CRACIUN FERICIT tuturor!

mirela alina spune:
Multumesc din suflet pentru informatii, Cary.
Sper sa fim colege de grupa.
Sa ai SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI

laura_dimitris spune:
Mirela, ai fost cumva la gradinita? Au inceput inscrierile? Si baietelul meu face 3 ani in aprilie si trebuie sa mearga la gradinita din toamna. Eu, m-am gandit initial la gradinita 250 de langa teatrul Masca. Dar, nu am reusit sa culeg nici o recomandare despre ea... Am citit postarile voastre si ma intereseaza si pe mine...
Ma puteti ajuta?
Stiti ceva de insrieri???
Va multumesc si la mamici si copilasi !!!!!
Laura mama lui Dimitrakis