Fetele din America (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Craciun fericit tuturor si un an nou fabulos!

Ce bine a picat discutia cu pasaportul, ca ei eu intrebasem acum vreo doua saptamini.
Cineva din Ro care a fost ieri in Iorga mi-a confirmat ca se pot elibera pasapoarte de urgenta in trei zile lucratoare de la data depuneii. De asemenea, se poate face prin mandatar, cu procura speciala de la consul.

Eu cred ca o sa trimit actele pentru pasaportul de urgenta, ca sa astept 6 luni mi se pare un calvar. Si tot va trebui sa platewsc FedEx-ul in ambele cazuri.

Pupici la toata gasca!

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

anairda36, inteleg din mesajul tau ca toate actele trebuie autentificate de consul. Dar ce fac in cazul in care cartea mea de identitate e in Romania???

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am zis ca mai pun de-o postare inainte de Craciun, amu mi-s sarmalele in oalele crock pot, ca de alea de lut nu mi-am luat. AStept berbantul sa aduca pomu' in lontru si pe urma ne apucam (poate) si de decorat. Sosetutele le-am agatat deja de semineu. Nu de alta, da' cupilu' mare a zis ca vrea sa faca si obiceiuri din astea americanesti.

Oana, mama, bine ca stim, la anu' ne abonam la voi cu cozonacii. Mie imi place nuca cu cozonac, daca se poate.

Nu uitati sa veniti cu colinda maine seara.

Pup la voi si ne intalnim cu burtile pline dupa Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Craciun fericit, fete dragi Sa fiti sanatoase si sa aveti un 2006 minunat!

Noi ne-am intors ieri dupa 3 zile in Spokane, WA, unde ne-a plouat de ne-a facut ciuciulete. Cind ne-am intors acasa in Calgary, am zis ca am ajuns in Florida canadiana, ca frumoasa vreme avem. Anyway, Spokane is booooring. Pft.

Muah, Sarbatori Fericite!

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Bic, nu-i nici o problema daca cartea de identitate ti-e in tara. Daca e valabila nu mai ai nevoie de adeverinta de identitate. Cel (cea) pe numele caruia faci procura pentru eliberarea pasaportului, trebuie sa aibe si cartea ta de identitate la dosar. Daca vrei sa schimbi pasaportul prin consulat crede-ma ca nu am habar daca iti trebuie sau nu C.I. dar banuiesc ca da.

Va doresc tuturor un Craciun minunat, sa fiti fericite si sa nu plangeti prea mult de dor, dor de acel loc pe care il numim inca "acasa" si de acei dragi care sunt undeva departe la mii de kilometri de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Dragele mele,

Va doresc CRACIUN FERICIT , multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
La multi ani!

Carolyne si bobocelul Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Va dorim si noi un Craciun fericit, cu o masa imbelsugata, dragoste multa de la cei dragi, Mosul sa va aduca cadourile dupa dorinta inimii voastre, sanatate!
Asta-seara mergem la prietenii nostri unde va veni Mosul. Cadourile sunt pregatite, bradul nostru sufera de febra, adica l-am facut tot rosu, e mult mai frumos in realitate decat in poze, am facut si ceva decoratii prin casa care mi-au luat vreo 5 ore, si acum asteptam cumintei sa vedem ce ne aduce Mosul.
Cand va aud cate pregatiri ati facut ma faceti sa ma simt prost. Eu am facut asa un pic cat sa marchez momentul.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

lexi, primisi mah mailu' meu sau incurcai adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Nu pot sa nu ma laud si eu ca tocmai am facut primele mele prajituri (nu din cutie ca de obicei). Si-o sa mai avem supa de pui cu taitei si sarmale ca asa au fost cererile... Bradul e frumos impodobit, la fel si cuibusorul, iar Mosul a lasat rand pe rand cadourile. Mi-e dor rau de casa, mai ales acum. Hrusca imi tine companie cat mai randuiesc casa si uite-asa colindam amandoi.
Voua va doresc un Mos darnic, un Craciun Binecuvantat si un An Nou Fericit!
Cu drag,
Daniela

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Craciun ferict, tuturor!!!

si cine face 96 de cozonaci poate la anul se indura si de mine si-mi trimite unul-platesc ...ca eu nu ma inham la cozonaci.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput