Fetele din America (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Bic spune:
La Multi Ani pe coasta de Est!
quote:
si-o sarba din partea lu domnu ionita la toti spectatorii din aceasta seara!
Mi-e rau!
Smaranda, 03.11.2005
conchita spune:
quote:
Originally posted by lexi
si-o sarba din partea lu domnu ionita la toti spectatorii din aceasta seara! (v-am citat din programul de revelion al tevereinternational la momentul la care va relatez)
mah, tie ti s-a stricat telecomanda?
La Multi Ani, fetele.
lexi spune:
konki, nu mi s-a stricat telecomanda, mai degraba fu o imagine din aia subliminala sau cum i-o zice, ca prea m-a urmarit toata noaptea.
de-atunci n-am mai deschis, cred ca m-a luat cu frica pe la interes, mi-e sa nu dau de "daca doriti sa revedeti - selectiuni din programul de revelion".
in alta ordine, ce mai faceti? inteleg ca oanabeu are nouasase de cozonaci de terminat, dar unde-i restul de fete? :-)
polux spune:
Cozonaci...vreau si euuuuuu.Oana B ma auzi, sa vin sa te ajut sa-i termini?
Pupici
Liliana
Andrada spune:
Lexi sorry, premiul pe anul asta se duce la Florin Piersic pentru masturbarea in "real time" pe care a efectuat-o cu priceperea-i caracteristica pe tvr international. Plotul era cam asa: Florin Piersic vorbea cu Constatntin Tanase (interpretat tot de Florin of course) si replicile erau de genul: maestre (Tanase) ce bun esti!, ba nu Florine ca tu esti mai bun, Maestre te iubim, Ba nu Florine, pe tine te iubeste mai mult lumea, Maestre replicile tale au rezistat atita timp...Da dar numai pentru ca tu le interpretai Florine...samd. Eh?
Sa spuna fetele care e mai tare don Ionita sau don Piersic?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
xela29 spune:
Vreau si eu din cozonaci ... ca m-am saturat de cookies ...
Pe de alta parte, tare ma bucur ca nu am pierdut nimic pe tvr international, ca Piersic m-ar fi innebunit... asa ca mai bine sa vedem New York-ul si artificiile de peste tot !
... words are tools...
AC spune:
Cresteti mari inca o data mey dragelor ! Si lasati tembelizorul
NY-ul cu artificii o fost super! Stiam eu de ce venii, da cel mai super fu ca am scapat de nazdravani 4-5 ore!
Asta mi-a fost realizarea de revelion... ah si cozonacii cumparati din Queeens...
Beule... la anu trimite si-n Franta macar unu, macar o felie..... Cat te rog frumos...inteles?
No si acus va tzuc!
Andreea si galusca si brotacelul