Fetele din America (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Cum arata liitel tummy's asta ca eu habar nu am si nu stiu daca am vazut pe aici. Eu ii dau un siropel genul Calma Baby, aici se numeste Tummy Soother e ceva facut din fennel, musetel si ginger. Se pare ca ii place si nu se mai smiorcaie atat de mult, dar tot nu imi doarme, asta e am copil activ.
Nu stiu cine a zis ca ceaiul e dulce, cum sa fie dulce ceaiul, sunt doar niste plante amarate fara zahar, bineinteles ca ceaiul dat la bebeii nu se indulceste asta e o tampenie. Am vorbit si eu cu o pediatra de aici si a zis ca si formula contine tot ceea ce ii trebuie unui bebe si la bebeii nu le este sete le e doar foame, ei oricum se satura. Parerile sunt impartite si eu habar nu mai am incotro sa apuc.Eventual sa ii dau baby drink dar asta numai dupa ce imi vine pachetul din tara.

http://img.photobucket.com/albums/v301/angela_272003/keagan/S4020117.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am zis ca ceaiul e dulce. Copilul meu a baut ceaiul indulcit cu zahar. Cand e mic, zaharul mi se pare ca se fierbe odata cu ceaiul ca sa nu ii faca rau lu' bb. Ma rog, nu e asa rau, unele plante sunt chiar bune, cum ati spus, fi-miu a baut si e OK, acu' fiecare face cum vrea e bine oricum, chestie de preferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ceiutzul romanesc Babycalm, care contine intre altele si putin musetel este un pic dulceag tocmai datorita musetelului, care este putin dulce. Desigur ca se si "strica" repede, trebuie facut tot timpul proaspat.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele cu bebelusi de alaptat, am gasit aici, la GNC (magazin de plante medicinale, proteine pt muschi si alte alea ) niste pastile care se numesc Fenugreek; sint super!!!!!!!!!!!!!
Am incercat si eu cu toate ceaiurile posibile pe pamint si nu reuseam sa mai fac laptic deloc pt papusica mea (care exact azi a implinit 6 luni).
Citisem de Fenugreek pe diferite forumuri ale mamicilor americane, dar am crezut ca este Fennel (fenicul); asa ca m-am umflat si eu cu ceai de-ala. Ei, nu este deloc acelasi lucru!!!
www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2138492&cp&change_search=products&keywords=fenugreek&y=0&searchId=10485664011&x=0&parentPage=search" target="_blank">Fenugreek miroase a sirop de maple (se vinde intr-o cutie, in cashete, sub forma de praf) si incepi si tu sa mirosi a maple. Eu am luat cite 2-3 cashete/zi (le-am desfacut si am pus praful ala direct pe limba si cu apa). Primele 2-3 zile nu s-a intimplat nimic, apoi, daca nu alaptam la 3 ore imi plesneau si curgeau sanii de plini ce erau.
Cam asa am adus-o pe micuta Eva cu alaptatul pina la 6 luni.
Credeti-ma, e super!!!

Cine a prins reducerile la Barnes & Noble??? Ca eu am cumparat 45 carti cu ~100$. Super-batalie pe ele, au "disparut" din prima zi, carti f bune, care in mod normal erau 40-50$, s-au vindut cu 1$-1.99$-3.99$. Mi-am facut "aprovizionarea" pt anul acesta (carti pt Eva si pt noi)... pina la urmatoarea reducere asemanatoare (am mai cumparat si in anii precedenti).

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Zapacila, pt colici se recomanda medicamentele care contin Symethicone (sau cam asa ceva). Eu i-am cumparat Mylicon - are numai symethicone, nimic altceva in compozitie (la recomandarea pediatrei), desi n-am avut nevoie de el, pt ca Eva nu a avut colici.

Nici eu nu i-am dat Evei ceiut, inca; insa am auzit ca ceaiul de musatel e f bun si pt colici si pt constipatie.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Oana B, am vazut pozele tale din excursia in Florida; data viitoare cind treci pe-aici, da-mi un telefon, ca locuiesc la 10 min de Pier (care, btw, nu e din Naples, ci din St. Petersburg - il cunosc fff bine, pt ca e favoritul meu ). Pozele 5,6 sint tot din St. Petersburg. Naples e putin mai la sud de noi, dupa ce treci de Sunshine Skyway.
Vaaaaaaiiiii, ce pustiu e Ybor in pozele tale . Hihihi, noaptea, in we e cel mai fain; atunci e de poze.

Daca mai vii, adu si niste cozonaci, ca ti-i platesc! Serios!

Pupici.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

zapacila-little tummys e ca si mylicon-ul , symethicone-doar ca-i mai ieftin. dar efectul variaza de la copil la copil-Liei i-am dat si mylicon si little tummys si am incercat cu ceai de anason si chimion (pe care tot n-a vrut sa-l bea) dar degeaba...

nici eu nu stiu ce sa-ti zic ca eu inca mai alaptez-de fapt is cu hranitul mixt. iar pe Lia am alaptat-o pana la 4 luni cand i-am dat sucuri de fructe-daca ceai si apa tot n-a vrut. si acum bea suc de mere in loc de apa...

oanac-wow. dar oricum nu prea mai am timp sa citesc ce-i in biblioteca, ce sa mai cumpar si catrti noi...lui Alex i-am cumparat carti din outlet ...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Oana C
Cine a prins reducerile la Barnes & Noble??? Ca eu am cumparat 45 carti cu ~100$. Super-batalie pe ele, au "disparut" din prima zi, carti f bune, care in mod normal erau 40-50$, s-au vindut cu 1$-1.99$-3.99$. Mi-am facut "aprovizionarea" pt anul acesta (carti pt Eva si pt noi)... pina la urmatoarea reducere asemanatoare (am mai cumparat si in anii precedenti).

daaa, ai vazut ce preturi incredibile?! nu mi-a venit sa cred! am intrat fara sa stiu ca au reduceri, sa cumpar niste gift cards pentru prietenele mele si am plecat cu portbagajul plin. dupa aia m-am gandit ca nu-s normala ca am cumparat atatea, ca le-as fi putut citi oricum de la biblioteca. dar am ramas cu chestia asta romaneasca, sa fie cartea a mea cand o citesc si sa fie acolosha in raft la dispozitie oricand am chef sa o recitesc...aici n-am vazut atatea carti prin casele oamenilor ca la noi, in Ro. soacra mea, de exemplu, cumpara carti si le da altora dupa ce le citeste. fara sa le mai ceara inapoi, desigur. :-)) isi pastreaza foarte putine in comparatie cu cat citeste. eu tot nu m-am obisnuit cu mentalitatea asta, tot cred ca ccc cartea e sfanta si ca are importanta ce se intampla cu ea si pe ce maini ajunge dupa ce o citesc. preferabil e ca tot pe mana mea sa ramana. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sexy spune:

quote:
Originally posted by michelle7

quote:
Originally posted by sexy

Buna seara tuturor!
Ma poate ajuta cineva cu o ?
caut o familie din Seattle WA cu numele de LUCA VASILE SI PE SOTIA SIMONA.Daca cineva din voi locuieste prin apropiere va rog sa-mi trimiteti un mp.
Va multumesc si va doresc un craciun si un an nou fericit!

intra pe http://www.romaniinseattle.com/forum/ si posteaza acolo subiectul. dar cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii cum ar fi orasul din care au plecat din ro, varsta aprox etc altfel mai greu...
ti-as fi postat eu mesajul dar nu ai dat adresa de mail . de asemenea daca stii ce religie au ai putea sa-i gasesti prin biserica. din cate stiu eu este o singura biserica ortodoxa in seattle si daca sunt inscrisi acolo te poate ajuta preotul sa-i gasesti. adresa bisericii o gasesti tot pe site-ul asta.

Michelle 7

Merci mult Michelle.Am reusit sa dau de ei prin intermediul forumului asta
http://www.romanian-portal.com/forum/default.asp
thanks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Oana B, am vazut pozele tale din excursia in Florida; data viitoare cind treci pe-aici, da-mi un telefon, ca locuiesc la 10 min de Pier (care, btw, nu e din Naples, ci din St. Petersburg - il cunosc fff bine, pt ca e favoritul meu ). Pozele 5,6 sint tot din St. Petersburg. Naples e putin mai la sud de noi, dupa ce treci de Sunshine Skyway.
Vaaaaaaiiiii, ce pustiu e Ybor in pozele tale . Hihihi, noaptea, in we e cel mai fain; atunci e de poze.

Daca mai vii, adu si niste cozonaci, ca ti-i platesc! Serios!

Pupici.

Poze cu Eva

sper ca la vara sa mai mergem sigur tre sa ne intalnim.
mercic de corectare, noi in ziua aia am mers prin mai multe orase si cat m-am chinuit sa nu le incurc tot am comis-o si Ybor chiar ca era pustiu-pustiu noi am zis ca poate nu prea e interesant de nu se duce lumea pe acolo, data viitoare o sa mergem seara:)))

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput