Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
ilenutza spune:
MEEMS, mie la curs mi-au spus sa "excitam" putin guritza copilului cu sfarcul, sa il plimbam asa un pic pe langa guritza pana cand deschide gura mai mare si ii bagam sfarcul plus toata partea maro-scuze de limbaj!
Ilenutza
iarasi vorbesc din ce am citit
ilenutza spune:
si tot la curs mi-au spus de comprese de apa calda pe sani inainte de a da papa!si eu am observat ca atunci cand fac dus si imi masez sanii sau ii dau cu burete aspru ca sa ii desensibilizez pentu momentul X iese ceva pe canalutze!
la curs exprimarea a fost urmatoarea:"provocam copilul cu mamelonul, ii gadilam buzele ca sa deschida gura mare si sa prinda areola.dar nu il pacalim prea mult pentru ca se enerveaza!"
Ilenutza
anda77 spune:
acum astept medicamentele de la farmacie...
am si probleme cu constipatia. n-am avut in viata mea. acum simt presiune pe perineu si anus, dar nimic la toaleta. mananc numai supa de rosii si vita, cereale cu miere, ulei de parafina (recomandat de dr) pt. scaun si nimic. nimic, ma chinui...
io cred ca m-a dereglat ingrozitor peste tot ditamai epiziotomia care mi-a facut-o...dupa juma de ora, cand credeam ca a terminat cusatura, zice, gata, acum sa ne apucam de partea exterioara..... a durat inca pe atat...
aoleu, mama di tutti, de ce ma pui sa renunt la baita, singurul moment din i cand nu ma doare....
alaptez numai culcata intr-o parte si ma doare cusatura si culcata....
cu mamelonul, si eu tot fara sfarcuri sunt, ne chinuim sa bagam in gurita, dar cine sa poata sa-i bage toata aureola ca la mine e cat tot capul lui bebe...am niste sani de tiganca...
http://community.webshots.com/user/anda1977
Morgano spune:
FELICITARI TANIA SI MEEMS!!!
Sa va traiasca si sa fie sanatosi, sa va bucurati de bebelusii vostri minunati. Iar voua refacere rapida, laptic la greu si succes in noua postura.
Eu sunt doar franta, vineri toata ziua cumparaturi si ordine prin casa singura, Marius a fost plecat pana noaptea la Brasov, dormit putin c-a ajuns el tarziu si avea chef de povesti, ieri gatit si pregatiri de musafiri la greu. A iesit super petrecerea, s-a stat pana la 4 dimineata, am dormit de la 5 jumate la 9, sunt nauca. LA pranz au urcat nasii la noi cu copiii sa mancam "resturile" de aseara si iar s-au incins de chefuit pana pe la 5, asa ca acum stau cu fata, traduc ceva super-greu si mult urgent pe dimnineata, si ma asteapta tone de farfurii si pahare, ca dupa masa festiva.
Noroc ca fata mea e un ingeras cuminte si a dormit, s-a jucat cu manutzele si mi-a lasat timp si puteri pt toate celelalte. Chiar si musafirii s-au miat ce relaxata sunt cu ea, si cat de cuminte poate fi, sa doarma de la 9.30 seara fara intrerupere pana dimineata.
Ma intorc la munca mea, Ina pupic ca te-ai gandit la mine.
Daca nu crap de oboseala, revin mai tarziu, intre timp mai dau un refresh si citesc ce scrieti voi.
Anda, pupici si tie si curaj, va fi bine! Fara baie draga mea, ca nu se vindeca nimic!
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
anamari spune:
meemsfelicitari.succes cu alaptatul. pe mine m-au sfatuit sa-i bag sanul in gura cand plange ca asa deschide gurita mare, mare...
pentru gaze da-i mylacon sau gas drops/little tummys...e acelasi lucru si nu se absoarbe in organism, deci e ok si la nou nascut....
anda- baile calde locale se numes bai sitz, cred...e ca un lighenus pe care il pui pe toaleta si in care nu te bagi cu totul ci doar cu regiunea afectata...nu stiu daca se gasesc si in Ro. aici iti dau un asemenea device de la spital, ti l-as trimite da' mi-e ca pana ajunge in ro te faci bine...
lavi are dreptate-foloseste iod/betadina si nu rivanol...
monet-am citit povestea cu dealul. ai trecut printr-o sperietura, bine ca s-a terminat cu bine.
drum bun.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
lavi02 spune:
mirabilis ma bucur ca si tu zici acelasi lucru si ca n-am indus-o pe Noki in eroare. Eu m-am luat dupa carte, rev Mami plus tipa aia, doctorita. Dar eu nu-s doctorita, sunt doar mamica mai "citita" in domeniu si un pic experimentata....
lavi02 spune:
Anda intreaba-l pe dr tau despre baile de sezut, poate are alta parere decat dr meu... Oricum, apeleaza la el ca de-aia i-ai dat o gramada de bani...
A, chestia cu areolele e valabila la mine, ca le am cat cat moneda de 5 lei...am vazut si eu prin spital din alea cat capul lui bb, foarte bune-s toate!
Anda, bea nectaruri, nu manca paine, biscuiti (noua in spital nu ne dadea voie pana nu faceam primul kk); si la mine primii kk au fost groaznici. Trebuie sa stai cat mai relaxata pe buda, sa nu strangi perineul - desi asta-i tendinta...
Stai culcata numai pe partea stanga (nu pe dreapta, nu pe spate) si neaparat incearca cu GHEATA. Tipa aia s-a simtit mult mai bine dupa gheata. Daca nu te ajuta, rau n-are ce sa-ti faca.
A, si in vestita mea carte scrie de gheata!
Bb Nichita e bine?
Va , Lavi02
ilenutza spune:
Nu a mai scris nimeni de aseara, sau nu vad eu bine?
Am fost de dimineata la dr. si a spus ca cel mai bine este sa imi declanseze nasterea si sa ma hotarasc sapt. asta miercuri sau joi cand vreau!El ma chema maine dimineata dar eu am facut niste ochi mari
si mi-a dat ragaz cum v-am spus!
Ce parare aveti?
Pentru ca nici nu stiu UM ala, toate eco imi spun de max. 15 dec si a spus ca e mai bine sa rezolvam sapt. asta!Si bineinteles ca iar mi-a spus ca daca nu merge bine cu declansarea ma taie!Iar mie mi-e groaza de cezariana!
Am inceput cu scarile, am urcat 9 etaje, mai stau putin si ma apuc sa le cobor, diseara continuam cu altele, azi ma duc sa bantui prin cora, poate, poate se declanseaza!
Mi-a spus ca din cauza gravibinonului nu s-a declansat pana acum, iar gravibinonul l-am luat pentru ca am colul scurt si acum vreo 2 luni chiar aveam simptome de nastere prematura!
Ilenutza
joy04 spune:
mneata MAMICI SI BURTICI.
cine mai naste astazi????
ANDA, imi pare tare rau ca suferi atata , inca nu am apucat sa citesc din urma poate ai scris ce s-a intamplat, dar ce ti-a facut asa o taietura de mare??? As vrea sa te pot ajuta intr-un fel...dar nici macar un sfat nu-ti pot da ca nu stiu pe "pielea mea". Dar ai un flacau...pe cinste. Sa-ti traiasca si sa fie cuminte.
Fetele, Vladut al meu a inceput sa stea mai mult treaz...adica cam un somn il sare...nu doarme 3 ore ci numai 1 ora...restul sunt ok,adica cat de cat....plange pana te duci la el sa-l iei in brate...
ceea ce face si acum...
PA pa
joy + Vladut
poze