Mamici casnice (2)
Raspunsuri - Pagina 14
impreuna spune:
Gata, am aranjat:)
Garga, mi se parea mie ciudat, ca acolo scria ca are 10 luni, iar cu data aia ziceai ca are vre-o 2:)
Mi-a zis un medic ORL-ist ca la copiii mici pana pe la 3 ani e perfect normal sa le curga nasucul si nu e neaparat o forma de raceala. Explicatiile medicale nu le mai tin minte...
Acu ma duc in vizit la o prietena si la pustoaica ei, cu Sara cu tot. Ce moaca facu soacra-mea cand a auzit ca o scot din casa "bolnava", ca poate ar fi mai bine sa merg cu ea la medic sa vad de ce ii curge nasul si e putin ragusita
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Flavia ,Alexandra e nascuta pe 27 noiembrie 2002.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
alexa si mami spune:
mai fetele, eu sunt nebuna? noi nu o scoatem pe alexa afara decit cind face febra, in rest racita, mucioasa programul se respecta: 2 iesiri zilnice.
alexa si mami spune:
oups!am dat enter din greseala.
azi a dat masina peste soacra'mea. o sa stea cu piciorul o luna in gips, si s-a lovit si la cap. e vreo problema? pe mine nu m-a afectat in nici un fel vestea. primul lucru la care m-am gindit a fost ce se intimpla daca murea. sunt cam sadica, dar daca a-ti sti cite ne-a facut! sa trecem la lucruri mai vesele
am avut o seara pe cinste. m-am jucat o ora cu alexa, inainte de a adormi. ne-am gidilat, am ris, am facut ca toate animalele de ne-au auzit toti vecinii, dupa care a adormit ca un puiut. am pupat-o din cap pina in picioare.
bbii vostri, ce fac?
noapte buna!
neliana spune:
Buna fetelor daca se poate sa ma primiti si pe mine in clubul vostru v-as fi recunoscatoare.
Numele meu este Neliana am 24 ani si o fetita de 1.11 luni.Sunt casnica deocamdata.
Oana este un copil activ si foarte cuminte.
Sarbatori fericite si LA MULTI ANI!
www.oana.xro.ro(
poze de la 10 11 luni)
neliana anghel
mihaela amalia spune:
Buna seara fetelor!!!
Neliana bine ai venit printre noi.Treci la povestit ce mai astepti?!?!?!?!?!
Gata am cam terminat treaba, mai am putin maine, apropo eu de sarbatori o tin tot intr-o petrecere, maine e ziua lu' barbatelu meu.Craciunul, apoi ziua lui, pe urma revelionu', si mai gasim daca nu mai sunt motive de distractie
Alexa nu cred ca esti sadica si eu as fi facut la fel ca tine, doar gandurile ne mai alina din cand in cand.Acuma sper sa nu fiu eu sadica.
Nici eu nu o tin in casa doar daca ar fi putin mucioasa.S-a intamplat la mine intr-o zi(cam acum vre-o luna) sa nu ies deloc din casa si deja a doua zi o simteam ca parca nu e in apele ei, cam pe la pranz am scos-o afara,si deodata parca s-a schimbat .
Faza comica a fost dupa ce am intrat in casa, am vrut sa ii dau fularul jos ea care nu il suporta a inceput sa urle ca din gura de sarpe.A trebuit sa o las cu fularul la gura si caciulita in cap si incaltata.Am reusit cu chiu cu vai sa ii iau macar haina de pe ea.Si incetul cu incetul, pacalind-o pe parcursul unei jum de ora am reusit sa o dezbrac de tot.
Uffff, am o super bomba atomica.
Am plecat la culcare ca sunt franta.Mai vb maine.
Noapte buna si somnic usor!!
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
irina.c. spune:
Neliana,bine ai venit!Pana la urma n-am lenevit deloc azi.Am lasat-o pe Ilinca cu tati si am alergat sa platesc ultimele facturi.Ca recompensa pentru atata alergatura mi-am cumparat o tava pentru tarte.Mai nou m-a apucat bucataritul,m-am hotarat ca e momentul sa ma ingras nitel ,ca ma bate vantul la cele 43 kg pe care le am acum.Problema e ca nu ma omor dupa mancare,asa ca vizionez la greu retete pe culinar.ro,poate ma apuca pofta.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
impreuna spune:
Neatza fetelor, azi iar am lenevit in pat ca doar la noi tot o sarbatoare e pana dupa rev si nici nu ne tre un motiv anume:)
Bine ai venit Neliana, sigur ca te primim, povesteste-ne mai multe despre tine si Oana, cum va petreceti voi timpul, ce ati facut de Craciun, si nu in ultimul rand data nasterii sa trec pe listuta.
Ce scumpica e Oana, ca o papusa si tare mandra sta ea in fata masinii:)
Alina nu esti asa sadica:) Si frate-miu o avut accident cu masina recent si nici pe mine nu m-a prea afectat, poate si din cauza ca el nu a patit nimic, iar baiatul care era la volan a stat in coma cateva zile (masina era a lu frate-mio si e facuta praf). Las ca isi revine ea ca e tanara.
Mihaela La multi ani pentru "tati" si distractie placuta. Sa ne povestesti cum va distrati:)
Dana tu nu mai zici nimik, ce mai faceti?
Irina 43 de kg? M-ai intrecut, eu ma laud cu 46:))) Ce sa fac, nu se prinde nimic de mine oricat as vrea, in "apogeul" sarcinii am avut maxim 62 si asa de bine ma simteam...
Garga tu pe unde umblii?
Fetele care ati fost la munte nu v-ati intors sa ne povestiti cum a fost?
La noi prietenii care s-au invitat de rev aici si-au contramandat vizita asa ca cel mai probabil vom merge la munte cu alti prieteni, numai sa ne punem putin masina la punct.
Va las ca mi se urca Sara in brate si mi-e frica sa nu stearga tot:)
diadaniela spune:
Aici sunt!Ieri am fost la mama si azi stau acasa si ma joc cu papusile .hihihi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
impreuna spune:
Dana, cum te joci cu papusile?:)
Mei da ce chef de povesti aveti azi...