Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Fetelor cum ii zice la medicamentul ala care se foloseste in doza unica pentru candidoza?
Familia mea
Razvan
anangel_lexi spune:
Ia te uita, numai ce lipsesc 2 zile si pe langa faptul ca gasesc un capitol nou si nici urma de ala vechi, aflu si de o petrecere. Cine, cum, unde, cand???
Eu am avut un week-end plin, ieri am avut petrecerea de craciun la firma si am ajuns acasa pe la 1 noaptea. Abia astept sa ajung iar acasa!!!!
Eu ziua 12, trebuie sa ne punem pe treaba ![]()
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
kateryna spune:
Hmm.. sa va spun sau sa nu va spun...?![]()
![]()
![]()
Eu raportez ziua 24 CM si un test barza care a avut o a doua liniuta (mai palida ce e drept) dupa vreo 10 minutele
Hmmm...ce ziceti e sau nu
?? Sa dea DD ca de Craciun sa nu ma mai colinde uratii.
Nunta noastra
Cununie civila
PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!!
anangel_leximult noroc,sa dea Dumnezeu ca de data aceasta sa ramai
!!
katerynaFELICITARI!!!
Sper sa fie
!!!Totusi,mai poti repeta o data testul ca sa fii sigura!Iti tin pumnii!!![]()
Eu insa,pe langa durerea neincetata si sacaitoare de burta am observat o schimbare...menstruatia mea e mult mai inchisa la culoare ca de obicei,mai ca as zice maro inchis si ce e mai ciudat e faptul ca pe hartia igienica se ia obisnuita secretie vaginala si nu nenorocitul de ciclu![]()
![]()
![]()
Doamne,oare ce mi se intampla???are cineva vreo idee despre chestia asta???
Va pup dulce,o seara placuta!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Liana30 spune:
Kateryna io zic ca esti

anangel_lexi bafta multa!
Pamella io nu stiu ce sa'ti spun da cred ca ar fi bine sa mergi sa te vaza un dc...
Avalonnnnnnnnnnn azi e 19...unde esti de nu zici nika???
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
martha78 spune:
Kateryna, la fel cred si eu ca esti
..FELICITARI!
Liana, iti tin pumnii sa nu mai vina si sa ne dai vestea cea mare
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Liana30 spune:
Buna diminetaza!
o zi minunata va doresc..
martha78
soroooooooo miiii dor di tini
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
valentinag spune:

kateryna,io zic sa mai astepti cateva zile si sa refaci testul
Liana,nu faci si tu fru'n test?ca sa stiu daca viu la tine sa-mi dai de baut sau nu![]()
Georgico,daca si acu imi spui ca nu ai de unde sa-mi trimiti zapada,ai terminat-o cu mine!dau divort frantz!![]()
Florina,utrogestanul se da si in functie de nivelul progesteronului dar si de cum ii tuna doctorului la care esti,2-3 pe zi cred ca sunt suficiente daca nu ai probleme cu progesteronul
io sunt ziua 27,am ashea cateva picaturi,de control,zilele astea vin scirbele![]()
din cele care ati luat Maca,ati avut vreuna impresia ca v-ati ingrasat de la ea?ca eu sunt si la regim si post si tot am impresia ca ma ingras decat ca slabesc!cantaru meu arata cand +5 cand -3,tre sa-mi iau unu ca lumea ca nu mai merge!
mai viu,pup iu all!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze