Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 7

flavia ramona spune:
Vgabitza, mi-a placut tare mult bancul cu strutul. Pe celalalt il stiam.
La mine nimic nou sub soare. Sambata trebuie sa vina uratii si sunt optimista in ciuda simptomelor usoare de durere de burta. Poate ca totusi Sefu cel mare imi rezerva si mie o surpriza.
Am facut brad la servici si ascult colinde .... Mai un vin fiert si niste colac si e gata atmosfera.

flavia ramona spune:
Am nevoie de o parere de la voi. De dimineata nu am avut nimic, dar acum am o scurgere de o culoare maronie deschisa, nu seamana cu ciclul si e prea devreme pt ciclu, ce poate fi. Am o senzatie ca si la ciclu prin burta, dar nu de aceeasi intensitate ci mult mai slaba.
Ce poate fi???????

flavia ramona spune:
Dau, dau. Palinca din-aia buna, de doua ori intoarsa, iti ajung vreo 20 de litri, ca tocmai azi ne-a adus nasul nostru tuica de la caldarea proprie. Asta ca sa avem cu ce sarbatori !!!!!!

daniela_b spune:
Am descoperit ca am o intirziere de citeva zile... Ce chestie...Spun ca "am descoperit" pentru ca spre rusinea mea nu-mi notez de vreo doi ani incoace cind sint in perioada fertila sau nu. Cam de cind m-am linistit cu ideea ca o sa adopt vreo doi copii si ...asta e... Sotul meu tot mai spune sa incercam niste metode FIV, ICSI sau altele. Eu sint de acord cu asta ( CLAR!) dar nu prea ne-am luat inima in dinti asa...cu toate fortele. V-am si scris sa va intreb cu ce sa incep ca sint cam debusolata. Urmeaza ca din ianuarie sa demaram "proiectul".
Dar... fara sa vreau mi-am adus aminte ca pe data de 19 noiembrie am fost la ziua unui prieten si toata seara mi-a fost rau din cauza ca imi venisera...stiti voi ce... si am realizat imediat ca daca adaug 26 de zile cit este perioada mea regulata, ar fi trebuit sa se repete "raul" pe data de 15 decembrie iar azi e 20...
Nu vreau sa ma bucur prea tare pentru ca s-ar putea sa nu insemne nimic dar am inceput sa fac niste legaturi: in lunile august, septembrie si octombrie sotul meu a baut tinctura de brinca ursului...LA GREU! El umbla cu sticluta dupa el ( o tinea in buzunar) si tragea cite o inghititura fara sa o mai puna in apa, de cite 4 ori pe zi, cum scria pe prospect. Nu masura cu lingura sau cu picatura...pur si simplu o bea asa. Si eu am baut dar nu am respectat intocmai pentru ca sint cam uituca si uneori luam de 3 ori in loc de 4. Iar eu o luam cu apa. In luna noiembrie ( de pe 1 pina pe 20) am avut o problema de rezolvat in urma careia am stat la distanta unul de celalalt si dupa aceea nu mai tin minte cum si cind si ce... dar acum nu stiu ce sa zic...o fi n-o fi..Ma gindesc sa fac un test pe data de 24 in Ajunul Craciunui, daca nu cumva mi se spulbera visul pina atunci...si in caz ca e cu bucurie sa pun "liniutele" intr-o cutie si sa o pun sub brad, sa fie UN MARE CADOU pentru amindoi. Ce frumos ar fi!
S-ar putea sa mi se para sau sa ma fi molipsit de optimismul pe care l-am gasit aici pe forum...
Chiar si asa...tot imi pare bine!

flavia ramona spune:
Daniela ne-am bucura mult pt tine sa fie BB. Nu stiu cum ai atata rabdare sa astepti sa faci testul? Eu cred ca mi l-as fi facut imediat ce mi-as fi dat seama de intarziere. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori, da neaparat sa ne spui, ca sa petrecem sarbatorile in voie buna si cu cel putin o veste minunata.

daniela_b spune:
Tot eu...Am uitat sa va spun ca in ultimul timp am tot baut si un preparat care se numeste "Tonic feminin" facut de Dacia Plant dar cind am cerut la farmacie am spus ca vreau pentru revigorarea organismului. Abia cind am citit acasa prospectul am vazut ca e bun si pentru fertilitate. Ca efecte secundare, printre altele...cresterea sinilor ( sau a sanilor daca se scrie cu i din a) iar sotul meu ma tachina in ultimul timp ca mi-au devenit "imensi". Gluma, gluma dar pot sa va spun foarte serios ca nu-mi mai vine nici un sutien. Asa ca...vedeti, cum o dau tot bine iese...
Sper sa ni vi se para deplasat ce v-am povestit. Am vrut sa va faceti o idee despre cit de tare mi s-au aprins "beculetele" si de cite idei imi fac. Poate, poate...Caci am auzit ca ti se maresc "toate alea" cind ramii insarcinata si asa ma mai mingii si eu cu cite o speranta!

vgabitza spune:
daniela b :Sper ca cele doua liniute sa-ti faca Sarbatorile Fericite cu adevarat. Orice femeie merita sa fie mama daca isi doreste asta, iar cel mai important este sa continui sa speri si sa nu cumva sa disperi.Sunt convinsa ca soarele o rasara si pe strazile noastre, ale celor care au astfel de probleme. Important este sa ai incredere. Iti tin pumnii.
Si daca nu e azi, sigur o sa fie maine.

Liana30 spune:
flavia ramona..tin pumnii sa fie cu ochisori...
daniela_b si tie iti tin pumnii...
la mien e ....negativ.........asta e...
si maine e o ziiiiiii...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
daniela_b: felicitari pt. rabdare si fie ca D-zeu sa-ti rasplateasca aceasta rabdare.
flavia ramona: sa dea Doamne Doamne sa fie si la tine cu ochisori. Si eu am avut din ziua 25 scurgeri maronii care au continuat pana in ziua 28, adica ieri, cand s-au transformat in CM pe bune. Eu nu am avut noroc luna asta. Poate tragi tu lozul castigator
Liana: sa inteleg ca e negativ testul? Ti-au venit si uratii? Mai are sens sa iti spun ce rau imi pare? Sau ca te inteleg si ca iti sunt alaturi? Pe langa vestea ta, inseamna ca eu am avut o zi bunicica, desi este CEA MAI PROASTA zi pe care am avut-o in ultimii ani, asta daca nu pun la socoteala ziua cand am aflat ca ICSI nu a reusit.
Doamne, iti multumesc ca a trecut ziua de azi asa cum a trecut si ca inca nu am explodat, desi mai sunt cateva ceasuri. Totul a mers prost, mai ales daca tinem seama de faptul ca a fost marti...