Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 12

flavia ramona spune:
E molipsitoare rau, vedeti ca eu m-am molipsit de la Titelu, acu cine urmeaza?????
Deci sunt datoare cu palinca lui Greuceanu si cu prajitura Lianei.
Dragii mei sa stiti ca ma rog pentru fiecare din voi sa aveti parte de o minune. Voi fi tot aici, alaturi de voi, daca nu va suparati, pt ca "nebunia" e molipsitoare rau si creeaza dependenta. pe toata lumea, nu nominalizez pt ca la cat de uituca sunt sigur as lasa pe cineva pe dinafara si nu vreau sa se supere nimeni.

flavia ramona spune:
LA MULTI ANI PT 2006
SA FIE ANUL IMPLINIRII VISELOR VOASTRE!
SA FIE UN AN CU LINISTE SUFLETEASCA!
SA FIE UN AN CU MULTE MINUNI!
Va doresc din inima pace in suflet si multa fericire alaturi de cei dragi.

barbye spune:
Sarbatori magice sa aveti,cu miresme dulci,sanatate,speranta,cu bradut impodobit si cu dragoste in fiecare globuletz, cat sa va ajunga in urmatoarele 365 zile ce vor veni in curand...
La Muti Ani!

greuceanu spune:
La Multi ani!
Va doresc sa vi se implineasca visele si un cont cu multe zerouri sa aveti cu ce creste materializarea viselor.

Liana30 spune:
Dragi PRIETENI de aici
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe impliniri!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

daniela_b spune:
Va doresc UN AN NOU FERICIT SI IMPLINIT!
Avem la dispozitie un an intreg sa facem ce trebuie, va rog ( de parca ar trebui...stiu sigur ca si voi vreti!) hai sa facem totul in directia asta!!! Sa facem copii! Va rog!
p.s. nu va suparati pe mine ca am repetat, suparator... in fraza, cuvintul "facem". Asa a iesit.
Din inima,
dana
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Carmen.cita spune:
In primul rand tin sa felicit din toata inima viitoarea mamicuta, pe Flavia-Ramona!
Apoi, ca bine zici tu Daniela, parca mi-ai citit gandurile... asa e cu facerea de copii la unii, mai greu...
dar si cand vor veni bebelusii vor fi cei mai iubiti dintre pamanteni!
La cumpana dintre ani va doresc sa fiti cu inima plina de speranta,
Un An Nou norocos, care sa va aduca sanatate si iubire!
LA MULTI ANI!

Cicicuta spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va urez si eu de pe acum ca maine nu o sa am timp de net,sa aveti parte de un an nou mult mai bun decat cel care se va incheia in scurt timp si sper din tot sufletul ca dorinta cea mai arzatoare a fiecareia dintre noi sa se realizeze cat mai repede in anul ce va urma. Va si va doresc ca in noaptea dintre ani sa va simtiti excelent. Eu la 12 noaptea am sa stau cateva secunde cu ochii inchisi si o sa ma rog pentru mine si pentru toate fetele aflate in situatia mea, sa devenim cat mai repede
si sa avem parte de
sanatosi si frumosi.
LA MULTI ANI FERICITI! si nu va abtineti de la a , macar o noapte sa ne facem de cap ca pe urma o luam de la capat cu munca!

Liana30 spune:
Noul An 2006 să vă fie un an al dorințelor împlinite, al prosperității și succesului, să vă aducă fericirea realizărilor personale și profesionale.
Fie ca pe parcursul întregului an să vă călăuzească Pacea, Credința, Iubirea și Speranța, iar oamenii dragi sufletului să vă aducă cît mai multe bucurii și împliniri.
La Mulți Ani!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"