Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93
Raspunsuri - Pagina 8

ingeras26a spune:
Sariti luuumeee, ca da cu pietre!
Aoleo, da'cine a zis ca nu esti demna a-l purta?
Eu doar te-am intrebat, n-am dat cu paru'!
Fetili, cine o supara pe Simo?? Sau poate tocmai eu?
Simoooo, ma ?? Ca daca tu ma
, te
si eu!
Ingeras

catty spune:
LIANA ma bucur ca merge masinuta si esti multumita de ea.
M OANA sa te bucuri de primul Craciun facut in casa cea noua si de masinuta. Ma bucur ca esti gata sa o iei de la capat in anul ce vine.
CAMI30 mai astepata cu testul de sarcina. Cum ti-au spus si fetele este cam devreme.
LACHI lasa ca si un Revelion romantic in 2 este frumos, mai ales in Maroc. Plaja, soare, tot ceea ce trebuie pt un sejur reusit.
TABITHA si MADANA nu aveati cu ce sa ma ajutati fetelor. Am rezolvat eu si am plecat aseara in jur de ora. 21.30. Eram terminata. Iar astazi sunt in priza inca de dimineata de la ora 7.30 cand am ajuns la birou. In week-end nu intru pt ca plec la tara la taiat de porc.
Va
catalina

simonette spune:
Mai Ingere, da io nu m-am supatar pe tine, se poate sa arunc io cu pietre? Pai asa ma stii tu pe mine?
Nu vezi ca te ?

Kariris spune:
Da Catty...e exact ce-mi doresc de foarte multi ani: un Revelion romantic in doi...dar undeva departe de casa, ca sa nu aiba scapare sotul!!! Si pe undeva e mai bine ca nu mergem cu grup organizat, ca nu am mai fi fost singuri; asa suntem numai noi doi...ca restul nu va conta!
Simonetto, le-am putut cara, ca nu au fost grele...chestia e ca s-a cam golit si portofelul; dar mi-am luat si eu un rimel din acela cu "grebluta" pt gene sa le ordonezi dupa ce te dai...si i-am luat polonezei setul de bijuterii de la "cadouri". Fata, tu stii cum arata astea in realitate??? Nu-mi venea sa i le mai dau! Cred ca o sa-mi iau si eu! Pupici. fug sa-mi iau de mancare ca iar mi-e foame.

Kariris spune:
simo, cred ca ai inteles... nu am mai fost la piata, ci sa cumpar cadouri pt polonezi; acushica me duc si la piata sa-mi iau fumegatoare si papa.

Tabitha spune:
Fetelor, eu in general am scurgeri albicioase, astazi insa, cand sunt ziua 25, sunt mult mai inchise la culoare, ceva intre crem si maro. Dat fiind ca sansele de a fi insarcinata sunt nule clar, ce poate fi? E prima luna in care m-am stimulat cu clostylbegit. Ar putea fi vreun efect al stimularii? Sper sa nu ma fi dereglat cu stimularea asta... Stiti, mi-ar place sa cred ca Doamne-Doamne face o minune cu mine, dar stiu ca logic si teoretic nu se poate... Oricum, n-o sa cad acum in butoil cu melancolie, ca diseara avem bairam...

simonette spune:
Tabitha, am avut si io asemenea scurgeri, poti sta linistita...nu e nimic grav! Pe de alta parte poate-poate e cu oki, la tine! Never say never!!! Iou tzin pumnii strans inchisi...ii mai deschid asa cand scriu

cami30 spune:
Tabitha nu e grav. Sau cel pun asa cred. Eu una nu am nici un fel de secretii stranii, la mine cand e ceva , e direct candida, altfel eu sunt atipica in mai toate. De cate ori imi ziceam domle e normal ca sa existe niste secretii care protejeaza vaginul .. cand ma duceam la dr imi zicea.. exista secretie pe col.. si la lama iesea candida. Asa ca la mine orice pata pe chilot nu inseamna decat vesti proaste.
Eu de la closti n-am avut nici un fel de semne in afara de durerile de ovar.
Tabitha tu ai doar o trompa functionala? Ca nu am urmarit toate paginile pe aici si nu stiu care ti-e povestea, da' am vazut ca ai o trompa infundata. Trompa cealalta e buna? Stimulare pentru ce ai facut, pentru a mari sansele sa ovulezi pe trompa libera?
cami