Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Io sunt cam pudica si de cand m-am maritat, ma imbrac in lejerie numai cand ma duc la dr. ca pt sotu meu ma dezbrac de ea dar daca voi ziceti ca se poate promit sa mi-o pun pe aia care o tzin de buna! Pe la ce ora se da semnalu de start ca io sunt disponibila si acu...numai ca nu-i olteanca si fara ea nu poci!?

Mergi la inceput

Mirona...io te iube si imi pare rau ca nu-i II, poate e prea devreme! In seara asta e petrecere si ar fi bine sa intri in alt fel de atmosfera ca sa nu te gandesti numai la asta! Te si ca sa fie mai usor!

Cami30, daca ai nevoie de ajutor [indicatii] poti sa ma suni si poate reusesc sa te-ajut cu preparatele! Nu gatesc sofisticat dar tot ce fac e super-gustos! Poate iti dau neshte idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Trebuie sa va las, ma duc la munci, sa-mi spal tutu-ul, sa vad daca mai recuperez ceva din ouale pe care le-am uitat aseara in masina ( or fi inghetat, or mai fi bune) si sa vin sa ma apuc de lustruit fiecare mm de casa, ca vine socrela in vizita.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, eu m-am inscris pt petrecere s, desi gatitul nu este tocmai punctul meu forte , o sa si aduc ceva...daca vreti sa stiti ce, intrati la petrecere!
Mooor de frrrig, ca la mine la birou s-a stricat caldura:(( cred ca-mi iau frumos laptopul si ma duc acasa mai tarziu putin si lucrez din patut, ca nu-i bine sa stau in frig, daca e bb in burtik :)

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Miro,

Ingeras

Mergi la inceput

Ingere, te rog sa ai mare grija de tine si daca vrei, tu poti veni la party tot de sub plapumioara, ca nu vrem sa riscam nimic! Lasa ca gatesc io si pt. tine...cam ce-ai vrea?

Mergi la inceput

Simo, observ eu ca tu esti mai gospodina decat mine:)) multumesc.

Mi-am luat temp bazala de dim si era 37.4...asa este de cand am ovulat si nu am mai avut-o niciodata asa de mare.

Pt fetele care au temp ciudat de mica, haideti sa va spun ceva: sora mea (care acum este gravi in 7+) avea de obicei max 36 temp, iar dupa ovulatie 36.4-36.6...deci depinde si de organism, nu este o regula sa fie mai mare de 37.00.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Iou stiu ca daca dimineata la trezire ai TB mai mica de 36/5 asta indica ca ai putea avea o disfunctie tiroidiana! Cum sora ta a ramas gravi, se pare ca nu e cazul la ea! La tine insa TB e f. buna! Io tzin pumnii sa ai Craciun cu burtik!!!

Mergi la inceput

Mai Simo, dar cine ti-a pus tie "numele"de "nevasta ideala!"??

Ingeras

Mergi la inceput

Lachy...ai golit piatza? Sa te ajut la carat?

Mergi la inceput