Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Tabitha iti trimit niste fulgi si tie

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Multumesc frumos, Cristinna, pentru pe care am primit-o din partea ta.

fetelor, cine deschide un nou capitol??? Madana, unde esti ca sa deschizi capitolul nou?

Mama, ce liniste pe aici, noroc de draguta de Cristinna. Mi se pare mie sau tu ai facut IA luna trecuta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor! Bun venit Pauly si Bianca B si sa treceti cat mai repede la mamici!
Nu am avut deloc timp sa intru in we, am alergat in toate partile pentru cumparaturi si abia am apucat sa fac niste curat in casa ca duminica i-am avut la masa pe socrii.
Vin azi la birou si ce gasesc? In loc sa va gasesc in pregatiri pentru Craciun, va gasesc suparici? Tabi, fruntea sus! Anul care vine o sa fie mai bun pentru toata lumea, sotul tau o sa se faca bine (exista minuni) si toata lumea o sa primeasca cate un !
Bianca B, e adevarat ca mai cadem din cand in cand in butoi, dar nu ai voie sa ramai acolo! Nu te mai uita inapoi, priveste inainate si fii optimista! Exista cate un pentru fiecare si numai Dumnezeu stie cand o sa vina!
Liana, Avalon cand va faceti testul? Bafta multa, sa fie cu II
Pupici multi pentru Cristinna, picca, Simo, ingeras, Madana, marrina si toate celelate! O saptamana cat mai usoara si plina de realizari!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

bubulina1: sotul meu nu are cum sa se faca bine, ca cu orice ai inmulti pe 0, tot 0 ramane. Si pana acum nu am auzit de nici un tratament care sa ajute in caz de azoospermie (daca stii tu vreunul, zi-mi si mie). Dar imi place optimismul tau

Oricum, eu reusesc sa trec rapid de la pesimism la optimism (si invers), asa ca azi m-am reglat pe optimism si asa trebuie sa fiu, orice s-ar intampla. Si la anul cu siguranta vom avea bebelul nostru, bebelul meu sau bebelul altora (dar va fi 100% al nostru, caci noi vom fi parintii lui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Tabi, am facut ISA, dar nereusit din pacate. Ar fi trebuit sa fac si luna asta, dar am zis ca nu vreau sa agit pe toata lumea in perioada sarbatorilor (mai ales ca in 26 dec ar fi trebuit sa fac ISA). Asa ca luna asta stau cuminte in ce priveste stimularea si ISA, iau vitamine (ca+magneziu+zinc) si Maca...si in perioada 23dec-27 dec, exact de Craciun voi sarbatori si cu cu un vin rosu, la lumina lumanarilor si langa bradut.
Si din Ian 2006 ne pregatim din nou pt lupta

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Imi pare rau ca nu am participat la petrecere, dar am fost la tara la socrii.
Bun venit noilor noastre prietene.
Eu ce sa zic, ma dor sanii, am dureri de ovare si ma jeneaza operatia, si am scurgeri ca la ovulatie. Cred ca imi vin invadatorii zilele astea. Nu cred sa fie bebe, dar speranta moare ultima, nu?
Intru mai tarzior ca am ceva treaba.
Va

catalina

Mergi la inceput