GIMNASTICA PENTRU GRAVIDE

GIMNASTICA PENTRU GRAVIDE | Autor: annitha_cl

Link direct la acest mesaj

Dragile mele, eu sunt doar o aspiranta si o mamica de imprumut pentru perioada determinata dar am deschis acest subiect ( desi nu stiu daca mai exista ceva asemanator) pentru o colega de servici care este graviduta in 7 luni si se pregateste sa intre in concediu prenatal. As dori sa stiu daca stie cineva unde poate face cursuri sau gimnastica pentru gravidute in Bucuresti si daca imi puteti recomanda pe cineva in acest sens.
Va multumim amndoua .
Annitha si Alexa(graviduta)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

Draga annitha_cl am gasit ceva pentru prietena ta la spitalul universitar din bucuresti sectia ginecologie se fac niste cursuri pentru viitoarele mamici. ti-as da mai multe informatii dar nu am cum dar pot sa-ti mai spun ca mersul pe jos si inotul face minuni sau exercitiile kegal, adica intaresti muschii vaginali si anali pentru 8-10 secunde le poate face sezand pe scaun sau in picioare, cate 25 oe zi. in speranta ca nu vei fii mult timp doar o aspiranta te .

erika 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am mers la gimnastica la Sp.Giulesti la kinetoterapeut Cerasela Radu... prima data am facut un test de rezistenta (cite 5 minute bicicleta, stepper si 10 genoflexiuni) iar la urmatoarele sedinte am facut gimnastica pe salteluta, pe bicicleta si pe stepper si de citeva ori si un pic de aerobic. Spatiul de care dispune nu este grozav dar Cerasela este o tipa foarte primitoare si sociabila. Prima sedinta a costat 100 mii , urmatoarele 50 mii. In ultimile sedinte am facut si exercitii de respiratie si stiu ca la anumite fete a asistat chiar la nastere pentru asistenta la respirat in timpul contractiilor.
Sedinta dureaza in jur de 1 ora si nu sint decit 3 gravide in stadii similare a sarcinii (spatiul nu ii permite).
Daca ai nevoie iti pot da numarul de telefon!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Draga annitha_cl, eu am cumparat un DVD cu gimnastica pentru gravide de pe site-ul http://aerobic.isportsdot.com si sunt tare multumita. Sunt special concepute si aprobate de Institutul de Obstetrica din SUA. Cere detalii la adresa de e-mail de pe site. Este unul si pentru perioada postnatala care de asemenea mi se pare super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

chocho cum ai reusit sa cumperi DVD de pe acel site? Vreau si eu sa cumpar dar nu au cos de cumparaturi. Si apoi mai trebuie sa stim si pretul inainte de a cumpara... Multumesc!

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput