Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
kateryna spune:
Razuca, noua nu ne-au cerut nimic la Primarie. Singurul lucru pe care ni l-a spus cand ne-a dat actele a fost " Sa-ti duci nevasta sa-si schimbe actele in maxim 15 zile" ca imi gaurise frumusete de carte de identitate
Oricum noua si daca ne cerea ceva, nu aveam ce sa-i dam pentru ca noi am dat de baut si mancat la restaurant si am bagat acolo si sampania si prajiturile. Nu avea rost sa dam de 2 ori. Pai nu?
Nunta noastra
Cununie civila
Giova spune:
Neatza !!!!
In primul rand bun venit pe noilor miresici!!!
Nu-mi vine sa cred ce ne inmultim!!!
Ma apuc de calcat, n-aM NICI UN CHEF, DAR MAINE ...MUSAFIRI!!!
Vine cretinul ala de socru cu fufa de nevasta-sa!!!
Doamne, dar dupa faza cu cununia, nu-l mai pot vedea. Sper din suflet sa nu ma streseze prea tare, ca va iesi urat!!!
Abia astept sa vad ce paturite mi-a luat mama la , le trimite prin ei.
Noi cu zilele de nastere ale parintilor am cam ramas in urma, daca n-am mai fost acasa, nu le-am luat.
Si trebuie pt. astia 2 , care vin maine si pt. tata, trimit prin ei. AAA si pt. cumnata.
Bani cheltuiti la greu, ce mai!!!!
gio si bb Marco 36+
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
Preturi jenante, parerea mea. Poti sa incerci aoclo, sa vezi daca iti place.
Cu riscul de-a parea ...in ce sens ...jenante?...banuiesc ca..in sensul...bun, nu? (ca prima oara ai zis, preturi ok)...ca io, mai folosesc aceste termen..si intr-un context negativ ...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Andita spune:
Jenant de mici, in comparatie cu alte saloane....
Hai ma, ca sunt nedormita.....
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
hop si Krelia sa comenteze!
poate vrei sa ramai nevopsita!!!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
Jenant de mici, in comparatie cu alte saloane....
Hai ma, ca sunt nedormita.....
am inteles...la asta ma gandeam si eu....ca la un "total"...cam atata imi ia si mie....si deja daca sare de 200...mi se pare mult.... (hm...oi fi chitroasa..mai stii? )
26 august 2006
Andita spune:
Eu trec rar pe la cosmetica pentru epilat, ca am un prieten bun, care ma face in fiecare saptamana, fara sa faca figuri....epilatorul meu!!!!! Asa ca habar n-am de preturi. La tuns mi s-a parut putin...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
cum nu am intrat de mult... mi_a luat 1h sa citesc toate mesajele voastre ..... ca tare mult mai scrietii si prietena mea a inebunit cu capu .....!!!zi de zi sta cuminte cu mine si citeste aproape toate mesajele desi nu are nici un gand sa se marite.....
zicea cineva de domnisoare de onoare...,eu am fost la cumnata mea si am tinut lumanarile toata ceremonia...si parca mi-a cam trecut ...!pt ca la final abia mai puteam sa tin in mana un pahar.. gol..!!!!
iar la ceremonie mirii si-au pus singuri verighetele pe deget..asa ca putetii vb cu preotul inainte si se poate aranja..!!