Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si mai am o rugaminte.
Andita, invata-ma si ep mine sa-mi fac paginuta ca a ta, cu "nunta noastra"
Te rog frumos.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Fetiliiii!!!! Mi-a schimbat seful contractul: am pe perioada nedeterminata!!!! Adica am terminat perioada de proba! Adica o sa pot sa fac credit pt nunta !!!! Am un super-sef, chiar daca nu ma lasa el sa vorbesc cu voi in timpul zilei!!!
Revenind la verighete, eu nu vreau sa le gravam pt ca simbolizeaza iubirea noastra, care este in mod ideal nesfarsita, asa ca orice chestie gravata pe ele i-ar "intrerupe" nesfarsirea... Din acelasi motiv mi-ar placea sa fie rotunde, dar nu cred ca or sa arate prea bine; oricum, nu vreau nici un model! Si oricum, data o s-o tin eu bine minte, asa ca ce rost are s-o mai si gravez? Dar recunosc ca e o superstitie. Deh... fiecare cu pasarica lui, dar eu am un stol...
Ah, dar chestia aia cu mireasa fotografiata singura si cu calugarii si cu vazutul altei mirese... CAH! Daca ar fi macar o idee pe care s-o pot intelege si eu in toate astea... poate ca le-as respecta. Dar asa... viata e mai simpla fara superstitii.
Pupicei!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Sa revenim la braaaaaazi.....
Se pare ca trebuie sa ma aprovizionez cu podoabe de Craciun...caci...ma potcoveste o cunostiinta de la Baia Mare cu un braduletz dragutz dragutz...1,50 bogat si stufos [:D0[ (asa, cum "ie" brazii pe acolo ...
Problema insa...abia acum vine....pe langa banii dati pe briz-briz-uri...io ce culori imi aleg, huh???

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu nu prea am timp sa va scriu, mai ales ca noutati nu exista... Dar, din umbra, tot va "supraveghez".
M-ati dat gata cu superstiile astea. Si eu de unele mai tin cont din cand in cand... Dar ce am auzit pe la voi, chiar m-a lasat masca.

Deci nunti cu d-re de onoare surori, am vazut, am auzit, sunt...
Cu gravatul: care ar fi superstitia??? Eu le gravez, dar intreb de curiozitate.
Calugari, maicute, cununii la manastiri... pai cunosc personal tineri casatoriti care au facut asa. Ma gandesc ca daca ar fi o problema, ar interzice cineva sa se mai faca la manastiri. Dar de vreme ce se fac...

Mirese singure au fost pozate de "N" ori... No comment!

Iar lumanarile tinute de d-ra si cavaler, acum aud. Eu stiu asa: ei le tin pana la biserica, intra cu ele in biserica si acolo le dau preotului. Acesta le aprinde si le inmaneaza nasilor. Iar la un moment dat, sunt date mirilor, care le duc pana la sala (eventual aprinse, daca exista posibilitatea asta). Si, teoretic, se tin aprinse pana se termina nunta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Kreiutza..buna problema! Si eu am avut anul trecut aceeasi dilema, pt ca nu-mi mai placeau briz-brizurile vechi. Si drept urmare (asumandu-mi ironiile celorlalti) am mers pe culorile echipei mele de fotbal..de suflet. Si am avut un bradut ros-albastru!
Anul asta voi merge pe rosu si auriu, probabil! Mai vedem!
Pupici si succes!

Mergi la inceput

Revenind la brazi, cum zicea cu Krelia...
Eu am bradut mare, frumos, des, verde argintiu

!!! M-a sunat mami sa imi zica de el. Mi l-a luat azi dimineata si a dat 200.000 pe el. Dar l-a luat de la parterul blocului. Da, da... ati citit bine. Este la noi in scara un nene politist si el a reusit sa aduca la parterul blocului (in scara) o multime de brazi, pe alese... Si numai 200.000. Asa ca sunt happy!!!

PS-Si cand ma gandesc ca initial, maica-mea a zis ca sa nu mai facem brad anul asta. Si eu am zis ca vreau!!! Ca macar de Craciun sa ma duc si eu acasa si sa ma simt bine. Ca la nebunii mei de socri...
Si azi mami era asa de incantata si mandra de ea!!! Se bucura intr-adevar! Era f fericita si m-a facut si pe mine la fel!!!
Deci invidiati-ma, ca aveti de ce!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ralu asta cu lumanarile e relativa! Tine foarte mult de zona tzarii si de preot. La mine la Tulcea, cavalerii le tin pe tot parcursul slujbei. Apoi nasii mei au avut treburi mai bune de facut decat sa tina niste ditamai lumanarile in mana. Si la "Isaiia dantuieste" noi am fost toti 6 (ma rog, si cu fetitele nasilor, adica vreo 9) si nimeni n-a zis nimic. Iar la iesirea din biserica tot cavalerii le-au tinut. Asa a fost la noi si asa e in zona mea. Acum, desigur, depinde de zona, preot, miri. Fiecare face asa cum stie si cum isi doreste pt ca asta e cel mai important. Sa nu te simti fortat de nimic in ziua nuntii tale!
Bafta la gagici!

Mergi la inceput

Sun Smile, si eu ziceam cum am vazut eu de cand ma stiu, asa cum se intampla la noi... E adevarat ca se aplica si aici chestia aia: "Cate bordeie, atatea obiceie..." Si da, de acord ca fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Salutari la fete! Si bun venit noilor miresici!
Abia acum am resit si eu sa va citesc si sa va mai scriu ca deh...monitorul orientat spre shef nu-mi prea prieste!
Sa le luam pe rand:
- sora domnisoara de onoare - eu una la absolut toate nuntile la care am fost, daca mireasa avea sora, ea a fost d-ra de onoare, plus ca eu stiam ca daca e mai mica decat mireasa e chiar bine, pentru ca va avea si ea o nunta frumoasa si noroc la fel ca sora ei! Eu nu cred in superstitii oricum, si la mine vor fi sora si verisoara mea, care imi sunt si cele mai bune prietene, si asa mi se pare normal. Domnisoara la nunta este o fata (doua, trei, zece) nemaritata, si careia mireasa ii doreste sa se marite si aiba parte de fericirea pe care o simte ea in ziua nuntii!
- lumanarile n biserica eu sincer n-am studiat cu mare atentie ritualul, dar se pare ca intra in biserica d-ra si domnisorul de onoare cu lumanarile, apoi pe timpul slujbei le tot schimba intre ai si nasi (momentele sunt indicate de popa prin "dati lumanarile nasilor" sau "dati lumanarile domnisorilor sa punem pirostriile" sau "luati lumanarile si ..lalala (zice el ce sa faci)" ....iar la iesirea din biserica le poarta nasii. Nu dati cu pietre, eu asa am retinut, dar am recunoscut ca nu am fost f. atenta.
- pusul verighetelor - eu din cate am observat, popa tine mainile (de incheietura cumva) si ei isi pun verighetele unul altuia, nu am vazut pana acum sa puna popa sau nasul/nasa verigheta, zau ! De unde asta ca ma speriati si ma faceti sa ma duc si sa vb cu popa ca si eu vreau sa ni le punem unul altuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Si despre brad...am fost azi in Piata de flori de la Cosbuc (in spatele Economatului Vanghelie -care este) si am vazut brazi multi si frumosi, si probabil mai ieftini decat in oras, nu stiu ca n-am intrebat pt ca eu am un brad artificial superb si am luat doar coronitze de brad si crengutze frumoase sa ornez pe la birou (ca daca n-am eu initiativa, nu face nimeni, si ramanea biroul fara miros de brad)...

Mergi la inceput