Constanta te saluta! (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Si noi am impodobit aseara "badutzu'", Alex a stat initial de-o- parte fiindca pusese mana pe niste clopotei, cand a vazut instaltiile cu beculeta, globuletele, beteala, a aruncat clopoteii cat colo, si a inceput sa pipaie tot ceea ce am enumerat. La beculete le spunea "uj", si voia sa se dea pe buze . In final am reusit sa impodobim bradul fara "scantei", acum astept sa vad cat timp sta in "picioare" .
Fiindca stiu ca vom fi foarte ocupate cu pregatirile si timpul pt DC va fi destul de redus, poate doar pt citit, va uram si noi CRACIUN FERICIT SI MULTA SANATATE! .
Sarbatori fericite!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
ege spune:
buna dimineata!
va multumesc pt.raspunsuri.acum ma astept sa ii iasa dintisorii>hahaa ,imi e mila de mine.ma gandesc ca o sa raman fara sfarcuri:)))
va pup si va doresc spor la pregatiri
ege
cornelianeli spune:
buna fetelor,
va doresc un Craciun fericit , multa sanatate la bblushi si sa va bucurati de fiecare moment frumos petrecut impreuna cu cei dragi
va pup
pupici
nunta noastra
Oana spune:
Buna.
Cam rare mesajele cred ca toate sunteti in febra pregatirilor . Si eu am dezghetat frigiderul, am schimbat asternuturile si deseara facem baita. Noi vom face bradul maiine ca sa fim toti acasa. De maiine nu cred ca o sa mai am timp sa intru pe net asa ca fac si eu urarile cuvenite:
Sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi, sanatate si pace in suflete!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
sinzi_ana spune:
Semnam si noi condica...
Am fost la serbare...s-a terminat cam repede...DAvid nu prea cooperat, de abia cand a vazut ce ii aduce Mosu s-a "innmuiat" si s-a inveselit...
O sa punem poze cand avem timp!!!!
Pupici si spor la treaba!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
fairy_adina spune:
Ce sarbatori minunate. Citind ce ati scris mi s-a facut pofta de cozonaci ... Eu o sa impodobesc bradul in seara asta cred ..
Abia astept sa vad ce reactie o sa aiba Ramon. Maine mergem sa-l cautam pe mos Craciun. Cred ca il gasim .. la sora mea . Hahahaha
Va dorim cu totii , tuturor , multa caldura in inimi, multe bucurii , si O SARBATOARE LUMINOASA.
Nasterea Domnului sa va aduca in inimi speranta celor care ati pierdut-o, pacea celor care o cauta , lumina celor ce o doresc, si un sufet usor . Multe bucurii si impliniri in noul an .
Adina et company
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
happymumy spune:
quote:
Originally posted by crig72
Petrecere cu Mos Craciun-17 decembrie2005
Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Urare de Craciun
Merci Cristina mult de tot pentru poze.Am gasit printre pozele tale s o poza cu buburuza si Mosul. Nici nu stii ce bucurie i-ai facut, cind s-a vazut, si bineinteles si mie, ca tare ma ofticam ca n-am reusit sa-i fac nici una cu Mosul.Iti multumim mult!
Roxana merci si tie de sfaturi, deja ne simtim mai bine.
Pupici tuturor, mamici si bebici!
Ghiulten + Ayla(15.01.2004)
CRIXIA spune:
Pregatim! Il asteptam pe Mosu' diseara! E unul original si "strain". Speram sa nu-l identifice Alexia!
Pupicei multi micutilor vostri!
Bucurati-va de aceste sarbatori!
BDana spune:
Craciun fericit, multa sanatate, pace in suflete si tot ce va doriti sa gasiti sub brad, acolo sa se afle.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi