Constanta te saluta! (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

ege, draga de tine, parca ma revad si eu plina de intrebari si nedumeriri apropo de fiecare gest al bebelusului. isi suge pumnul pentru ca asta stie sa faca cel mai bine - sa suga. Probabil ca absolut din intimplare e cel sting, va trece curind si la picioruse, nu-ti mai face atitea probleme.
Noi am fost ieri la inca o serbare, organizata de sefii mei, unde a venit inca un Mos - suntem deja la al treilea si am impresia ca deja s-a cam demitizat imaginea lui. Oricum, Alisia a fost foarte spontana si multumita de cadouri. Imprevizibila si de data asta, cind, in loc de poezia cu saniuta, a spus din nou "Iepuras coconas". Mi-a zis pe urma ca asta ii place ei cel mai mult, "n-ai vazut ca si lu' Mosu i-a placut, ca m-a pupat!"
Nu stiu daca mai reusesc sa intru, de-aia va fac de pe acum urarile cuvenite: Sarbatorea de Craciun sa va reaprinda in suflete credinta, dragostea si speranta, iar Anul Nou sa vina cu bucuria unui nou inceput alaturi de cei dragi! LA MULTI ANI SI PUI SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna fetelor! Am stat si am recuperat, am citit tot ce ati scris cit am fost plecata. Abia asteptam sa vad ce mai faceti. Am lipsit vreo 3 zile (o pomana) si bebica mea a intrat si ea in rindul "muciosilor", si acum 2 zile a facut si febra, deci avem cu ce sa ne laudam.
Ege e super draguta bebica ta!
Am si eu o intrebare: bebica mea tuseste f. urit si vad ca nu-i trece cu Ambroxol, ce altceva as putea sa-i mai dau?
Pupici pentru toata lumea ,si mai ales pentru bebicii muciosi.
Aseara am facut si noi bradul, si azi il-am aratat si lu' Ayla si bineinteles ca a fost super incintata, i-am si filmat reactia. Acum il asteapta pe Mos. Sper sa nu plinga iar la vederea lui.
Sper sa reusesc sa pun si eu azi sau maine poze de la party.
Ghiulten+ Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, are veo saptamana.la inceput mucii nu erau in gat si dr a zis paracetamol(pt ca stranuta la inceput) si ser fiziologoc.eu i-am dat ambroxol cand am vazut ca nu mai poate respira.cu cat ii pun lichide in nas(orice fel de picaturi) parca mai greu respira.si parca se inmultesc acolo in gat.il aud dupa cum se chinuie sa respire.ce sa-i mai fac?
ege, razvan de la 4 luni avea bale si la 5 luni juma tocmai au iesit 2 dinti.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

si nu a facut febra deloc pana acum.doar mucii astia vad ca ne chinuie iar.stii ca am mai avut acum vreo 2 luni aceeasi problema.

albumul meu

Mergi la inceput

am uitat sa va transmit din partea lui jone(plecata de sarbatori la mama ei la Braila) sarbatori fericite si un an nou mai bun.va pupa pe toate.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, intre timp nu l-a mai vazut nici un medic? stie ca nu i-a trecut? ceea ce auzi tu in gat sa nu fie cumva....altceva. parerea ma este sa vizitati un alt medic, si asta maine, pana nu pleaca toti. mai poti incearca paxeladine si dupa cum am tot spus fluimucil. trebuie sa scape de ei, sa nu coboare infectia in tractul respirator inferior. sanatate!
Ghiulten, poti incerca alt sirop pe baza de carboscisteina (paxeladine, humex, etc) sau prospan (sirop natural pe baza de extract de iedera).
Ege asa fac toti bebelusii...sug tot ce prind. Vorba lui Gabi, o sa inceapa si cu piciorusele in curand! nu inseamna deloc ca e stangace. si daca e....nu conteaza....sanatoasa sa fie!
pupi, ma duc la bucatarie ca azi fac prima runda de cozonaci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, multam mult!!! Am fost unde ne-ai recomandat la Euromedic si a fost ok...analizele sunt bune, totul pare normal...pediatra ne spune ca nu mananca suficient, sa ne asiguram ca mananca mai bine si sa ii continuam cu vitaminele...
Si io ma gandeam ca e cam slab, dar in ultimul timp chiar mi se parea ca mananca bine...hm....

Cornelia, unde esti? Ati plecat in concediu???

Eu nu am timp deloc sa recuperez ce ati scris...uf...
Va pupam....si spor la sarmale!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Petrecere cu Mos Craciun-17 decembrie2005

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Urare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am facut si noi bradul azi. Niciodata nu m-am bucurat asa de mult la impodobirea bradului, ca adult. Maria a fost de-a dreptul extaziata: radea, vorbea intr-una. Nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc ca ea si pusese cateva globulete! Stefan dadea din manute si topaia in premergator. Maria agata globuletul si Stefan il lua. Totusi nu au iesit scantei. Bradul nostru e mare si frumos, impodobit din inima de iubita mica!

Noi o s afim plecati de pe 28, dar nu cred ca o sa am prea mult timp de net. Chiar daca e posibil sa mai trag cu ochiul pe aici, va urez de acum Craciun fericit alaturi de minunile din viata voastra si un An Nou minunat!

Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

In prag de sarbatoare va doresc un CRACIUN LINISTIT, FERICIT si LUMINOS!

Eu deja sunt la servici!
Bradul l-am impodobit, doar ca Alexia doreste beteala pentru ea. O pune dupa gat, ca o esarfa, o foieste, o suceste.... cu greutate am convins-o ca locul ei e in brad.

Mergi la inceput