Constanta te saluta! (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!!!
Multa sanatate la muciosi si mucioase!!!
Camelia, dar toate darurile le-a adus Mosu' si le-a lasat sub bradut (inclusiv bradutulx2)!!! ...Si inca mai urmeaza!!!!!
Sa mai adaug faptul ca Mosu' asta darnic a adus cate un bradut si la bunici? Sebi este f fericit (si noi pe langa el, evident)!!!!
Azi avem si noi serbare la Andreea, la gradi!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tania uufff pupici Bibitei mucioase! da, da-i fluimucil 100, un pliculet dizolvat in 30-50ml apa, de 3 ori pe zi. la Pat isi face efectul in maxim 2 zile, este ok!
Sanzi asta e a doua raceala a lui Pat. sambata nu era inca....duminica seara a inceput. cred ca a luat ceva de pe acolo. si de la el eu si tot asa. noroc ca e usor. v-a trimis la ecografie la ficat pentru David? e ok ca nu are anemie. de ce v-a dat pikovit, ptr pofta de mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Am revenit!
Am reusit sa mai pun in album poze de la petrecere, daca doriti sa le vedeti

Sarbatori fericite!
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, mama imi zice ca era pe timpul ei un sirop pentru copii nu stiu exact pt ce.ea zice ca era cu vitamine.si se gandea sa-i dau lui razvan ca e tare agitat de la dinti si mucisorii astia care nu lasa sa se odihneasca bine pentru ca nu poate sa respire.se trezeste cand se intoarce pe alta parte ca nu poate respira.ii dau ambroxol si fiola aia de dexamethasone.ce sa-i mai dau?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineata!
va multumim pt.aprecieri!
ege a dormit ieri toata ziua.si at.cand se trezea era f.maraita.in plus e f.baloasa.e posibil sa-i iasa dintii la 3 luni?isi tot suge manuta.
roxa din ce am inteles eu esti cadru medical?sau asa ceva?vroiam sa te intreb daca e bine sa-i pun fetitei mele de 3 luni supozitor cu glicerina.nu facuse kk de 2 zile ,azi era a 3 zi si i-am pus un supozitor cu glicerina pe care l-a scos cu kk.precizez ca este alimentata exclusiv la san.
sinzi-ana esti cumva educatoare?si eu sunt educatoare
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Am avut in sfarsit serbarea ieri. Dupa ce a facut fitze si talente ca nu vrea bluza aia care i-am dat-o si vrea alta si nu a vrut sa intre cu toti copii odata in sala cand i-a incolonat, in final ne-a salvat ingrijitoarea care l-a luat in brate si l-a dus la copii sa stea si el pe scaunel. Credeam ca o sa ne faca figura. Dar din acel moment a stat cuminte i-a ascultat pe copii si cand i-a venit randul s-a dus a luat microfonul si a spus si el poezia lui dar cam infundat ca se prostea. Dupa ce au spus toti poezia, a venit Mosul cu 3 saci de cadouri si a inceput sa ii cheme pe fiecare sa le imparta. Bineinteles ca aici deja nu mai aveam emotii ca stiam ca o sa se duca sa isi ia cadoul ceea ce a si facut. Dupa aia imi arata mandru ce a primit el de la Mosu. Apoi am fost la grupa mare unde avea serbare verisorul lui Liviu.
Aseara am rasuflat usurata ca am trecut si peste ziua asta. Mai greu la inceput cu astia mici ca nu stiu ei ce inseamna o serbare la gradi dar sper ca la anul sa fim mai obisnuiti si mai ascultatori.
Azi stam acasa amandoi si mai facem pregatiri. Sambata vine soacra-mea si vreau sa fiu gata cu toate pana atunci.

Caty, Mada concedii placute!
Roxa, Tania, Adriana, Sinzi sanatate la copilasi.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Asa este in colectivitate...io zic sarumana ca David si Andrei (mai ales) au scapat "nevatamati"...
David o avea imunitate de la gradi....

Unde sa ii fac echo lui David la ficat????

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Salutare. Intru sa va zic Sarbatori fericite sa aveti un an nou plin de bucurii si sa fiti sanatosi. Nu stiu daca mai intru pana atunci. Dinu e bine, nu mai are nasul infundat, si mai tuseste putin . Pot sa va spun ca am apelat la remedii homeopate, ca antibioticul nu isi facea efectul. Adriana eu te-as sfatui sa ceri si parerea unui homeopat. Acum faci cum crezi tu. Lui Dinu i-a trecut nasucul din prima zi de administrare de remedii.
Am vazut pozele de la parti, foarte frumoase. Imi pare rau ca nu am putut ajunge si noi.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, dupa mine dexametazona este complet interzisa copiilor asa mici! un cortizon pentru muci mi se pare muuult prea mult! parerea mea strict personala. tratamentul de baza este: paracetamol, fluidizant al mucozitatilor si atat. daca nu cedeaza si apare febra care nu se poate tine sub control mai mult de 3 zile se apeleaza la medic si eventual la antibiotice. de cate zile are Razvan mucii astia? ca dupa parerea mea sunt cam multe si e un indiciu ca tratamentul nu este adecvat.
Ege, nu sunt cadru medical ci lucrez in industria farmaceutic ("fac droguri" adica). nu cred ca era cazul sa ii pui supozitor. un bebelus alimentat la san poate avea 3-4 scaune pe zi sau unul la 2-3 zile, nu se considera a fi constipat. asta este parerea universal valabila in ultimii ani. dar o data nu e bai, stai linistita.
Oana felicitari pentru succesul serbarii!
Sanzi nu stiu deocamdata ecografi pediatrici, am sa ma interesez. colega mea care a lucrat la Euromedic spune ca ii poti face programare acolo fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

roxa mersi pt.raspuns
fetelor fata mea isi suge pumnul stang.e posibil sa-i iasa dintisorii la 3 luni?imi mai pun o intrebareZ:oare o sa fie stangace?
va pup

ege

Mergi la inceput