Constanta te saluta! (60)
Raspunsuri - Pagina 10
Madamsadamy spune:
Intru si eu sa va spun ca aseara la serbare a fost fantastic,Andreea era foarte mandra de ea si de costumasul ei de craciunita.Poze i-am facut o gramada dar le vom pune maine dupa PRIMA SERBARE A LUI ANDREI.El mititelul a cam lipsit de la pregatiri dar macar cu prezenta la serbare....tot facem ceva.Aseara a primit si el cadou de la mosu de la serbarea Andreei si e tare bucuros ca o sa mai primeasca un cadou maine.
Cred ca abia asteptam cu totii serbarea de maine.
Speram sa fiti si voi la fel de nerabdatori ca noi,si sa va iasa toate serbarile bine.SUCCES
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
roxanaz spune:
mai fetelor ce linisteeee..treburi multe? saui sunteti pe la serbari.
ma duc si eu acasa....in curand (sper)
Madamsadamy spune:
Roxi, na ca mai sant si eu si tu si eu si tu si tot asa.
Dar maine sant si eu la serbare.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
mav spune:
Ha, si eu va citesc in fuga, dar sunt pe aici!
Anul acesta, Mosul a fost f darnic cu Sebi! Deja a primit: un laptop (evident, de jucarie), o tricicleta sub forma de motocicleta de politist, un set de animalute mici de plastic, o periuta de dinti, doua pulovarase, o pijama, trei perechi de ciorapei (dresuri), si 2 braduti cu tot dichisul!!!! Bine-nteles, mai urmeaza si alte daruri!!!!! (N-am scris sa ma laud, ci pt ca mi se pare minunat Mosul asta!!!!)
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
buna dimineata.si eu va citesc dar mai greu cu scrisul ca suntem in pregatiri de sarbatori.noi tot mai avem mucisori si folosim ambroxol si fiola aia roxana de care ti-am zis , dar tot nu-i trece.sper pana de craciun sa nu mai avem probleme.va doresc o zi minunata tuturor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
'Neata, 'neata!
Am "chiulit ieri" din motive intemeiate , primul ar fi s-a bagat manutele sotul meu in setaraile calculatorului si l-a facut varza , Al doilea motiv este ca ieri am fost si mi-am depus cererea de reangajare si mi-am facut analizele pe care mi le-au cerut (sange si plamani). Maine ma duc la Iowemed sa-mi i-au fisa medicala si sa o duc la intreprindere. Restul depinde doar de colegii de la Personal si sefa mea care urmeaza sa-mi stabileasca tura pe care trebuie sa merg. Asa ca... curaj...Camelia .
Vic, i-ati dat toate darurile inainte? Nu ai mai lasat nimic pt sub brad?
Adriana, multa sanatate "mucosului" . Si Alex mai este putin fonfaita.
Ma bucur ca a fost frumos la serbarile copiilor. Nu v-au intrebat de cate ori vine mosu'?
Afara ninge ff frumos, sper sa nu incepa sa bata si vantul.
O zi buna!
Sarbatori fericite!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
sinzi_ana spune:
Si pe noi ne scuzati absentele...
Io am zile pline la gradnita...serbari si toate pregatirile...acum urmeaza serbarea lui David...
Roxa, Patrick e racit pt prima data, nu?...Poate de asta era asa suparat la petrecere...uf...
Radu a fost cu el la pediatra, asa ca nu s-a omorat cu explicatiile, cert este ca ne-a dat si o trimitere la echo si vitamine Pikovit (anemie nu are...)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
roxanaz spune:
buna dimineatza!
daaaaa ce frumos ninge! suuper. sper sa o tina tot asa!
azi e ultima zi la servici...dupa aia vacanta, ura!
Adriana, sanatate lui Razvan.
o zi super tuturor, cu spor in toate!
Lyka spune:
Buna dimineata tuturor. Ma numesc Angelica si sunt gazda intalnirii de pe 17 cu Mos Craciun. Cu unele dintre voi am facut cunostinta atunci. Locuiesc si eu in Constanta si am si eu doi baietei, Dragos si Dorin. Am fost colega de facultate cu Cristina (Crig72).Ma bucur ca v-a placut la noi si, mai ales, ca cei mici s-au simtit bine. Va mai asteptam si cu alte ocazii.
Va doresc Sarbatori Fericite si fie ca Noul An sa vina numai cu realizari si cu bucurii din partea celor dragi voua.
La Multi Ani 2006 !!!
dadi_t spune:
buna dimineata!
Si Bibica e putin mucioasa...a fost darnica Anduta cu microbii.Toata noaptea s-a trezit din ora in ora si la un moment dat a si vomitat...Azi era febrila ,38grd si i-am dat nurofen. Mai tarziu o sa-i dau si oscilococcinum. Roxana, pot sa-i dau fluimucil si lui Bibica? E si de copii mici?
Caty, concediu placut si sa va intoarceti cu bine!Ne mai auzim!
Sanatate mamici si pitici!
O zi frumoasa si cu spor in toate!
Poze noiembrie!!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!