Oradea (7) !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trebuie prelucrate si nu am avut timp. Sunt 39 Mb

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, multa sanatate! Cred ca a fost un spectacol reusit la gradi!
Marius, voi cum sunteti?

Azi de la 4 sa ne tineti pumnii... ieri am avut o zi cam agitata, cand am iesit de la gradi, la o grupa tocmai era acolo mosul la serbare si ne-am uitat pe geam cu Lili, atat de fericita era fata Cand am venit acasa, s-a apucat de repetitii in fata oglinzii, eu stiam ca are 2 poezii, dar ea spunea mai multe, iar dupa ce a terminat poezia, s-a aplecat cu un elan ca ni s-a parut ca imediat da cu capul de pamant... ea va fi fulg de nea, alaltaieri inca eram disperata ca nu aveam rochita alba, numai promisiuni, ieri deja aveam doua rochite tare frumoase amandoua, mai greu va fi sa aleg una dintre ele... Robert are azi de la 5 serbarea, inca nu stiu cum vom ajunge, dar ne straduim.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ce vreme...avem zapada
Succes copiilor la serbare si sanatate celor care au nevoie!
Marius, cum sunt fetele tale? Ce-a zis medicul? Astept pozele cand poti.
Mercedes, ati terminat antibioticele?
Daria, banuiesc ca mai iesiti la zapada.
Pe mine ma bate gandul sa fac bradul maine.
Ioana ce-ti fac floricelele? Mie imi infloreste kalanchoea. Si hibiscusul mai are boboci. Azaleea e cuminte, se da in spectacol cu flori.Violetele cresc, ce le pasa lor ca e iarna.

O zi buna tuturor si spor la pregatirile de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - sanatate si tie ! Am vazut pozele, ce incantati erau copiii Vrei sa faci bradul ??? Si in ajun ce faci ?
Gabi - spor la serbari, sa vii cu poze, mai ales de la Lili !!!
Marius - cum mai sunteti azi ???
Mercedes - vii in parcul Magnolia inainte de pranz ?
De fapt cine vrea acolo ne gaseste in zapada

O zi frumoasa si spor la sanuius

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, esti libera? Vreau si eu sa vin, da asa pe la 10.30-11, inainte de a pleca la servici. Nu stau decat o jumate de ora, pana fac poze.
Mercedes, veniti si voi?

Mergi la inceput

Pentru buna-dispozitie: , da cu sonor!
http://213.157.165.250/phil/pub/jinglefarts2.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu nu am cum sa ajung , imi pare rau dar sunt la servici
Da, am terminat cu antibioticele si ieri am luat si vaccinul de 6 luni cu un pic de intarziere dar l am laut
Distractie placuta va doresc!!!!

Mergi la inceput

Pustiu azi in parc, numai erau eram de facem poze si urme prin zapada. Ei, ce bine a fost sa simti zapada proaspata scartaind la fiecare pas.
Daria, ati mai venit?
Marius trecu azi de 2 ori pe langa mine (prima oara cand m-am dus spre parc,a doua oara,la intoarcere, mi-a cedat trecerea la pietoni,i-am facut semn)dar tot nu m-a observat.
Se vede ca-s de nerecunoscut in haine de iarna cu capison.
Deseara va arat pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

No ca sa vezi... de ce nu ai dat cu un bulgare de zapada. Sigur eram atent la volan cu zloata asta

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Simina, bine imi fac florile, am pus o sticla pe hibiscusul de la tine, si a inceput sa dea frunze noi! Orhideea si-a scuturat florile, acum i-am taiat tija, in speranta ca va mai face bobocei. Cycasul imi da doua frunze noi, si is tare suparata ca nu stiu unde sa il pun ca sa aiba mai multa lumina (daca nu are lumina frunzele vor creste foarte anemice). In perioada asta de crestere ar trebui tinut in soare. De unde soare la ora asta?
Gabi, probabil e deja tarziu, dar legat de costumele de carnaval, prietena mea cea mai buna are un magazin de inchiriat costume pentru copii. Am vazut pozele din albumul Siminei si am recunoscut costumele ei. Da' de fapt poate si voi aveti de acolo costume. O cheama Adriana Zold si are magazinul de pe Doinei, vis-a-vis de Bungau (am inteles ca stati in Rogerius, si ma gandesc ca stiti unde vine magazinul de care va vorbesc). Magazinul e la parterul unui bloc, si se numeste Verbena.
Marius, multa sanatate, tie si familiei!

Mergi la inceput